Parhaat iPad-sovellukset vuonna 2021

Sen lisäksi, että iPad on erittäin palvottu liikemiesten, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden keskuudessa, iPadilla on valtava suosio lasten keskuudessa. Erittäin suuri näyttö yhdistettynä upeaan suorituskykyyn tuo elämää sovelluksiin. Apple Pencilin ja iPad Pron tappava yhdistelmä hurmaa lapsia. He haluavat pelata pelejä, piirtää, piirtää ja piirtää tabletilla. Joten, jos etsit parhaita iPad Pron opetussovelluksia auttaaksesi lastasi oppimaan samalla kun pidät hauskaa, tämä upea valikoima sovelluksia olisi erittäin hyödyllinen.

1. Duolingo

“Duolingo” on yleisesti arvostettu menestyneimmäksi kielenoppimissovellukseksi iOS: lle. Yli 300 miljoonan oppijan omaava sovellus auttaa sinua hallitsemaan yli 30 kieltä, mukaan lukien ruotsi, espanja, ranska, saksa, italia, kiina, japani ja paljon muuta.

Varmistaaksesi, että pystyt suorittamaan tehtävät mukavasti, sovellus mukauttaa ihanteellisesti jokaisen oppitunnin ja pitää sen pituuden lyhyenä. Voit harjoitella puhumista ja kuuntelua älykkään chatbotin kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.

Älykäs seurantajärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden seurata edistymistäsi ja löytää tapoja parantaa suorituskykyäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Google Classroom

"Google Classroom" voi olla erittäin hyödyllinen sekä oppijoille että ohjaajille. Opettajana voit käyttää tätä sovellusta kurssien luomiseen ja tehtävien jakamiseen helposti. Se tekee myös osoitettujen tehtävien tarkistamisen ja luokittelun melko suoraviivaiseksi.

Sovellus luo automaattisesti jokaiselle opiskelijalle Drive-kansiot pitämään kaiken järjestyksessä. On tehtäväsivu, jolla opiskelijat voivat käyttää kaikkia tehtäviä yhdessä luokan materiaalien kanssa.

Heti kun uusi sisältö saapuu luokkahuoneeseen, se lähettää ilmoituksia sekä opiskelijoille että opettajille pitääkseen ne ajan tasalla. Lisäksi oppijat voivat työskennellä saumattomasti tehtävissään ja jakaa materiaalia keskenään.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Eeppinen!

Epic-sovellus iPadille on digitaalisten kirjojen kirjasto, joka on tarkoitettu alle 12-vuotiaille tai sitä nuoremmille lapsille. Rajoittamattoman pääsyn 25000 korkealaatuiseen e-kirjaan, äänikirjaan, oppivideoihin ja tietokilpailuihin lapsesi löytää aina jotain kiehtovaa tutkittavaa.

Koska se tukee offline-lukemista, lapsesi voi nauttia kirjojen lukemisesta, vaikka internetyhteyttä ei olisikaan. Sovellus tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia, jotka perustuvat lasten kiinnostukseen. Kun 30 päivän ilmainen kokeilu on päättynyt, sinun on maksettava 7,99 dollaria kuukaudessa. Sovellus tukee enintään 4 profiilia tiliä kohden.

Hinta: Vapaa

ladata

4. ABCmouse.com

ABCmouse.com on erinomainen varhaisen lukutaidon ja matemaattisten taitojen tarjoamiseen lapsille paljon nopeammin. Sovellus tarjoaa 8500 interaktiivista oppimistoimintaa. Lapsellasi on upea aika pelata älykkäitä pelejä ja ratkaista pulmia.

Upeat animaatiot, kappaleet, taidetoiminta tuovat näytelmään paljon iloa. Siinä on erittäin hyödyllinen edistymisen seuranta, jonka avulla voit pitää välilehteä siitä, kuinka lapsesi pärjää oppimisen kanssa. Sovellus tarjoaa kaksi jäsenyysvaihtoehtoa, kuten 7,99 dollaria kuukaudessa tai 79,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. SoloLearn

Aika oppia koodaamaan! SoloLearn sisältää runsaasti ilmaista koodin oppimissisältöä ja on suunniteltu sekä aloittelijoille että edistyneille oppijoille.

Aloittamiseksi voit valita koodauskäsitteiden hallitsemiseksi tonnista ohjelmointiaiheita. Tavoitteen perusteella voit asettaa tavoitteen ja mennä omaan tahtiisi.

Päivittäisten raporttien avulla sovellus pitää sinut ajan tasalla edistymisestäsi. Kaiken lisäksi voit liittyä valtavaan koodaajien yhteisöön saadaksesi tukea ja motivaatiota.

Hinta: Vapaa

ladata

6. LinkedIn-oppiminen

Jos haluat hyödyntää kaikkein pätevintä verkko-oppimisympäristöä tietojesi parantamiseksi, "LinkedIn Learning" on paljon parempi vaihtoehto.

Tämän sovelluksen avulla sinulla on pääsy yli 4000 kurssille. Yritys, tekniikka, valokuvaus graafiseen suunnitteluun, se on suunniteltu vastaamaan monenlaisia ​​etuja. Plus, sovellus tarjoaa myös kurssisuosituksia toiveidesi mukaan.

Voit tallentaa kursseja saadaksesi ne myöhemmin kiinni ja jopa ladata ne opiskelemaan offline-tilassa. Lisäksi voit lisätä suoritustodistuksia myös LinkedIn-profiiliisi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Udemyn verkkokurssit ja kurssit

“Udemy” on huipputason online-oppimisalusta. Mikä tekee tästä opetussovelluksesta erottuvan, on yli 80 000 videokurssin valtava kirjasto yli 2000 aiheesta.

Halusitpa sitten parantaa piirustus-, kirjoitusosaamistasi tai hankkia tietoa ohjelmointikielistä, kuten Python ja Java, se voi osoittautua sinulle erittäin hyödylliseksi.

Videokursseja tarjoavat kokeneet ohjaajat ja alan asiantuntijat. Lisäksi niissä on helposti ymmärrettävät ohjeet, jotta voit oppia mukavasti.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Englanti Andyn kanssa

Kun haluat oppia minkä tahansa kielen täydellisesti, tulee erittäin tärkeäksi henkilökohtainen palaute. Ja "englanti Andyn kanssa" varmistaa, että sinulla on kaivatut ohjeet ja tarjoaa myös paremman tavan puhua, lukea, kirjoittaa ja ymmärtää suosikkikieliäsi.

Chatbot on aina siellä juttelemassa kanssasi. Tekemällä vapaa-ajan kommunikaatiota chatbotin kanssa voit oppia kielioppia ja myös uusia sanoja. Ja se tarjoaa sinulle myös kielioppitunteja taitosi parantamiseksi.

Lisäksi voit keskustella useista aiheista, kuten matkailu, elokuvat, harrastukset, taide ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Muotoja!

Pääsivujen, muotojen ja kokojen tunteminen on melko suoraviivaista tämän sovelluksen kanssa. Se opettaa myös kuinka lausua tutkitut termit oikein. Staattiset ja liikkuvat esineet parantavat koordinaatiota ja motorisia taitoja.

Sovelluksella on sekä yksinkertaisia ​​että monimutkaisia ​​tasoja, jotka on luotu siististi opettamaan pikkulapsia oppimisen kautta. Helpon yhden kosketuksen hallinnan ansiosta pikkulapsilla ei ole mitään ongelmia tämän sovelluksen käytössä. Se on ihanteellinen yli 2-vuotiaille lapsille. Lisäksi se tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, saksa, ranska jne.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Lingokids - Englanti lapsille

Vielä yksi kielten oppimissovellus kokoonpanossa! "Lingokids" on loistava englannin oppimissovellus 2-8-vuotiaille lapsille. Sovellus tarjoaa Oxford University Pressin sisältöä ja sisältää tuhansia hauskaa harrastavia aktiviteetteja.

Rakastava lapsi oppii yli 3000 sanaa tekemällä iloista toimintaa. Katalogi on suunniteltu opettamaan ainutlaatuisella tavalla jokapäiväisestä sanastosta, yleisesti käytetyistä verbeistä tärkeisiin adjektiiveihin.

Lopuksi, Lingokidsin ilmainen versio on rajoitettu, ja vain premium-versio (alkaen 9,99 dollaria) tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Lasteakatemia

Yli 13 000 koulutuspelillä varustettu Kids Academy on suunniteltu opettamaan lapsellesi hauskalla tavalla. Siinä on kaikenlaisia ​​pelejä, mukaan lukien matematiikka, kirjoitus, äänet ja lukeminen. Voit pelata, sovittaa ja luokitella pelejä.

