Parhaat iPhone X -vyöklipit vuonna 2021

Kallis ja herkkä älypuhelin, kuten iPhone X, ansaitsee enemmän hoitoa ja suojaa. Kun otetaan huomioon korkea korjauskustannus, sinun on parempi tarjota tinkimätön suoja älypuhelimellesi. Jos et halua ottaa mitään mahdollisuutta laitteen suojaamiseen seikkailunhaluisten aktiviteettiesi aikana tai haluat mennä tukevampaan profiiliin, yhden parhaista iPhone X -vyöpidikkeistä valitseminen olisi loistava vaihtoehto.

 1. OtterBox DEFENDER iPhone X -vyöklipsi
 2. Trianium Belt Clip kotelo iPhone X: lle
 3. i-Blason Transformer iPhone X -vyöklipsi
 4. Zizo Bolt -sarjan vyöpidike iPhone X: lle
 5. Maxboost DuraSlim Pro
 6. Yuzihan iPhone X -vyöklipsi
 7. Koteloitu SlimShield-sarjan hihnaklipsi iPhone X: lle
 8. Evocel Explorer Series Pro
 9. Lorem iPhone X vyöpidike kotelo
 10. Bomea iPhone X -vyöklipsi

1. OtterBox DEFENDER

OtterBox DEFENDER -SARJAT-tapaukset on ajoitettu seikkailunhaluisille ihmisille. Monikerroksisen puolustuksen ansiosta ne tarjoavat täydellisen suojan iPhone X: lle. Hieno yhdistelmä vankkaa sisäpuolta ja pehmeää ulkoa antaa sille tarvittavan voiman sekä tahattomien pudotusten että rumien naarmujen sietämiseen.

Hihnapidekotelossa on turvallinen lukitusmekanismi, jonka avulla voit kuljettaa laitettasi mukavammin. Lonkkakotelo toimii myös kätevänä jalustana parantamaan handsfree-kokemusta. Ominaisuuksien lisäksi DEFENDER SERIES -koteloita on saatavana seitsemässä kirkkaassa värissä, ja niillä on elinikäinen takuu.

USP: Monikerroksinen puolustus

Tutustu Amazoniin

2. Trianium

Trianium Duranium -sarja on suunniteltu huippuluokan raskaaksi koteloksi. Iskuja vaimentavan TPU: n ja erittäin kestävän polykarbonaattikotelon integrointi tekee siitä erittäin vankan ja kykenevän torjumaan sekä kolhuja että naarmuja. Siksi pysyt huolettomana iPhonen turvallisuudesta samalla kun hyödynnät seikkailunhaluista toimintaa.

Mukana toimitettu näytönsuoja tarjoaa selkeyden ja estää myös naarmuja vahingoittamasta OLED-näyttöä. Kotelo on kiinnitetty tukevasti vyösi ja toimii myös hyödyllisenä jalustana median katselukokemuksen vahvistamiseksi. Lisäksi Trianium Duranium -sarjan koteloita on saatavana neljänä kauniilla värillä, ja niillä on elinikäinen takuu.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

3. i-Blason-muuntaja

Kestävällä rakenteella varustettu i-Blason Transformer on luotettava veto ikäviä putoamisia vastaan. Kaksikerroksinen kotelo, jossa on sileä sisäholkki ja iskunkestävä ulkopinta, suojaa älypuhelinta kaikenlaisilta haasteilta. Kotelo sopii tiukasti laitteeseen ja tarjoaa paremman otteen luiston estämiseksi. Hihnakotelo tarjoaa sinulle tarvittavan mukavuuden laitteen kantamiseen. Koska kotelo on irrotettava, voit irrottaa sen irtotavaran vähentämiseksi.

Lisäksi hihnakotelo toimii tyylikkäästi jalustana videon viettoon. Reagoivien painikkeiden ja tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja mukavasti.

USP: Irrotettava vyökotelo

Tutustu i-Blasoniin

4. Zizo Bolt -sarja

Zizo Bolt -sarjan kotelot ovat mahtavia suojaavia. Sotilasluokan suojan ansiosta se voi selviytyä jopa 12 metrin pudotuksista. Valmistettu pehmeästä tetra-polyuretaanista ja kestävistä polykarbonaattimateriaaleista, se suojaa älypuhelinta koko keholla.

Kotelonpidikkeessä on 360 asteen käännettävä kääntö, jonka avulla voit kiinnittää kotelon vyösi tiukasti. Se toimii myös hyödyllisenä jalustana. 0,33 mm: n paksuisella näytönsuojalla on 9H-kovuus, jotta se ei pääse raapimaan. Ei siinä kaikki; voit valita Bolt-sarjan kotelot neljällä houkuttelevalla värillä.

