Paras ohut kotelo iPhone 8: lle vuonna 2021

Huolimatta siitä, että sillä ei ole uutta muotoilua, iPhone 8 saa paljon rakkautta faneilta. Ja kaikki on voimakkaiden sisäpohjien ansiosta. Jos olet juuri esittänyt itsellesi tämän uuden älypuhelimen, saatat hyvinkin leikkiä ajatuksella ostaa viileä kotelo sille. Siinä tapauksessa, että tyylikkäät kuoret ovat mielessäsi, vilkaise tämän upean valikoiman parhaita ohuita koteloita iPhone 8: lle.

1. totallee

Vain 0,02 tuuman paksuus, totallee on yksi iPhone 8: n ohuimmista koteloista. Se on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenimateriaalista. Puoliläpinäkyvä rakenne antaa älypuhelimesi hehkua. Harjattu viimeistely parantaa paitsi sen ulkonäköä myös antaa paremman pidon.

Älä mene sen tyylikkään muotoilun mukaan, koska se pystyy täysin suojaamaan älypuhelinta naarmuilta. Myös kohotettu kamerarengas pitää ampuja suojattuna. Lisäksi tämä tyylikkään ohut kotelo on saatavana kahdeksassa värissä, mukaan lukien valkoinen, harmaa, tummansininen, musta ja syvän vihreä.

Hinta: 24,99 dollaria [16,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

2. AnsTOP

AnsTOP: lla on erittäin ohut profiili, joka näyttää houkuttelevalta iPhonessa. Vain 1 mm: n paksuus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä upean ottelun älypuhelimesi kanssa. Se on luotu huippuluokan PC-materiaalilla ja urheilumattapinnalla.

Huolimatta ohuesta rakenteestaan, se voi absorboida pieniä putoamisia. Kuvan täydelliset aukot kameraa, portteja ja painikkeita varten antavat sille muodonmukaisen ulkonäön. Logo-aukko takana varmistaa, että brändi voi loistaa tyylikkäästi. Viimeinkin tämä ohut kotelo on saatavana neljässä kiehtovassa värissä, kuten punainen, kulta, musta ja ruusukulta.

Hinta: 22,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

3. TORRAS-lukkosarja

TORRAS Lock -sarja merkitsee eleganssia. Muovinen takapaneeli ja metallirakenteiset muoviset galvaanikehykset näyttävät todella silmiinpistäviltä. Muotoon sopiva muotoilu tekee suloisen parin älypuhelimesi kanssa.

Takana on erityinen aukko Apple-logolle, mikä lisää siihen viehätystä. Ohut kotelo voi kestää kaatumisia ja vastustaa naarmuuntumista. Korotettu reuna toimii luotettavana suojana laitteen kameralle. Lisäksi tämä upea ohut kotelo on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, kuten ruusukulta, hopea, samppanja kulta, suihkumusta ja punainen.

Hinta: 24 dollaria [12,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

4. TORRAS nestemäinen silikonigeelikumikotelo

Niin paljon tyylikäs muotoilu? Caseology Envoy -sarja on se, mitä sinun tulisi valita antamaan älypuhelimellesi vain muodollinen ilme, mutta myös puolustamaan sitä vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahka-, PC- ja TPU-materiaalista, se on valmistettu erittäin suojaavaksi.

Ilmapehmustetut kulmat vahvistavat sen rakennetta entisestään; jotta se voi vastustaa iskuja. Parasta tässä sotilastason kotelossa on, että kaikki ovat niin kestäviä, että ne eivät näytä lainkaan isoilta. Lisäksi sinulla on kuusi värivaihtoehtoa.

Hinta: $13.99

Tutustu Amazoniin

5. VANSIN

VANSIN on tyylikkäimmät ohut kotelot iPhone 8: lle. Koska se on erittäin ohut ja kompakti, se tekee kiehtovan ottelun älypuhelimesi kanssa. Galvaninen kehys ylä- ja alaosassa sekä logon aukko takana lisäävät sen ulkonäköä.

