Parhaat Apple Watch -sarjan 3 bändit vuonna 2021

Apple Series 3 ei ehkä ole saanut aivan uutta mallia, mutta älykello on epäilemättä itsenäisempi kuin koskaan ennen. Ja kaikki on matkapuhelintuen ansiosta. Tiedän, että sinulla on juuri uusi kello ja olet valmis ostamaan sille sopivan ottelun, eikö olekin? Kurkista tarkemmin näihin parhaisiin Apple Watch Series 3 -nauhoihin ja valitse upea kumppani ihastuttavalle älykellollesi.

 1. U191U
 2. Mkeke
 3. JFdragon
 4. MITERV
 5. eLander
 6. Mifa
 7. Secbolt
 8. KADES
 9. JETech
 10. KOTELO
 11. TOTUA

1. U191U

Metalliset rannekkeet ovat henkilökohtainen suosikkini. Kylmän tunne, jonka se antaa ranteelle, sekä upea ulkonäkö on se, mikä kiinnittää silmät. Ne ovat kestäviä ja tekevät työnsä erittäin hyvin. Tämä metallinauha ei ole erilainen; sillä on kaikki ominaisuudet, joita saatat etsiä katsella bändistä.

Sen mukana tulee myös työkalupakki, jonka avulla voit säätää kokoa ranteesi mukaan. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se pitää Apple Watchin turvallisesti riippumatta siitä, mitä teet. Viimeisenä, käytettävissäsi on kuusi värivaihtoehtoa.

USP: Mukana koon säätötyökalupakki

Tutustu Amazoniin

2. Mkeke

Jos sinulla on taipumus vintage-muotoiluun, Mkeke tarttuisi heti silmäsi. Aidosta nahasta veistetty kelloranneke on Apple Watchin kestävä kumppani. Siisti ompelu esittelee ammattitaitoaan.

Koska nahka on luistamaton ja hikeä absorboiva, tunnet olosi mukavaksi käyttää sitä. Suurikokoinen hopea ruostumattomasta teräksestä valmistettu solki ja useita reikiä lisäävät käyttökokemusta. Tällä hienostetulla hihnalla on yhden vuoden takuu, ja sitä on saatavana kahtena värinä: musta ja ruskea.

USP: Laadukas käsityötaito

Tutustu Amazoniin

3. JFdragon

JFdragon-rannekkeen ainutlaatuinen piirre on, että se on valmistettu ”Crazy Horse” -nahasta. Tämän nahan erikoisuus on se, että kosketus tai naarmu muuttaa nauhan sävyä. Sen lisäksi pieni taivutus häivyttää myös bändin sävyä. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen ja vaikuttavan, koska jokainen bändi on erilainen.

Suunnittelun ja ulkoasun lisäksi bändi pitää Apple Watchia turvallisesti antamatta sen pudota. Viimeiseksi on olemassa lukuisia värivaihtoehtoja mieltymystesi mukaan.

USP: Hullu hevosen nahka

Tutustu Amazoniin

4. MITERV

Tämä on tarkoitettu kaikille siellä oleville trendikkäille ihmisille. Voit saada MITERV-bändin monissa väreissä. Jos olet kiinnostunut, voit jopa ostaa paketin 6 eri väriä. Bändi on valmistettu kestävistä ja pehmeistä materiaaleista, mikä saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi, kun käytät sitä.

Tässä nauhassa on 13 reikää, jotta se mahtuu useisiin ranteisiin. Bändin molemmissa päissä on korvakkeet, mikä varmistaa turvallisen ja turvallisen sovituksen Apple Watchiin.

USP: Monet värit, joista valita tai ostaa kaikki irtotavarana

Tutustu Amazoniin

5. eLander

eLanderissa on dynaaminen profiili huippuluokan ruostumattomasta teräksestä. Kaksinkertaisen taittolukon avulla voit asentaa ja irrottaa nauhan mukavasti. Kestävän rakennuksen ansiosta se kestää kauemmin. Säädettävä pituus sopii tiukasti ranteeseesi.

Mukana toimitettu kellolinkkien poistosarja ja ruuvimeisseli tarjoavat sinulle tarvittavan mukavuuden hienosäätää parhaan mukavuutesi mukaan. Siitä huolimatta saat kolme värivaihtoehtoa: hopea, avaruusharmaa ja ruusukulta valitaksesi ihanteellisen kumppanin kellollesi.

USP: Kaksinkertainen taitettava lukko

Tutustu Amazoniin

6. Mifa

Minua kiehtoo Mifan ammattitaitoinen muotoilu. Aidon nahan ansiosta ranneke näyttää arvovaltaiselta älykellon kanssa. Käsintehty muotoilu, jonka päällä on näkyviä ompeleita, tekee siitä erinomaisen valinnan korkean profiilin retkelle.

Pehmeä nahkarakenne tuntuu melko mukavalta. Useat reiät tarjoavat halutun joustavuuden säätää nauhaa mukavuustasosi mukaan. Lisäksi Mifalla on elinikäinen takuu ja sitä on saatavana kolmessa värissä: musta, ruskea ja osteri.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Secbolt

"Upea" on täydellinen sana Secboltille. Luotu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, sillä on hehkuva profiili. Mitä enemmän viehätystä sille tuo, ovat strassit.

Voit muuttaa nauhan kokoa helposti taittamalla lukon. Neljä kaunista väriä: musta, ruusukulta, kulta ja hopea tarjoavat sinulle enemmän vapautta valita sopiva ottelu älykellollesi. Tällä hyvännäköisellä kellorannekkeella on yhden vuoden takuu.

USP: Hehkuva strassit

Tutustu Amazoniin

8. KADES

Yksi aito nahkahihna varmistaa paikkansa luettelossa. Nahan ainutlaatuisuus on, että jokainen bändi on erilainen. Vaikka ostat kaksi samanlaista ranneketta samalta yritykseltä, molemmilla on erilainen rakenne.

Turvallisuuden suhteen bändi pitää kiinni Apple Watchista tiukasti antamatta sen pudota. Sen lisäksi lukko on valmistettu 316L ruostumattomasta teräksestä, joka pitää tiukasti kiinni ranteestasi. Viimeisenä on myös kuusi värivaihtoehtoa.

USP: Suojaava ja turvallinen

Tutustu Amazoniin

9. KOTELO Unicorn Beetle Pro

Tyylikkäästi muotoiltu SUPCASE Unicorn Beetle Pro näyttää dapperilta Apple Watchissa. Snap on -suunnittelulla voit asentaa ja poistaa nauhan ilman mitään ongelmia.

Karu rakenne tekee siitä erittäin kestävän. Tarkat aukot takaavat, että sinulla on mukava käyttää kaikkia kellon toimintoja.

Parempi on, että sinulla on neljä tyylikästä värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen, kulta ja punainen, joista voit valita molemmat Apple Watch -mallit.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

10. JETech

Valitse tämä tyylikäs bändi antaa Watchillesi komea ilme. Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, se on pitkäikäinen kumppani älykellolle. Metallilukon avulla voit säätää nauhan nopeasti mukavuustasoosi.

Mukana toimitetun työkalun avulla voit hienosäätää pituutta helposti. Lisäksi tällä muodikkaalla nauhalla on luotettava elinikäinen takuu.

USP: Erinomainen käsityötaito

Tutustu Amazoniin

11. TULEVAISUUS

100% mukavasta aidosta nahasta valmistettu bändi näyttää ammattimaiselta. Kunnollinen nahkapinta sivulankaompeleilla antaa sille mukavan ja puhtaan ulkonäön, mikä tekee siitä sopivan työhön. Se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Lisäksi molemmissa päissä olevat adapterit lukitsevat kellon rungon tarkasti ja tukevasti.

Ennen kaikkea tällä kellorannekkeella on jatkettu 18 kuukauden takuu. Joten jos sinulla on epäilyksiä säännöllisen käytön aikana, ota yhteyttä heihin ratkaisun löytämiseksi.

USP: 18 kuukauden takuu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mika on sinun lempi Bandi?

Kumpi näistä mahtavista rannekkeista on onnekas pariliitettynä uuden älykellosi kanssa? Olisi todella siistiä tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siitä ihastuttavan.

Voit myös vilkaista näitä viestejä:

 • Parhaat Apple Watch -nauhat
 • Parhaat Apple Watch -rannekkeet

Uusimmat viestit