Parhaat uuden vuoden iPhone-sovellukset vuodelle 2021

Se on jälleen vuoden aika, kun etsit todennäköisesti uuden vuoden tarkkuussovelluksia iPhonelle, jotta 2021 olisi paras mahdollinen. Onneksi App Storessa on tarjolla runsaasti, mutta voi olla haastavaa valita haluamasi.

Testasimme ja löysimme joitain, jotka todella auttavat sinua saavuttamaan joitain yleisimpiä tavoitteita. Joten, tervehdi, kun tunnet olevasi onnellisempi, terveempi ja tyytyväisempi näillä vuoden 2021 parhailla uuden vuoden päätössovelluksilla.

 1. Uuden vuoden päätöslauselmien seuranta
 2. Elämäntapa
 3. Insight-ajastin
 4. Kävelyseurannan tavoitteiden suorittaminen
 5. MyFitnessPal
 6. Bookly
 7. Kiitollisuus: Päiväkirja, Vision Board
 8. Numero
 9. QuitNow!
 10. Olen - positiivisia vakuutuksia

1. New Years Resolutions Tracker - Kaikki yhdessä sovelluksessa

Jos etsit sovellusta, jolla voit seurata kaikkia päätöslauselmiasi yhdessä paikassa, kannattaa sijoittaa tähän. Se toimii kuin viehätys pitää sinut vastuullisena koko vuoden ajan seuraamalla päivittäistä, viikoittaista ja kuukausittaista edistymistä.

Sillä on houkutteleva käyttöliittymä ja se auttaa sinua visualisoimaan matkasi kaavioiden ja kalenterien avulla. Mielenkiintoinen näkökohta on kyky suojata päätöslauselmat salasanalla yksityisyyden suojaamiseksi. Ja voit asettaa muistutusilmoitukset sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Joten, haluatko käyttää enemmän tai mennä nukkumaan aikaisemmin, tee kaikki tapahtumaan tämän kätevän sovelluksen avulla.

Hinta: $0.99

ladata

2. Habit Tracker - elämäntapa

Uusi vuosi on loistava aika viljellä uusia tapoja, jotka voivat tuoda lisäarvoa elämääsi, olipa kyse kunto-ohjelmasta, juomisesta lisää vettä, lukemisesta, säästöistä tai muusta. Elämäntapa on yhden luukun seurantaohjelma, joka auttaa sinua päättämään ja seuraamaan kaikkia tottumuksia, jotka parantavat vuotta.

Siinä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä sekä nopea opetusohjelma, joka opastaa sovelluksen käytössä. Seuraa tapasi joka päivä nopealla napautuksella ja tarkastele sitten edistymistäsi ajan myötä. Se tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten muistutukset joustavalla aikataululla ja mukautetuilla viesteillä, muistiinpanojen tekeminen, Today View -widget ja paljon muuta. Ilmaisen version avulla voit seurata vain kolmea tapaa, mutta kannattaa tilata, jos haluat parantaa "elämäntapaa" tänä vuonna.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 0,99 dollaria)

ladata

3. Insight Timer - Meditaatio

Voisimme kaikki tehdä enemmän mielenrauhaa elämässämme, ja meditaatio on yksi parhaista käytännöistä tähän. Se voi auttaa sinua rentoutumaan, selviytymään paremmin stressistä, saamaan vakaamman unen ja paljon muuta. Jos olet valmis parantamaan mielenterveyttä tänä vuonna, kokeile Insight Timer -ohjelmaa, joka on yksi App Storen parhaista ilmaisista meditaatiosovelluksista.

Se tarjoaa laajan kirjaston meditaatiota ja musiikkia ympäri maailmaa, joka sopii täydellisesti tietoisuuden kasvattamiseen. Viritä innostaviin keskusteluihin ja ohjattuihin meditaatioihin, joita johtavat maailman parhaat neurotieteilijät, psykologit ja johtavien yliopistojen opettajat. On jotain, joka auttaa sinua kaikenlaisissa tavoitteissa, kasvattaako enemmän myötätuntoa, keskittymistä, keskittymistä, johtajuutta, vähemmän ahdistusta jne.

Parasta on pääsy tukevaan globaaliin yhteisöön, joka voi auttaa sinua oppimaan lisää ja pysymään motivoituneina.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kävelyseurannan tavoitteiden juokseminen - pysy kunnossa

Fitness on olennainen uudenvuoden tavoite, joka on melkein kaikilla, ja tässä on sovellus, joka todella auttaa sinua saamaan pallon liikkumaan tai pikemminkin saamaan sinut liikkumaan. Haluatko laihtua tai laskea kaloreita, voit asettaa tavoitteita ja mitata tai seurata erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten juoksu, kävely ja pyöräily.