Jos haluat tutkia Zizon erittäin suojaavia tapauksia, siirry tähän viestiin.

USP: Erittäin kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Maxboost DuraSlim Pro

Vaikuttavan iskunkestävän rakenteensa ansiosta Maxboost DuraSlim Pro suojaa laitettasi iskuilta. Kaksikerroksinen rakenne vahvistaa sen kestävyyttä. Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu iskujen hajottamiseksi.

Irrotettavan kotelon avulla voit kiinnittää kotelon kätevästi vyöllä tai pussilla. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit käyttää iPhonea vaakatilassa elokuvien nauttimiseen. Lopuksi, se on suhteellisen ohut ja napsahtaa kätevästi laitteeseen. DuraSlim Prolla on elinikäinen takuu.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Yuzihan

Jos rakastat yksinkertaisuutta, löydät "Yuzihan" melko hyvän vaihtoehdon. Pussi on veistetty korkealaatuisesta nahasta. Siistin muotoilun ja ammattitaidon ansiosta älypuhelimesi näyttää ammattimaiselta.

Tämä pussi sopii iPhoneen ohuella kotelolla. Sileä sisustus varmistaa, että älypuhelimessasi on tarvittava suoja naarmuilta.

Lisäsilmukoiden ansiosta voit kantaa iPhone X: tä turvallisesti. Plus, magneettinen suljin pitää iPhonen turvallisesti sisällä.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

7. Koteloitu SlimShield-sarja

Suuri yhdistelmä tyyliä ja suojausta, Encased SlimShield -sarja on se, mitä haluat valita täydelliseksi suojaukseksi iPhonellesi. Pehmeä mikrokuituvuoren sisustus varmistaa, ettei hankaus voi vahingoittaa laitteen kauneutta.

Kotelo pyörii sekä vaaka- että pystyasentoon ja antaa sinun sijoittaa laitteen tukevasti. Kun sitä ei tarvita, voit irrottaa kotelon myös tarpeettoman painon poistamiseksi. Ominaisuudet lukuun ottamatta, Encased SlimShield -sarjan koteloissa on elinikäinen takuu.

USP: Pehmeä mikrokuituvuori

Tutustu Amazoniin

8. Evocel Explorer Series Pro

Mikä on kiinnittänyt huomiomme Evocel Explorer Series Prossa, on iskunvaimennus. Kalliota tukeva runko on vahvistettu tukevalla rungolla kuoppien poistamiseksi.

Irrotettava 180 asteen kääntyvä vyöpidike tarjoaa tarvittavan joustavuuden iPhonen turvalliseen kantamiseen. Kun et tarvitse tarvetta, voit poistaa sen irtotavaran vähentämiseksi.

Siinä on myös jalusta, jonka avulla voit käyttää älypuhelinta handsfree-tilassa. Lisäksi Evocel on saatavana kuudessa kauniilla värillä.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

9. Lorem / Debin

Yksinkertaisuus on keskeinen osa Lorem-vyöpidikettä iPhone X: lle. Se sopii iPhoneen ohuella kotelolla. Pehmeällä sisävuorella kotelo suojaa älypuhelinta tahattomilta putoamisilta.

Kohteliaisuus magneettinen suljin; voit sulkea kotelon turvallisesti. Ylimääräisten hihnasilmukoiden lisääminen tarjoaa enemmän turvallisuutta. Kestävyyden suhteen mielestäni tämä matalaprofiilinen kansi on merkki.

USP: Ylimääräiset vyölenkit

Tutustu Amazoniin

10. Bomea

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Bomea on yksinkertainen, mutta erittäin käytännöllinen kotelo, joka vie kaikki tarpeesi. Siinä on kumitettu runko, joka vaimentaa iskut ja kestää myös hankausta. Sileän tekstuurin ansiosta se tarjoaa paremman otteen, jonka avulla voit pitää laitettasi halutulla mukavuudella.

Kotelossa on kääntyvä vyöpidike ja tukeva lukitusmekanismi, joka pitää paikkasi paikallaan. Siistien aukkojen avulla voit käyttää kameraa, antureita ja porttia helposti, kun taas peitetyillä painikkeilla on kosketuspalautetta ja ne tarjoavat paremman napsautuksen.

USP: Kumipäällysteinen sisustus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten mikä näistä vankoista tapauksista tulee pariksi iPhone X: n kanssa? Olisi ilo tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka löydät siitä tuntuvasti.

Haluat ehkä tutkia myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X: n armeijan kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • Vyöpidikekotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Uusimmat viestit