Vaiheiden ja kävelyetäisyyksien seuraaminen iPhone Health -sovelluksella

Yleensä on suositeltavaa, että pysymme aktiivisina vähintään 10000 askelta päivässä. Vaikka et aina pysty saavuttamaan tätä tavoitetta, se on hyödyllinenSeuraa vaiheitasi ja kävelyetäisyyttäsi iPhone Health -sovelluksessa. Vaikka iPhonelle on olemassa useita muita terveyssovelluksia, oletusarvoinen Apple-terveys tekee melko hyvää työtä peruskuntoisuuden mittareille. Puhelimesi liiketunnistimet tekevät siitä hienostuneen askelmittarin, joka voi antaa hyödyllistä tietoa siitä, kuinka paljon kävelet päivittäin. Joten katsotaan yksityiskohdat.

Kuinka käyttää Apple Health -sovellusta vaiheiden ja kävelyetäisyyden seuraamiseen

Vaihe 1. Avaa Terveys-sovellus iPhonellasi. Jos käytät sitä ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan joitain perustietoja, jotka muodostavat sinun Terveysprofiili. Näiden tietojen syöttäminen ei ole pakollista, mutta se auttaa sovellusta antamaan tarkemman yleiskuvan terveydestäsi.

Vaihe # 2. Kun olet täyttänyt perustiedot, näet sovelluksen pääyhteenvetopaneelin. Vieritä ja katso, näetkö vaiheesi tiedot tällä näytöllä. Jos et näe sitä, siirry vaiheeseen 3.

Vaihe # 3. Näpäytä Muokata Yhteenvetonäytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta Kaikki -välilehdellä näet eri aktiviteetit, joita voit seurata.

Vaihe # 5. Jotta Health-sovellus voi seurata vaiheitasi, vieritä alaspäin ja napauta Askeleet. Sen vieressä olevan sinisen tähden pitäisi näkyä lihavoitu.

Vaihe # 6. Vastaavasti voit seurata kävelymatkaa Health-sovelluksella napauttamalla Kävely + juoksumatka niin että sen vieressä olevasta sinisestä tähdestä tulee lihavoitu. Napauta nyt Tehty.

Vaihe # 7. Palaat nyt yhteenvedon päähallintapaneeliin, ja sinun pitäisi pystyä näkemään molemmat Askeleet ja KävelyEtäisyys näytetään siellä.

Yhteenvetona

Tietenkin, jotta vaiheita voidaan seurata, sinulla on aina oltava iPhone mukanasi liikkuessasi. Jos haluat nähdä yksityiskohtaisia ​​oivalluksia, napauta vain Askeleet yhteenvetonäytössä ja näet kaavion, joka näyttää päivittäin suorittamiesi vaiheiden määrän.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Terveystietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai Apple Watchiin
  • Parhaat unen seurannan iPhone-sovellukset
  • Kuinka käyttää Apple COVID-19 -seulontasovellusta ja verkkosivustoa

Uusimmat viestit