Kumipintainen mattapinta tuntuu erittäin herkältä kosketukselta ja tarjoaa paremman pidon. Kaikille, jotka ovat niin hoikka, se voi tarjota tarvittavan suojauksen älypuhelimeesi tyhjästä. Ennen kaikkea sinulla on kuusi kaunista väriä, mukaan lukien musta, kulta ja hopea.

Hinta: 29,99 dollaria [13,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

6. CASEKOO

Vain 0,5 tuuman paksuuden ja 0,1 tuuman leveyden ansiosta se on yksi ohuimmista iPhone 8 -koteloista luettelossa. Jopa tällaisella ohuudella kova muovi suojaa iPhonea tehokkaasti kevyiltä putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta. Takana olevan avoimen tilan avulla voit huokua Apple-logoa kauniisti.

Tavallinen väri ja mattapintainen kauneus lisäävät iPhonen kauneutta lisäämättä siihen mitään irtotavaraa. Jos pidät kirkkaista ja tasaisista väreistä, kotelossa on kolme värivaihtoehtoa.

Hinta: 9,89 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Tutustu Amazoniin

7. TOZO

Aika koristella älypuhelinta puoliläpinäkyvällä profiililla! TOZO on perustettu kumppaniksi älypuhelimesi kanssa kadehdittavan ohuella muotoilulla. Mattapinta koristaa sen rakennetta.

Sileän tekstuurin ansiosta tunnet olosi mukavaksi pitää laitetta kädessäsi. Koska se on sormenjälkien vastainen, se voi säilyttää viehätyksensä pitkään. Kohotettu kehys pitää kameran suojassa naarmuilta. Lopuksi voit valita tämän kiehtovan kotelon kuudessa värissä, kuten ruusukulta, mattavalkoinen jne.

Hinta: 22,99 dollaria [8,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

8. Spigen-nestekide

Haluatko antaa iPhonellesi täydellisen vapauden esitellä luokkaa? Kristallinkirkkaan ja ohuen muotoilun ansiosta Spigen Liquid Crystal antaa älypuhelimesi hehkua täydellisessä muodossaan.

Valmiina korkealaatuiseen TPU-materiaaliin, se voi kestää kauemmin. Se kestää pieniä putoamisia ja kaataa naarmuja. Kumipinta tarjoaa paremman otteen liukastumisen vähentämiseksi. Ominaisuuksien ohella nestekidettä on saatavana kuudessa houkuttelevassa värissä.

Hinta: 14,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

9. EasyAcc

Uskomattoman pehmeän TPU-materiaalin ansiosta EasyAcc on erittäin joustava. Kumimainen rakenne tuntuu hyvältä kosketuksessa. Jos se ei salli rasvan ja tahran kertymistä, se voi säilyttää kiillonsa pitkään.

Tarkkojen aukkojen ansiosta tämä ohut kotelo sopii tiukasti iPhoneen. Painikkeilla on luonnollinen tunnelma ja niitä on helppo painaa. Korotettu reuna kameraa ja näyttöä varten varmista, että laitteellasi on tarvittava hoito, pidä kaavinta kohtuullisella etäisyydellä. Ei siinä kaikki; se tukee myös langatonta latausta. Voit käyttää 30% alennusta soveltamalla kuponkikoodia: RBDZOT2I

Hinta: 19,99 dollaria [8,59 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

10. HUMIXX

Kun ajatellaan menevän yksin, sinun ei pidä unohtaa HUMIXXia. Ohut muotoilu, ohut kotelo näyttää silmiinpistävältä iPhonessa. Matta pintakuvioitu pinta paitsi parantaa muotoilua, myös varmistaa, että sinulla on olennainen pito.

Voit luottaa tähän ohut koteloon pitämään sormenjäljet ​​poissa. Siinä on kameran viistetty reuna, jotta ampuja pysyy suojattuna naarmuilta. Tästä riippumatta sinulla on 11 lumoavaa väriä, joista valita.

Hinta: 25,99 dollaria [11,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Oletetaan, että hieno ohut kotelo on juuri saatu päätökseen. Haluatko kertoa meille sen nimen ja laadun, josta olet halunnut siinä?

Haluat kurkistaa:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8 -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot

Uusimmat viestit