Vine-videoiden lataaminen iPhoneen ja iPadiin

Miljoonille Vine-käyttäjille voi olla valtava sydänsärky, Twitter päätti sulkea Vine-lyhytmuotoisen videopalvelupalvelun, jossa me kaikki rakastimme jakaa kuuden sekunnin pituisia, silmukoitavia videoleikkeitä - vuonna 2017. Tämä päätös on jättänyt käyttäjille kiistanalaisen kysymyksen - kuinka ladata Vine-videoita iPhoneen, iPadiin ja tietokoneeseen?

"Loppu on lähellä Vineä, koska Twitterin omistamasta suositusta lyhyiden videoiden jakosovelluksesta tulee virallisesti Vine Camera tiistaina. Twitter ilmoitti kolme kuukautta sitten sulkevansa Vinen, vaikka se sanoi viime kuussa, että palvelu siirtyy Vine-kameraan ”, Fortune (17. tammikuuta 2017).

Yhtiö ilmoitti myös, että palvelun verkkosivusto, Vine.co, ei enää isännöi uusia videoita ja toimii sen sijaan arkistona vanhojen videoleikkeiden hakemiseen.

Myöhemmin Vine muutettiin Viinikamera, eri sovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda 6,5 ​​sekunnin silmukkavideoita, jotka he voivat joko tallentaa tai lähettää Twitteriin. Sovellus oli saatavilla sekä iOS: lle että Androidille. Tämä sovellus on kuitenkin poissa nyt. Mutta silti olen löytänyt tavan ladata Vine-videoita.

Vaiheet Vine-videoiden lataamiseen

Tällä hetkellä videot on arkistoitu, vaikka Vine on suljettu, ja voit silti katsella niitä. Sinä voit jopa ladata se! Näin.

Tarvittavat asiat:

  • Sinun viiniköynnöksesi käyttäjänimi (tai sen käyttäjän käyttäjänimi, jonka videon haluat ladata)
  • Kannettava tietokone tai tietokone

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen Vine.co ja kirjoita käyttäjätunnuksesi URL-osoitteen loppuun.

Esimerkki: Jos käyttäjänimesi on igeeksblog, URL-osoitteen tulisi olla //vine.co/igeeksblog.Vaihe # 2. Osuma tulla sisään, ja näet kaikki lyhyet Vine-videot siellä.Vaihe # 3. Klikkaa Päivämäärä näkyy videon alla. Vaihe # 4. Aseta hiiren osoitin videolle ja varmista, että sen toisto alkaa. Nyt oikealla painikkeella. Klikkaa Tallenna video nimellä ...Tallentaa.

Nyt voit siirtää tämän videon iPhoneen tai iPadiin käyttämällä AirDropia, iTunesia, Finderia, pilvitallennussovelluksia, kolmannen osapuolen ohjelmistoja jne. Jos haluat kopioida nämä Vine-videot Android-puhelimeesi, voit tehdä sen käyttämällä yhteensopivaa kaapeli.

Kirjautua ulos…

Yritin laajasti löytää verkkosivuston tai sovelluksen, joka edelleen toimii ja jonka avulla voimme ladata Vine-videoita iOS-laitteille. Ajattelin, että jos sivusto on olemassa, voin käyttää iOS-sovelluksia, kuten MyMedia tai Asiakirjat ja lataa Vine-videoita samalla tavalla kuin lataamme Twitter-videoita helposti iPhoneen tai iPadiin, Androidiin ja tietokoneeseen. Mutta mikään ei toiminut. Jos tiedät jotain muuta tapaa, jaa se alla olevissa kommenteissa.

Olemme myös kuulleet, että Vinen perustaja Dom Hofmann työskentelee sovelluksen / palvelun nimeltään Byte, joka on tällä hetkellä suljetussa beetaversiossa tavutavan foorumin yhteisön jäsenten kanssa, jotka kutsuttiin testaamaan sovellusta. Sen odotetaan olevan julkisesti saatavilla joskus vuonna 2020. Siihen saakka voimme työskennellä sen kanssa, mitä meillä on!

Voit halutessasi vilkaista…

  • Kuinka salaa katsoa jonkun Instagram-tarinaa iPhonessa
  • Vaiheet Facebookin kasvojentunnistuksen poistamiseksi käytöstä iPhonessa
  • Nopeita tapoja tietää, onko joku estänyt sinut Snapchatissa

Uusimmat viestit