Parhaat pöytätyynyt ja matot vuonna 2021

Hyvin suunnitellun jalustan ja jopa seisovan pöydän tapaan työpöydän matto voi viedä paljon tekemällä työtilastasi näyttävän järjestäytyneeltä ja estää tahattomat vuodot pilaamasta koko asiaa. Olemme tarkastelleet tarkasti joitain parhaita pöytätyynyjä ja mattoja, joiden avulla voit valita ihanteellisen, joka sopii sinun makuun. Sen lisäksi, että nämä työpöydän imurit suojaavat työpöytää naarmuilta, ne voivat tehdä siitä kirjoittamisen hieman mukavammaksi. Ja monenlaisten käynnistysmallien kanssa ei ole suuri kysyntä, joka sopii täydellisesti yhteen tietyn sisustuksen kanssa. Katsotaanpa, mitä enemmän heillä on varastossa!

 1. Harber Lontoo
 2. Satechi
 3. KINGFOM
 4. Ilyapa
 5. ZBRANDS
 6. Casa pura
 7. Knodel
 8. NPET
 9. BUBM
 10. PALJON
 11. Taiteellinen
 12. Kvartetti

1. Harber London nahkainen työpöytämatto

Jos haluat koristaa työpöytäsi mittatilaustyönä ylellisyydellä, tämä voi olla valinta. Se on käsintehty ammattitaitoisten käsityöläisten toimesta Espanjassa täysjyväisestä kasviparkitusta lehmännahasta.

Voit valita 100% villahuopaa tai mikrokuitupehmustetta paksulle tai ohuelle pohjalle. Lisäksi matolla on älykäs ja yksinkertainen kaapelin läpivienti pitäen kaapelin sotku hallinnassa. Kokeillut useita Harber London -tuotteita voin sanoa, että tämä on yksi parhaista pöydän matoista.

USP: Pehmustevaihtoehdot

Tutustu Harber Londoniin

2. Satechi-synteettinen nahkatyyny työpöydälle

Satechi-pöytäalustalla on melko yksinkertainen ja siisti muotoilu. Valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, tämä työmatto tuntuu mukavalta.

Tyyny tarjoaa mukavan tilan sekä kirjoittamiseen että kirjoittamiseen. Lisäksi se tarjoaa myös tarpeeksi tilaa hiirellesi turvalliseen lepoon.

Puhuminen kestävyydestä; tämä tyyny kestää vastustusta ja suojaa työpöytää myös naarmuilta. Lisäksi voit puhdistaa sen helposti.

USP: Synteettinen nahka sileällä viimeistelyllä

Tutustu Amazoniin

3. KINGFOM PU-nahkainen työpöytämatto

Tämä “KINGFOM” -tarjous on hienostunut. Korkealaatuisesta PU-nahasta veistetyllä pöytätyynyllä on pehmeä pinta. Tämän seurauksena tunnet olosi mukavaksi kirjoittaessasi.

Voit laittaa näppäimistön, hiiren sen päälle ja sinulla on vielä vähän tilaa teekupin ja pienen muistikirjan säilyttämiseen. Pehmeän flanelliliukastumisen ansiosta se lepää turvallisesti pöydällä.

Voit luottaa tähän työpöydän mattoon suojaamaan pintaa naarmuilta. Lisäksi voit puhdistaa tämän PU-nahkatyynyn helposti.

USP: Liukumista estävä vaahto takana

Tutustu Amazoniin

4. Ilyapa-muovipehmuste työpöydälle

Toisin kuin molemmat edellä mainitut pöydät, tämä on valmistettu muovista. Ohut ja hienostunut muotoilu voi sopia hyvin työtilaan.

Ilyapa-tyynyn pinta on sileä ja tarjoaa mukavan tunnelman. Se on naarmuuntumaton ja voi myös estää roiskeet pilaamasta työaluettasi.

Toinen merkittävä piirre on lämmönkestävyys. Kestävän rakenteen ansiosta tämä pöydänsuoja voi kestää kauemmin.

USP: Kestävä rakenne, lämmönkestävyys

Tutustu Amazoniin

5. ZBRANDS-nahkatyyny työpöydälle

Tyylikäs ja esteettinen profiili "ZBRANDS" tarjoaa useita vaikuttavia ominaisuuksia. Ensinnäkin tyynyllä on suuri ulottuvuus. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa MacBookin, hiiren ja kuulokkeet mukavasti.

Toinen on palautuva. Toisella puolella on sileä pinta, mutta toisella on kestävä pinta. Joten, mukavuudesta riippuen, voit käyttää mitä tahansa molemmista puolista.

Suojauksen osalta ZBRANDS voi suojata työpöytäsi naarmuilta. Liukastumisen estävä takaosa mahdollistaa sen pysymisen täydellisesti missä tahansa pinnassa, kuten puulla, lasilla tai muovilla.

USP: Käännettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Casa pura PVC-matto työpöydälle

Pidätkö vilkkaasta suunnittelusta? Tämä “casa pura” -matto voi olla mukava valinta sinulle. Se on kauniisti tehty ja sitä on saatavana 13 värivaihtoehtona, mukaan lukien vaaleanpunainen, oranssi, punainen, tummansininen ja paljon muuta. Joten valitset sellaisen, joka voi elävöittää työtilan ulkoasua.