Hanki oivalluksia esimerkiksi ajasta, nopeudesta, korkeudesta jne. Ja käytä sitä tien päällä Apple Watchin kanssa. Käytä kuukausittaisia ​​yhteenvetoja toiminnastasi ja saavutuksistasi, jotta voit paremmin ja saada kunnon tänä vuonna.

Lisäksi, kun valitset premium-version, sinulla on vielä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten äänen palaute, joka pitää sinut ajan tasalla, juoksijoiden harjoitteluohjelmat, edistyneet tilastot ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (7,99 dollaria kuukausittain maksettavaksi)

ladata

5. MyFitnessPal - Syö terveellisesti

Olet ehkä kuullut sanonnan "olet mitä syöt", ja se on totta - ruokavalio vaikuttaa kaikkiin yleiseen hyvinvointiin ja voi muuttaa elämääsi. MyFitnessPal on nimensä mukaan paras kumppanisi kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi katsomalla mitä syöt.

Se auttaa kirjaamaan ravinnot ja kalorit yksinkertaisesti skannaamalla ateriat puhelimesi kameralla. Voit myös kirjata suosikkiruokasi ravintoloista ja seurata vedenottoa. Lisäksi se tarjoaa tuhansia reseptejä ja ateriaohjelmia, joiden avulla voit syödä terveellisemmin joka päivä.

Voit päättää asettaa tavoitteet painon menettämiseksi, saamiseksi tai ylläpitämiseksi. Luo oma suunnitelma tai anna sovelluksen tehdä se sinulle yksilöllisten tarpeidesi perusteella. Koska tarjolla on niin paljon, se on kuin henkilökohtainen ravintovalmentaja, joka muuttaa terveytesi.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

6. Bookly - lukea kirjoja

Oletko valmis laajentamaan mieltäsi antamalla lisää kirjoja tänä vuonna? Tässä on sovellus motivoida ja pitää sinut tiellä. Lisää paperikopioita, e-kirjoja tai äänikirjoja ja aseta tavoitteet ja muistutukset jatkaaksesi lukemista. Katso tilastot, joiden avulla voit parantaa ja saada viikoittaiset ja kuukausittaiset edistymisraportit infografiikan muodossa.

Joka kerta kun luet, käytä ajastinta sovelluksessa ja seuraa kuinka kauan kirja vie loppuun. Voit asettaa tavoitteen lopettaa kirja tiettyyn aikaan. Sovellus voi toistaa ympäristön ääniä, jotta voit keskittyä lukemiseen.

Lisäksi voit lisätä omat arvosanasi, ajatuksesi ja lainauksesi jokaiselle kirjalle. On monia muita tutkittavia ominaisuuksia, kuten henkilökohtaisten kirjakokoelmien, kuten "Toivelista", "Suosikit" jne.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukaudessa Pro: lle

ladata

7. Kiitollisuus: Päiväkirja, Vision Board - Journaling

Kiitollisuuden on tieteellisesti todistettu parantavan mielenterveyttä, koska se auttaa meitä keskittymään positiiviseen ja arvostamaan elämää enemmän. Kun arvostat pieniä asioita, se kasvattaa yltäkylläisyyttä, joka johtaa sinut vielä suurempiin siunauksiin. Tässä on sovellus, jolla voit hyödyntää tätä hyvän olon tunnetta ja jolla on tapana olla kiitollinen joka päivä.

Voit ilmoittautua kiitollisuushaasteisiin, jotka muuttavat ajattelutapasi arvostamaan elämässäsi olevaa positiivisuutta henkisen ja emotionaalisen terveyden parantamiseksi. Lisäksi se on erinomainen paikka kirjoittaa päivästäsi ja kaikesta muusta, mitä mielessäsi tapahtuu. Voit halutessasi muistuttaa sinua päivittämään päiväkirjasi joka päivä tiettynä ajankohtana. Lisäksi sovellus tarjoaa päivittäisiä vahvistuksia auttaakseen parantamaan itseään.

Lopuksi, yksi parhaista ominaisuuksista on kyky luoda unelmiesi visuaalisia tauluja. Visuaaliset esitykset toimivat tehokkaina muistutuksina, jotka auttavat meitä saavuttamaan sen, mihin todella kiinnitämme mielemme. Parasta tästä sovelluksesta on se, että se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ilmaiseksi, ja voit sitten valita perusteellisemman pääsyn menemällä Pro-sovellukseen.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausittain)

ladata

8. Numero - Säästä rahaa

Rahoitus on tärkeä ala hallita joka vuosi, ja tämä sovellus on erinomainen resurssi auttaa sinua siinä. Voit asettaa taloudelliset tavoitteet, kuten säästäminen tai velasta vapauttaminen, ja Digit auttaa sinua tekemään siitä totta.

