Löydä Pokémon vaivattomasti iPhonesta

“Pokémon Go” on viimeisin pelimalli, joka on ottanut maailman myrskyn ohi. Peliharrastajat ovat jälleen rakastuneet addiktoivaan lisätyn todellisuuden peliin, josta he eivät koskaan halua lopettaa. Ja miksi ei, he ansaitsevat kaiken hauskan, jonka he voittavat löytämällä paljon Pokémoneja!

Kun olen tehnyt arkipäiväisiä pelejä, olin pitkään luopunut pelaamisesta. En nähnyt ystäväni räjähtävän kaappaamaan Pokémoneja ja menemään ga-ga sen yli sosiaalisissa verkostoissa. Ja mitä olen toistaiseksi kokenut, se on laukauksen arvoinen paitsi vapaa-ajan, myös terveytesi kannalta.

Aloittaessani en kyennyt selvittämään kuinka löytää Pokémonit. Onneksi löysin todella mielenkiintoisia temppuja, jotka auttoivat valtavasti minua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn.

On kuitenkin yksi asia, joka näytti ärsyttävän toisinaan peliä pelatessani, epävarmuus siitä, mistä mennä etsimään Pokémoneja. Vaikka tämä tekee tästä lisätystä todellisuudesta niin suosittua, se voi myös viettää sinut. (Muista tarkistaa, kuinka löytää Pokémonit liikkumatta.)

Poke Radar iPhone -sovellus Pokemon Go: lle: Löydä Pokémonin sijainti vaivattomasti

Jos olet joku, joka on hieman pettynyt siihen, ettei ole pystynyt kaappaamaan paljon Pokémoneja, sinun pitäisi antaa Poke tutka välitön laukaus. Se auttaa sinua löytämään minkä tahansa Pokemonin, jonka muut pelaajat ovat löytäneet.

Pelattuani Poke Radarin kanssa olen alkanut pitää Pokémon Go -pelistä enemmän kuin koskaan. Minun ei tarvitse enää viettää paljon aikaa olentojen löytämiseen. Se on varmaa!

Näytä kaikki lähellä olevat Pokémonit

Poke Radarilla voit katsella kaikkia lähellä olevia Pokémoneja, jotka on löydetty alueeltasi kartalla. Mielenkiintoisin asia on, että voit tarkastella jopa aikaa, jolloin heidät kiinni, yhdessä kouluttajan kanssa, joka löysi heidät.

Löydä tietty Pokémonin sijainti

Jos metsästät tiettyä Pokemonin sijaintia, voit löytää sen heti.)

Vaihe 1. Lataa ja käynnistä sovellus iPhonessa ja napauta sitten Suodattaa oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on valittava tietty Pokemon mitä sijaintia yrität löytää → Napauta Lähetä.

Vaihe # 3. Kun Pokémonit ilmestyvät kartalle; Napauta sitä → Napauta “i” -painiketta Pokemonin vieressä.

Vaihe # 4. Seuraavalla näytöllä näet Pokemonin löytäneen kouluttajan nimen sekä ajan, jolloin heidät on kiinni. Voit myös saada ohjeet päästä Pokemoniin napauttamalla Hanki reittiohjeet.

Yhteisöohjattu

Sen avulla voit merkitä Pokemonin sijainnit, joiden olet löytänyt auttamaan muita alueellasi. Valmentajasi nimi liitetään merkitsemiinne Pokemon-sijainteihin. Se lisää paikallisen kouluttajan mainettasi.

Pokémon Location Submission

Voit lähettää Pokemon-sijainnit. Kaikki Pokemon-sijainnit ovat muiden äänestämiä. Jos lähetys saa paljon alamäkiä, se poistetaan kartalta. Ja jos jokin sijaintitiedosto saa paljon ylimääräisiä ääniä, se saa prioriteetin kartalla.

Voit lähettää minkä tahansa Pokemon-sijainnin napauttamalla Pokeball-kuvaketta oikeassa alakulmassa ja napauttamalla sitten Lähetä.

Tuomio

Poke Radar on Pokémon Gon todellinen mauste. Jos tämä peli on kiehtonut sinua ja haluat tehdä Pokemonin löytämisestä helppoa, Poke Radar on loistava vaihtoehto sinulle.

Hinta: Vapaa

Lataa Poke Radar

Uusimmat viestit