Kerf iPhone 6 / 6s Plus -puhtaat puukotelot vuonna 2021

Olet ehkä huomannut, että olemme suuri iPhone-koteloiden fani. Olemme tarkastelleet monia kauniita tapauksia ja myös tehneet useita pyöristyksiä eri luokkiin. Kaikista tekemistämme luetteloista ja arvosteluista yksi suosikkikategorioistamme on puukotelot. Syy siihen, miksi pyrimme tarkastelemaan puukoteloa, on, että se on ainutlaatuinen, kestävä ja tärkeintä on, että ne ovat yksi eräänlainen. Emme koskaan näe samaa tapausta kenenkään muun kanssa maailmassa. Tänään olemme jälleen palanneet yhden upean puukotelon kanssa iPhonelle, ja sitä kutsutaan KerfCaseksi.

Kerf-puukotelo iPhone 6: lle ja 6s Plus: lle

Ben Saks perusti KerfCasen vuonna 2013. Tapauksissa käytetty puu saadaan paikallisesti puista, jotka ovat kuolla ja jotka muuten päätyvät multaa. Olemme tarkastelleet tapaukset pienillä yksityiskohdilla ja antaneet yksityiskohtaisen tuloksen alla.

  • 100% puuta

Jokainen KerfCasen kotelo on valmistettu laadukkaimmasta puuhirsistä. Puun koteloihin kuuluvat Bocote-puu, Kanarianpuu, kirsikkapuu, Bubinga-puu ja monet muut tyypit, joista emme ehkä ole edes kuulleet. Kaikki nämä tapaukset käyvät läpi huolellisen valmistusprosessin.

  • Design

Jokainen KerfCasen tapaus on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Kuten aiemmin mainittiin, nämä tapaukset on valmistettu puusta, joten et löydä samaa tapausta koskaan. Jos pidät jostakin KerfCasen verkkosivustolla luetellusta tapauksesta, sinun tulee toimia nopeasti ja tehdä ostoksesi. Toisin kuin kilpailijat, KerfCasen puukotelot antavat sinulle puhtaan puisen tunnelman, kun pidät niitä käsissäsi.

  • Suojaus

Puu on luonteeltaan kestävää, ja voit luottaa siihen. Kotelot on valmistettu äärimmäisen täydellisesti tarjoamaan upea ulkonäkö ja täydellinen suoja. Kaikki iPhone 6 Plus ja 6s Plus -puhelimesi neljä kulmaa on peitetty perusteellisesti, joten niitä ei voida vahingoittaa. Vaikka se peittää laitteesi kokonaan, se ei näytä isolta tai vaikealta pitää kädessä.

  • Esteettömyys

Puu ei ole yhtä joustavaa kuin muovi tai mikä tahansa muu materiaali, jota käytetään iPhone-koteloiden valmistamiseen. Silloinkin tuskin tunnet epämukavuutta käyttäessäsi mitään iPhone 6 / 6s Plus -portteja tai toimintoja. Kameran, kuulokeliitännän ja salamaportin tarkat leikkaukset tuntuvat melkein siltä, ​​ettei sinulla ole lainkaan koteloa. Kotelot on helppo asentaa, liu'uta iPhone vain sen päälle ja paina kevyesti. Sinä arvokas iPhone pidetään varovasti kitkalla eikä anna sen luistaa.

  • Tuotevalikoima

KerfCase's tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​puulajeja. Yrityksellä on kotelo kaikille. Mallit sopivat kaikille heidän profiilistaan ​​riippumatta. Olitpa sitten opiskelija tai Hollywood-julkkis, erotat varmasti joukosta näillä puukoteloilla.

  • Hinnoittelu

Jos sinulla on varaa ostaa iPhone 6 / 6s Plus, sinulla on varaa ostaa nämä kotelot. KerfCase-tuotteet eivät ole halpoja, mutta jos sinä arvioit laatua, tiedät näiden tapausten arvon. Saatavilla on erilaisia ​​tapauksia eri hintalappuilla. Alue alkaa 99 dollarista ja nousee 329 dollariin.

Johtopäätös

KerfCasen kotelot ovat varmasti suurikokoisia lompakkoissasi, mutta laatu ja ammattitaito ovat jokaisen sentin arvoisia. Kotelot ovat ensiluokkaisia, ja vaikuttavat sen niiden tyylikkyys ja muotoilu.

Hintaluokka: $99-$329

Osta se KerfCase.com-sivustolta

Uusimmat viestit