Parhaat lentokonetilassa pelattavat offline-iPhone-pelit vuonna 2021

Löydätkö usein itsesi tylsistyneeksi pitkillä lennoilla tai jumissa ilman luotettavaa Internet-yhteyttä? Pelit, joita voidaan pelata offline-tilassa, voivat tulla apuun sellaisina aikoina pitämään sinut viihdyttävänä ja sitoutuneena. Piditpä pulmista, seikkailusta tai strategiasta, App Storessa on paljon vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua viettämään aikaa, joten et ole koskaan jättänyt mitään tekemistä. Katso nämä parhaat offline-pelit iPhonelle lentotilassa.

 1. Minecraft: Pocket Edition
 2. Alton seikkailu
 3. Mini Metro
 4. Polytopian taistelu
 5. Duet-pelit
 6. Metro Surfers
 7. Lumino City
 8. Blocky jalkapallo
 9. Jetpack Joyride
 10. Parhaat riemut - palapeli-seikkailu

1. Minecraft: Pocket Edition

Minecraft on suosituin seikkailupeli App Storessa. Pelin avulla voit tutkia kiehtovia, satunnaisesti luotuja maailmoja. Voit myös rakentaa monumentaalisia linnoja tai kauniita koteja ilmaisemaan ja tutkimaan luovuuttasi.

Siinä on luova tila, joka vie rakkautesi tekemällä jotain valmiiksi pakattua uudelle tasolle. Saatavilla olevan sovelluksen sisäisen oston avulla voit lisätä tehokkaampia ominaisuuksia, jotka tekevät pelistä vieläkin viihdyttävämmän.

Kategoria: Seikkailu

Hinta: $6.99

ladata

2. Alton seikkailu

Tämä fysiikkaan perustuva peli on saanut tunnustusta useilta viranomaisilta, kuten New York Times, The Verge, Buzzfeed ja monet muut. Tosielämän lumilautailu, dynaaminen valaistus ja säävaikutukset tuovat peliin paljon hauskaa.

Vaikka peli on melko yksinkertainen, sinun täytyy viettää hyvää aikaa hallita sitä. Jos sinulla on jopa 180 ajatuksia herättävää maalia, et koskaan kyllästy. Tämän huippuluokan iPhone-offline-pelin hauska musiikki ja ääni pitävät henkesi korkealla.

Kategoria: Loputon juoksija

Hinta: $4.99

ladata

3. Mini Metro

Mini Metro on kyse metro kartan suunnittelusta kasvavalle kaupungille. Voit nauttia linjojen vetämisestä asemien välillä ja ajaa junia ylin vaihde. Koska käytettävissä on jopa 18 reaalimaailman kaupunkia, suunnittelutaitosi testataan loppuun saakka.

Vaikka normaalitila on melko yksinkertainen ja ihanteellinen aloittelijoille, äärimmäinen tila on ammattilaisille, jotka haluavat testata älykkyyttään. Lisäksi tässä mahtavassa pelissä on myös yötila, joka suojaa silmiäsi pelattaessa heikossa valaistuksessa.

Kategoria: Strategia

Hinta: $3.99

ladata

4. Polytopian taistelu

Polytopian taistelu on mielenkiintoinen strategiapeli, jossa sinun on osoitettava ylivoimasi hallita maailmaa. Tie menestykseen on täynnä esteitä, joilla on pahoja voimia, jotka uhkaavat estää ja lopettaa sinut.

Tästä riippumatta sinulla on miellyttävä kokemus uusien maiden löytämisestä. Automaattisesti luodut kartat tekevät jokaisesta pelistä melko ainutlaatuisen. Valtavalla uudelleentoistoarvolla tämä erottuu kaikista offline-iOS-peleistä.

Kategoria: Strategia

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Duettipelit

Tämä ylimääräinen iPadin offline-peli on saatavana myös iPhonessa, ja siinä on yhdeksän lukua vääriä kertomuksia. Tavoitteena on hallita kahta alusta synkronoituna, pysyä rauhallisena ja selviytyä kertoimia vastaan. Voit avata yli 25 pelikeskuksen saavutusta.

Vielä parempaa, on olemassa yli 40 uutta vaihetta, jotka on suunniteltu piristämään kokemusta. Intuitiivinen muotoilu ja puhdas käyttöliittymä tekevät pelisovelluksesta erittäin vaikuttavan. Se on saanut useita palkintoja, ja sen luokitus on huikea.

Kategoria: Palapeli

Hinta: $2.99

ladata

6. Subway Surfers

Mene niin nopeasti kuin voit ja väistele junia tässä riippuvuutta aiheuttavassa loputtomassa juoksijapelissä. Hämmästyttävän elävä HD-grafiikka vie sinut kiertueelle useille rautatieasemille ympäri maailmaa. Se pitää sinut sitouttamaan lennon ajaksi.

Testaa refleksejäsi ja strategiasi auttamalla Jakea ja hänen ystäviään pakenemaan pahasta turvamiehestä. Hoverboard-surffauksen, salamannopean akrobatian, hauskojen hahmojen ja monenlaisen toiminnan ansiosta tämä on yksi parhaista peleistä, joita voi pelata offline-tilassa iPhonessa.

Kategoria: Loputon juoksija

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Lumino City

Tässä jännittävässä pulmapelissä joku on sieppannut Lumin isoisän, joka sattuu olemaan Lumino Cityn talonmies. Sinun täytyy löytää hänet tutustumalla kaupunkiin. Tuloksena on yksi mielenkiintoisimmista iPhone-peleistä, joita pelataan ilman Internetiä.

Matkan varrella voit löytää paljon upeita asioita, kuten puutarhoja taivaalla, kallioihin kaivettuja taloja ja paljon muuta. Tämä peli on kerännyt lukuisia kansainvälisiä palkintoja, mukaan lukien taiteellisen saavutuksen BAFTA, joten se on varmasti aikasi arvoinen.

Kategoria: Palapeli

Hinta: $4.99

ladata

8. Blocky jalkapallo

Jos pidät urheilupeleistä, rakastat tätä jalkapalloseikkailua, jossa voit mennä vastakkain kuuluisia joukkueita ja hahmoja vastaan. Voit avata yli 80 hauskaa hahmoa, ja voit rakentaa oman joukkueesi taistelemaan kentällä.

Käytä nopeita pyyhkäisyeleitä juostaaksesi kentän ja väistää vastustajajoukkue. Tarvitset nopeita refleksejä pisteytykseen ja dominointiin. Saat palkintoja kolmella minipelillä, ainutlaatuisilla univormuilla ja hassuilla maskoteilla.

Kategoria: Urheilu

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Jetpack Joyride

Tämä loputon seikkailu on yksi parhaista peleistä, joita voi pelata pitkällä lennolla. Siinä on hulluja ajoneuvoja, kuten robotti-lohikäärmeitä, käteisellä ajettavia lintuja ja monia muita. Voit mukauttaa ulkoasua outlandish-asuilla ja lentää viileillä jet-repuilla.

Tee rohkeita tehtäviä parantaaksesi sijoitustasi ja pidä hauskaa. Yksinkertaiset yhden kosketuksen ohjaimet testaavat ja parantavat refleksejäsi. Lisäksi jatkuvat päivitykset tekevät pelistä paremman, joten sinulla on aina jotain uutta tutkittavaa.

Kategoria: Toiminta

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Parhaat riemut - pulmaseikkailu

Jos etsit ilmaista offline-iPhone-peliä, tässä on yksi, joka pitää mielesi tuhansien pulmien alla. Ratkaise ne keräämään söpöjä hahmoja ja tutustu Minutian maagiseen maailmaan.

Häikäisevä grafiikka ja musiikki tekevät asioista entistä hauskempia. Aloitat yksinkertaisilla kolmella ottelupelillä, jotka vaikeuttavat tasaisesti. Sinulla on pallo, joka pelaa pahiksia edetessäsi tässä palkitussa pelissä.

Kategoria: Palapeli

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Joten mitä näistä offline-peleistä aiot pelata seuraavalla lennollasi? Kokeile niitä etukäteen nähdäksesi, kumpi rakastat. Jaa suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

 • Simulaatiopelit iPhonelle ja iPadille
 • Kahden pelaajan pelit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat MMORPG-pelit iPhonelle

Uusimmat viestit