Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

SkinCasen ohuimmat iPhone 7- ja 7 Plus -kotelot Ottaen huomioon haluasi tyylikästä profiilia, nämä parhaat iPhone 7 Plus -kotelot on asetettu riviin. Olipa se tyylikkyys tai muotoilu, he voivat vaivattomasti kestää toiveesi. He eivät tietenkään voi tarjota lopullista suojaa, mutta kun on kyse välittömän vaikutelman tekemisestä tai ulkonäön parantamisesta, ohut kotelo on paljon parempi kuin heidän ikäisensä.

Vaikka jotkut ihmiset haluavat ostaa erittäin tukevia koteloita lopullisen suojan saavuttamiseksi, jotkut rakastavat erittäin ohuita koteloita tyylin osamääräksi. Henkilökohtaisesti valitsen tapauksen tilanteen mukaan. Kuten esimerkiksi, valitsen lompakkokotelot matkoillani, selkeät kotelot käydessäni juhlissa, akkukotelot pitkällä ajomatkalla. Ohut kotelo on kuitenkin ikivihreä vaihtoehto.

Haluatko tutustua hienoimpiin ohuisiin koteloihin iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Sukelletaan eteenpäin!

 1. totallee
 2. AnsTOP
 3. RunkoGuardz
 4. HUMIXX
 5. Spigen
 6. TORRAS
 7. Silkki
 8. Caseologia
 9. iCOCEN
 10. Yoyamo
 11. Maxboost

# 1. totallee

Mikä erottuu totallee-ohuesta kotelosta, on sen ohut ulkonäkö - vain 0,02 tuumaa. Polypropeenimateriaali on erittäin kestävää. Puoliläpinäkyvän materiaalin ansiosta iPhonen alkuperäinen muotoilu kutoo edelleen taikaa.

Harjattu viimeistely tarjoaa paremman pidon, joka ei anna älypuhelimesi liukastua käsistäsi. Se pystyy pitämään naarmut poissa. Tyylikäs kotelo on saatavana viidessä värissä, kuten valkoinen, harmaa, tummansininen, musta ja syvän vihreä.

Lopuksi totallee on kahdeksan väriä, kuten valkoinen, harmaa, tummansininen, musta ja syvän vihreä.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. AnsTOP

AnsTOP on sekä erittäin ohut että tyylikäs. Ohut kotelo on vain 1 mm ohut ja sopii hyvin iPhoneen. Split-tyyppinen muotoilu parantaa sen ulkonäköä.

Matta pinta vahvistaa sen kestävyyttä. Tässä tapauksessa voit lyödä vetoa puolustamalla älypuhelinta naarmuilta. Ohut kotelo on saatavana neljänä hyvännäköisenä värinä, kuten punainen, kulta, musta ja ruusukulta.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

# 3. RunkoGuardz

Unequal-iskunkestävyystekniikkaa käyttävä BodyGuardz-kotelo iPhone 7 Plus: lle oikeuttaa sen nimen täydellisesti. Tätä tekniikkaa urheilijat käyttävät loukkaantumisten välttämiseksi. Jopa niin sitkeän kotelo on melko ohut ja myös läpinäkyvä.

Kotelon huulet ovat hieman koholla näytön ja kameran ympärillä. Suojaa heitä edelleen naarmuuntumiselta makaamalla työpöydällä. Loppuviitteessä on käytettävissä kolme tapausvaihtoehtoa kirjoittaessasi tätä.

USP: Epätasainen iskunkestävyys

Tutustu Amazoniin

# 4. HUMIXX Skin -sarja

Jos ihailet tyylikästä muotoilua, HUMIXX Skin -sarjan kotelot ovat erittäin vaikuttavia. Mattapinnan ansiosta se näyttää melko kiiltävältä.

Vain 0,05 mm: n paksuudella se tuskin lisää irtotavaraa älypuhelimeesi. Mutta älä mene sen herkän ulkokuoren ohi. Tämä ohut kotelo voi suojata älypuhelinta naarmuilta. Sileäpintainen pinta tuntuu mukavalta kämmenessä ja tarjoaa paremman otteen. Kaiken lisäksi sinulla on seitsemän houkuttelevaa väriä, kuten tummansininen, vaaleanpunainen, musta, joista voit valita.

USP: Sileäpintainen pinta

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen ohut panssari

Haluatko ostaa kotelon, jossa on erittäin tyylikäs ulkonäkö ja tyylikäs muotoilu? Spigen Slim Armor voi olla valmiin sopimuksen.

Vahvistettu kaksikerroksisella pehmeällä TPU: lla ja erittäin kovalla PC-materiaalilla, sillä on voima absorboida iskuja. Ilmatyynytekniikka ei anna naarmujen vahingoittaa älypuhelinta. Jalusta on pohjustettu maiseman katseluun. Ohut panssari on saatavana seitsemässä viehättävässä värissä.

Lisäksi Slim Armour on saatavana yhdeksässä viehättävässä värissä, mukaan lukien pistooli, musta, punainen, ruusukulta ja paljon muuta.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 6. TORRAS

TORRAS on yhtä houkutteleva kuin mikä tahansa ohut tapaus markkinoilla. Se sopii kaikkiin älypuhelimen reunoihin; tarjoaa silkkisen kosketuksen. Huolimatta siitä, että se on niin herkkä, voit luottaa TORRASiin vastustamaan naarmuja.

Painikkeet tuntuvat erittäin rapealta, kun taas aukot takaavat, että sinulla on helppo käyttää kaikkia laitteen toimintoja. Ja käytössäsi on kahdeksan viehättävää väriä, kuten punastuskulta, vaaleanpunainen jne., Joten sinulla ei ole vaikeuksia valita ihanteellinen iPhone 7 Plus -puhelimesi.

USP: Tiukka

Tutustu Amazoniin

# 7. Silkki

Etsitkö erittäin ohut lompakkokotelo? Silk, hienolla profiililla, voi antaa tyylikkään ilmeesi iPhone 7 Plus -puhelimelle rahalleen.

Siinä on erittäin pitävät teksturoidut sivut, jotka tarjoavat paitsi paremman otteen myös estävät putoamisen. Tämän ohuen lompakkokotelon avulla voit pitää kolme korttia. Silkki-lompakkokotelo on kolmivärinen.

USP: Korttipaikka

Tutustu Amazoniin

# 8. Caseology Parallax -sarja

Hoikka ulkonäkö yhdistettynä lumoavaan muotoiluun, Caseology Parallax -sarjan ohut kotelo ansaitsee kumppanisi phabletisi kanssa.

Trendikäs geometrinen kuvio parantaa sen ulkonäköä. Pehmeä pinnoite parantaa paitsi sen kestävyyttä myös estää naarmuuntumisen. Joustava TPU-holkki ja strukturoitu polykarbonaattipuskuri suojaavat putoamisilta. Parallax-sarjaa on saatavana kuudessa värissä.

Lisäksi Parallax-sarjaa on saatavana kuudessa värissä, kuten viininpunainen, punainen / musta, mattamusta jne.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. iCOCEN

ICOCENin kotelo on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, joka vaimentaa tarkasti normaaleista putoamisista tai kolhuista aiheutuvat iskut. Pelkän suojan lisäksi kotelon takana on hiilikuiturakenne, joka antaa sinulle lujan otteen kädessä pitäessäsi. Lisäksi se näyttää upealta, kun makaat työpöydällä.

Kotelossa on tarkka leikkaus, jotta pääset käsiksi kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin. Ainoa haittapuoli tässä tapauksessa on, että värivalintoja ei ole, paitsi musta.

USP: Upea muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Yoyamo

Jos haluat käyttää iPhonea ilman koteloa, mutta haluat myös suojaa sille, sinun kannattaa varmasti katsoa Yoyamon ohut kotelo. Se on niin ohut, että tuntuu siltä, ​​ettei asiaa olisi lainkaan. Suojauksen suhteen olisi epäoikeudenmukaista odottaa voimakasta iskunkestävyyttä. Voit kuitenkin odottaa naarmuttoman pinnan iPhonessa.

Tämän lisäksi tarkka suunnittelu mahdollistaa pääsyn kaikkiin iPhone 7 Plus -portteihin ilman ongelmia. Lopuksi, ei ole mitään värivaihtoehtoja, paitsi oletusmusta.

USP: Uskomattoman ohut

Tutustu Amazoniin

# 11. Maxboost Vibrance -sarja

Maxboost Vibrance -sarjassa on muodikas muotoilu. Ylivertaisella rakenteella rikastettu ohut profiili antaa välittömän vaikutelman.

Peitetyt kulmat sekä kohotettu reuna suojaavat älypuhelinta vahingossa tapahtuvalta putoamiselta ja naarmuilta. Pehmeä kangas sisustus vaimentaa iskuja. Täydelliset aukot mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin.

Lisäksi Vibrance-sarjan koteloita on saatavana kuudella kauniilla värillä, kuten valkoinen / samppanja kulta, turkoosi / samppanja kulta jne

USP: Erittäin kirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Paketoida

Valitse yksi näistä erittäin ohuista koteloista, joka suojaa phabletiasi tyhjästä ja antaa sille tyylikkään puvun, joka huokuu muotoilua. Niin monien vaikuttavien vaihtoehtojen avulla voit selvittää älypuhelimellesi sopivimman kumppanin. Voit olla varma, jatkan tämän viestin päivittämistä varmistaaksesi, että pääset helposti käyttämään iPhone 7 Plus: n huippuluokan ohutta koteloa.

Haluat ehkä olla nopea näissä viesteissä:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • iPhone 7 Plus Kickstand -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit