Kuinka siirtää puhelut iPhoneen

Soitonsiirto on yksi iPhonen aliarvostetuimmista ominaisuuksista. Operaattorikohtaista toimintoa voidaan käyttää soitonsiirtoon / soitonsiirtoon kolmanteen numeroon, kun olet varattu tai puhelinnumeroa ei tavoiteta. Lopulta varmistat, ettet unohda sitä tärkeää puhelua ystävältäsi, perheellesi tai toimistollesi. Jos olet koskaan miettinyt, miten se toimii, haluan näyttää sinulle, miten puhelut voidaan siirtää iPhoneen.

 • Kuinka siirtää puhelut iPhoneen AT&T-, T-Mobile- tai muiden GSM-operaattoreiden kanssa
 • Kuinka siirtää puhelut iPhoneen Verizonin, Sprintin ja muiden CDMA-operaattoreiden kanssa

Kuinka siirtää puhelut iPhoneen AT&T: n, T-Mobilen tai muiden GSM-operaattoreiden kanssa

Jos asut Yhdysvalloissa ja olet AT&T, T-Mobile tai jokin muu GSM-käyttäjä, voit ottaa puhelunsiirron käyttöön itse Asetukset-sovelluksesta. Tämä johtuu siitä, että niiden operaattorit käyttävät erilaista verkkotekniikkaa muihin operaattoreihin verrattuna.

 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa.
 2. Vieritä alas ja siirry kohtaan Puhelin asetukset.
 3. Valitse Soitonsiirto.
 4. Kytke seuraavalla sivulla kytkentä Soitonsiirto päälle.
 5. Napauta ja siirryLähetä eteenpäin.
 6. Kirjoita seuraavaan näyttöön puhelinnumero haluat siirtää soitot.

Kirjoita vain numero ja palaa Soitonsiirto-sivulle. Kaikki iPhonen puhelut ohjataan nyt mainittuun numeroon. Milloin tahansa haluat poistaa puhelunsiirron käytöstä vain poista vaihtaminen käytöstä ja voit aloittaa puhelujen vastaanottamisen uudelleen.

Kuinka siirtää puhelut iPhoneen Verizonin, Sprintin ja muiden CDMA-operaattoreiden kanssa

Toisin kuin yllä mainitut, Verizon ja Sprint käyttävät erillistä tekniikkaa, jota kutsutaan CDMA: ksi. Jos käytät heidän palveluitaan, puhelujen siirtämisprosessi on erilainen. Tämän sanottuasi sitä ei voida tehdä suoraan iPhonen asetuksista, kuten GSM-operaattorista.

Tässä on vaiheet, jotka sinun on noudatettava Sprint-, Verizon- tai muuna CDMA-palvelun käyttäjänä.

 1. Avaa Puhelinsovellus iPhonellasi.
 2. Napauta näytön alaosassa olevaa näppäimistökuvaketta.
 3. Kirjoita * 72 ja sen jälkeen numero, johon haluat siirtää puhelut.
 4. Lyö Valitse -painiketta aloittaaksesi soitonsiirron.

Kun valitset numeron, kaikki iPhonen puhelut ohjataan tähän numeroon. Jos haluat poistaa puhelunsiirron käytöstä, numerossa on pieni muutos.

Sekä Verizon että Sprint tarjoavat erilaisia ​​numeroita soitonsiirron poistamiseksi käytöstä. Verizonin käyttäjät voivat soittaa soitonsiirron soittamalla numeroon * 73 ja sen jälkeen puhelinnumeron. Sprint- ja Boost Mobile -käyttäjien on kuitenkin soitettava * 720 ja numero, jotta he voivat aloittaa puheluiden uudelleen.

Kirjautua ulos…

Koska soitonsiirtoprosessi vaihtelee operaattoriverkon mukaan, käyttökokemus soittajan päässä voi vaihdella. Lisäksi olisit iloinen siitä, että voit mukauttaa soitonsiirtoa iPhonellasi. Näin voit käyttää ehdollista soitonsiirtoa iPhonessa.

Loppujen lopuksi, jos kohtaat minkäänlaista puheongelmaa tai sinulla ei juuri ole aikaa käydä puheluissa, pikaoppaamme ovat aina paljon apua!

 • Puhelu epäonnistui iPhonessa? 10 tapaa korjata ongelma
 • Kuinka Älä häiritse ajon aikana -ohjelmaa iPhonessa
 • 10 iPhonen salakoodia, joita voit kokeilla nyt!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found