Ulkonäön lisäksi casa pura -tyyny on veistetty korkealaatuisesta polypropeenimateriaalista. Se on luistamaton ja täysin kierrätettävä. Ja sileän ulkopinnan ansiosta kämmenesi haluaa levätä siinä.

USP: Muuta profiilia

Tutustu Amazoniin

7. Knodel Desktop PU -nahkamatto

Knodel esittelee monikäyttöisen pöytämaton, joka pitää Applen ekosysteemin siistinä ja puhtaana. Kun levität maton lasin päälle, tämä matto tarttuu tiukasti pintaan ja suojaa laitteitasi. Vedenpitävä matto pitää työpöydän kuivana; voit laittaa kahvimukin matolle.

Matto on kaksipuolinen, joten voit käyttää sen molempia puolia. Eikö se ole parempi tapa käyttää mattoa pitkään ennen kuin se menee pesulaan? Kannettava ja kevyt profiili on helppo kuljettaa; vain kääri se ylös ja jatka!

USP: Kaksipuolinen matto

Tutustu Amazoniin

8. NPET PU -nahkatyyny työpöydälle

Laadukkaiden pöytäblottereiden valmistuksessa NPET on vertaansa vailla. Yksi maton kohokohdista on vedenpitävä laatu. Tämän seurauksena se pystyy täysin suojaamaan työalueesi vuotoilta.

Toinen laatu, joka tekee siitä hienon vaihtoehdon, on pehmeä ulkopinta, jossa kätesi tuntevat olonsa mukavaksi kirjoittaessasi muistiinpanoa tai levätessäsi. Pakattu kumitetulla selällä, se ei luista.

Monikerroksisen rakenteen ansiosta NPET: n työpöytä on paremmin varustettu pitämään naarmut loitolla.

USP: Vedenkestävä

Tutustu Amazoniin

9. BUBM PU-nahkainen työpöytämatto

Ohuen ja hienostuneen muotoilun ansiosta BUBM sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Tämä työpöydän suoja on erittäin suuri ja varmistaa, että kannettava tietokone, hiiri ja muut tavarat voidaan sijoittaa mukavasti.

PU-nahkamateriaalilla on tärkeä rooli sen tekemisessä niin hyödylliseksi. Sen lisäksi, että se tarjoaa mukavamman tunnelman, se voi myös torjua säännölliset naarmut. Lisäksi matta pinta auttaa säilyttämään tyylikkään ilmeen pitkään.

Kaiken lisäksi BUBM on saatavana seitsemässä värissä, mukaan lukien tummansininen, vaaleanpunainen, valkoinen ja paljon muuta.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

10. PLENTY PU-nahkatyyny työpöydälle

Jos haluat saada korkealaatuisen nahkaisen pöytäpuhelimen, anna PLENTYlle vakava ilme. Se on ammattimainen muotoilu ja siinä on tarpeeksi tilaa, jotta voit pitää kaikki tarvittavat asiat.

Koska se on laadukasta nahkaa, se on luistamaton ja tarjoaa tarvittavan hoidon paitsi muistikirjaasi myös työpöydälle. Joten esimerkiksi satunnaiset vuodot ja naarmut eivät pilaa työtilaa. Liukumaton pohja auttaa sitä sopimaan mihin tahansa pintaan, kuten puuhun ja lasiin.

USP: Korkealaatuista nahkaa

Tutustu Amazoniin

11. Taiteellinen PVC-pöytäalusta

Taiteellinen työpöytämatto on itsessään ainutlaatuinen. Mikä on kiinnittänyt silmäni tähän tyynyyn, on piilotettu lokero, johon voit tallentaa käyntikorttisi ja luottamukselliset muistiinpanosi.

Mukana on myös kynänhaltija, joka varmistaa, että kirjoitusaikasi on miellyttävä kokemus. Kuvioitu pinta varmistaa, että kätesi saa tarvittavan mukavuuden.

Aivan kuten useimmat kilpailijat, taiteellinen tahra voi torjua tahroja helposti. Joten voit odottaa työpöydän pysyvän suojattuna ei-toivotuilta naarmuilta.

USP: Piilotettu lokero

Tutustu Amazoniin

12. Kvartetin työpöydän lasilevy

Olemme usein jumissa työssä ja unohdamme tehdä pieniä asioita. Jos et halua unohtaa tärkeitä asioita, jotka sinun on tehtävä, Quartet olisi hyödyllinen lisä työpöydän varusteisiin.

Voit pitää sen tietokoneen ja näppäimistön välillä. Sitten käytät sitä muistiinpanoon jotain sinun on tehtävä. Se on hieman kulmikas, jotta voit kirjoittaa hieman helpommin.

On ulosvedettävä laatikko, johon voit laittaa pieniä tavaroita, jotta työpöytä ei pääse sotkumaan. Lopuksi, se on hyvin rakennettu ja tekee merkittävän vastauksen ympäristöystävällisyyteen.

USP: Hyvin rakennettu muotoilu hyödyllisellä laatikolla

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat suosituimmat työpöydän suojat.

Mikä on sinun suosikkisi?

Valitsitko ihanteellisen blotterin? Olisimme todella iloisia voidessamme tietää jotain matostasi ja ominaisuuksista, jotka olet huomannut siinä olevan huomionarvoisia.

Haluat tarkastella myös seuraavia yhteenvetoja:

 • Parhaat MacBook Pro -hihat
 • 10 parasta iPad Pro 12.9 -telinettä
 • Parhaat näppäimistöt Macille
 • Parhaat langattomat hiirimatot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit