IPhonen sovelluskuvakkeiden mukauttaminen

Olen aina pitänyt iPhonen sovelluskuvakkeiden mukauttamisesta. Se on hieno tapa lisätä henkilökohtaista kosketusta laitteeseesi. Nyt on entistä yksinkertaisempaa muokata iOS-laitteiden sovelluskuvakkeiden ulkoasua joidenkin tyylikkäiden alustojen, kuten iSkinin, ansiosta.

Sen avulla voit asentaa teemaohjelmia iOS-laitteellesi helposti. Se on kehitetty toimimaan iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa, jossa on iOS 7 tai uudempi, ja se on saatavana ilmaiseksi.

Mielenkiintoista on, että se lisää vain temaattiset sovelluskuvakkeet laitteen aloitusnäyttöön eikä korvaa olemassa olevia. Siksi sinun on laitettava kaikki varastosovelluksesi kansioon piilottaaksesi ne, kun iSkin on lisännyt pikavalintoja aloitusnäyttöön. Kuulostaa mielenkiintoiselta? Haluan osoittaa, miten se toimii oikealla tavalla!

Teemoitettujen sovelluskuvakkeiden asentaminen iPhoneen ja iPadiin

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Safari teemalla haluamasi iOS-laitteessa. Käy iSkinin verkkosivustolla.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun täytyy vierittää alaspäin ja napauttaa Selaa kaikkia teemoja kohdassa Asenna iOS-teemat.

Vaihe # 3. Nyt näet paljon teemoja. Valitse haluamasi. Aiomme valita Materiaali Musta.

Vaihe # 4. Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napauta Sovelluskuvakkeet kohdassa Asenna teema suosikkisovellusten teemaan aloitusnäytössä.

Vaihe # 5. Selaa uudelleen alas. Näet sovelluskuvakkeiden luettelon Näytä nopeat toiminnot -kohdassa. Näet mukautetut sovelluskuvakkeet useista suosituista sovelluksista, kuten Facebook, Instagram. Napauta kutakin teema-sovelluskuvaketta.

merkintä: Voit myös nimetä sovelluskuvakkeen uudelleen. Voit tehdä niin napauttamalla tekstikenttää, joka on sovelluskuvakkeen oikealla puolella.

Vaihe # 6. Kun olet valinnut sovelluskuvakkeet, vieritä alas ja napauta Luo teema.

Vaihe # 7. Nyt esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa sanotaan: "Tämä verkkosivusto yrittää avata Asetukset näyttääksesi määritysprofiilin. Haluatko sallia tämän? ” Näpäytä Sallia.

Vaihe # 8. Napauta sitten Asentaa. Saat varoituksen: Profiilia ei ole allekirjoitettu. Ohita varoitus ja napauta Asenna oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 9. Napauta ponnahdusikkunassa Asentaa uudelleen.

Vaihe # 9. Napauta lopuksi Tehty oikeassa yläkulmassa loppuun.

Vaihe # 10. Kun prosessi on valmis, siirry laitteen aloitusnäyttöön ja tarkista viimeinen sivu - kaikki teemalla olevat sovelluskuvakkeet häikäisevät varastamaan sydämesi!

Siinä kaikki ihmiset!

Sinun Take!

Haluatko mukauttaa iPhonen? Jos kyllä, niin kerro meille, mikä on paras tapa antaa laitteellesi erilainen ilme.

Koska puhumme räätälöinnistä, suosittelen, että tutustut näihin suosituimpiin iPhone-sovelluksiin, joiden avulla voit muuttaa laitteesi sovellusten ulkonäköä.

Haluat ehkä katsoa:

  • Sovelluskuvakkeiden vaihtaminen iOS 14: ssä iPhonessa
  • Parhaat iOS 14 -sovelluskuvakkeet iPhonelle ja iPadille
  • IMessage-sovelluksen vetolaatikon poistaminen tai piilottaminen
  • Kuinka välttää palamisongelmia iPhone X: ssä

Uusimmat viestit