Vaiheittainen oppiminen auttaa pikkulapsia kehittämään taitoja. Animoidut muistikortit ja sokkelot valaisevat tunnelmaa. Aiheeseen liittyvät opetusvideot auttavat lapsia oppimaan paljon nopeammin. Palkitsemisjärjestelmä kannustaa lapsia antamaan parhaansa.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Loputtomat numerot

Loputon numero on ihanteellinen opettamaan lapsille laskutaidon oppimista. Tämän sovelluksen avulla he oppivat lukutunnistuksen, sekvenssit, määrän, numeeriset kuviot ja yksinkertaisen lisäyksen. Jokaisella numerolla on vuorovaikutteisia sekvenssejä ja yhtälöpalapelejä, jotka tekevät oppimisesta todellisen ilon.

Lyhyt animaatio tekee numeroiden tunnistamisesta, määristä ja laskemisesta ihastuttavan kokemuksen. Koska ei ole painetta saavuttaa korkeita pisteitä tai epäonnistua, lapsillasi on hauskaa oppia numeroita. Sovelluksen sisäisen oston avulla avaat lisäominaisuuksia, kuten kaikkien numeroiden paketin ja aloituspaketin.

Hinta: Vapaa

ladata

13. Ihmiskeho

Tarjoa lapsellesi perustiedot ihmiskehosta tällä yhdellä suosituimmista iOS-sovelluksista. Erittäin intuitiivisen ja lapsiystävällisen suunnittelun omaava sovellus antaa välittömän vaikutelman. Lapsesi voi oppia ihmisen perusanatomiasta, mukaan lukien luuston, lihasten, hermoston, verenkierron, hengityselinten, ruoansulatuskanavan ja immuunijärjestelmän. Kaikille kehon osille, kuten sydämelle, aivoille, silmille, mahalle, suulle ja muille, on erilaisia ​​malleja.

Lapsesi oppii uuden sanaston, jossa on tekstitarrat yli 50 kielellä. Luo koontinäyttö tietääksesi uusista päivityksistä ja sovelluksista, poistamalla tilejä, vaihtamalla kieliä jne.

Hinta: $3.99

ladata

14. Muoto Gurut

Pitäisitkö muotojen opettamista lapsillesi hieman vaikeaksi tehtäväksi? Shape Gurus olisi täydellinen valinta sinulle, jotta lapsesi oppisivat helposti muotoja. Sovellus koostuu 27 palapelistä, joissa on neljä muotoa ja 9 väriä.

Siinä on myös 36 värillisten muotojen ääntä, jotka helpottavat oppimista. Muotojen lisäksi sovellus opettaa myös matematiikan perustaitoja sovittamisesta, lajittelusta ja luokittelusta muotojen ja värien mukaan. Peli tukee 12 kieltä, kuten englanti (Yhdysvallat + Iso-Britannia), espanja, ranska, saksa, italia, portugali, ruotsi, venäjä, arabia, kiina, japani ja korea.

Hinta: $2.99

ladata

15. Molekyylit

Molecules on loistava jatkoelementti The Elementsille, joka on myydyin kirja ja sovellus. Siinä selitetään, kuinka elementit kootaan yhdisteiksi, kemikaaleiksi, molekyyleiksi, kiviksi ja muiksi aineiksi. Voit taivuttaa, puristaa ja muotoilla 348 erilaista molekyyliä useilla sormillasi.

Teet myös muutoksia lämpötilassa nähdäksesi mitä muutokset tekevät molekyyleihin. Molekyylien 14 luvusta on kokoteksti. Lisäksi voit katsella 500 videota ja eri objektien kiertoa.

Hinta: $9.99

ladata

16. Montessorium: Johdanto kirjeisiin

Montessorium: Kirjeiden esittely opettaa lapsellesi lukemaan, kirjoittamaan ja tallentamaan kirjeääniä. Sovellus opettaa myös ääntämistä, pieniä ja isoja kirjaimia. Kun olet oppinut kirjainten perusteet, voit siirtyä kielioppiin, jossa lapsesi voi oppia konsonanttien ja vokaalien perusteet.

Osana äänitteitä lapsesi on yhdistettävä symbolit äänineen. Siinä on ainutlaatuinen äänitysosa, joka saa lapsesi oppimaan ääniä ja nimiä. Lisäksi voit myös tallentaa omat äänesi kirjainten äänistä ja nimistä käyttääksesi niitä koko sovelluksessa.

Hinta: $3.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Mikä näistä hienoimmista opetussovelluksista on herättänyt silmäsi? Luulen, että se opettaa pelejä. Olisi hienoa tietää sen nimi ja tyypit, joista pidät paljon.

Älä unohda näitä sovellusluetteloita:

  • Kirjoita lukemaan iPadille: Luova sovellus lasten opettamiseen
  • Parhaat piirustusohjelmat iPadille
  • Käsinkirjoitussovellukset iPadille

Uusimmat viestit