Se analysoi tulosi ja menosi selvittääkseen, mitä voit säästää, ja ohjaa sinut sitten tavoitteidesi saavuttamiseen. Se valvoo myös tarkkailusaldoa ja auttaa välttämään tilinylitysmaksuja tarvittaessa. Lisäksi voit sijoittaa unelmiesi tai eläkkeellesi antamalla sen sovittaa sinulle sopiva salkku sen mukaan, mitä sinulla on varaa.

Se auttaa myös löytämään oikean IRA-tilin veroedellytyksille asetetuille eläkesäästöille. Se on paljon kuin henkilökohtaisen digitaalisen taloudellisen avustajan saaminen ilmaiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Lopeta nyt! - Lopeta tupakoiminen

Kulunut vuosi on opettanut meille, kuinka tärkeää on huolehtia hengitysterveydestämme, ja tupakointi on suuri ei-ei. Paras päätös, jonka voit tehdä itsellesi ja rakkaillesi, on tupakoinnin lopettaminen, ja tässä on sovellus, joka lupaa auttaa.

Se kannustaa sinua välttämään tupakkaa toivomalla, että keskität ponnistelusi neljään näkökohtaan, nimittäin entisen tupakoitsijasi tilanteeseen, saavutuksiisi, yhteisöllisyyteen ja entisen tupakoitsijan terveyteen.

Se hajottaa korkean tavan lopettaa savukkeet käytännöllisiin tehtäviin ja yhdistää sinut tukevaan yhteisöön. Se auttaa sinua juhlimaan jokaista askelta lopettamismatkallasi ja vahvistaa sinua muistutuksilla siitä, kuinka monta päivää olet savuton, kuinka paljon rahaa säästit ja kuinka monta savuketta vältit.

Lisäksi se tarjoaa myös terveysindikaattoreita Maailman terveysjärjestöltä selittääkseen, kuinka kehosi paranee, kun jätät tupakan taakse. Tämä on suunniteltu pitämään sinut motivoituneena potkua kohtaan.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Minä olen - Positiiviset vakuutukset - Sinusta tulee se, mihin uskot

Voisimme kaikki tehdä lisää positiivisuutta elämässämme, ja tässä on kaunis sovellus, joka tekee juuri sen sanojen voimalla. En edes tietämättä sitä, useimmat meistä pyrkivät jatkuvasti negatiivisiin ja hyödyttömiin ajatuksiin, jotka vaikuttavat mielenterveyteen ja päätöksentekoon. Voit lopettaa sen päivittäisillä vakuutuksilla, jotka lisäävät itsetuntoa ja antavat sinulle mahdollisuuden tavoittaa unelmiesi tänä vuonna.

Valitse monista päivittäisistä aikeista ja aseta muistutuksia nähdäksesi ne koko päivän ajan. Tämä auttaa lisäämään tietoisuutta ajatusmalleistasi, mikä helpottaa negatiivisten kuvioiden tunnistamista ja korvaamista jollakin paremmalla. Loppujen lopuksi, kuten Buddha sanoi, "sinusta tulee se, mihin uskot". Muuta uskomuksiasi yksi päivä kerrallaan tällä korvaamattomalla ilmaisella sovelluksella, joka sopii täydellisesti uudenvuoden käyttöön.

Hinta: Vapaa

ladata

Hyvää vuotta näiden uuden vuoden päätössovellusten kanssa!

Vaikka voit aloittaa uusia tapoja milloin tahansa, uuden vuoden alussa on tietty tuore energia, joka tukee ja innostaa sinua olemaan parempi. Nämä uuden vuoden päätössovellukset ovat käteviä kumppaneita, joilla voi olla merkitystä, kun niitä käytetään oikein.

Kokeile niitä ja jaa kokemuksiasi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme myös tietää, mitä haluat saavuttaa tänä vuonna?

Toivotamme teille terveyttä, vaurautta ja onnea kaikessa mitä teet.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Turvallisuussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • PDF-editorit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat kannettavat tietokoneet opiskelijoille (osto-opas)
 • Ultrahuman iOS -sovelluksen tarkistus: Sopii vartalolle, mielelle ja hyvälle unelle!

Uusimmat viestit