Parhaat RSS-lukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

RSS-syötteenlukijoiden avulla on paljon suoraviivaista päästä ja selata artikkeleita, joista pidät. Kaikki, josta löydät jännittävää tai josta rakastat vilkaista, esitetään kauniisti yhdessä paikassa. Jos olet päättänyt rikastuttaa lukukokemustasi, katso parhaat iPhonen ja iPadin RSS-lukijaohjelmat vuonna 2020.

 1. Lehtitaulu
 2. Rehellisesti
 3. Uudista
 4. Teleskooppi
 5. Inoreader
 6. feeder.co
 7. Ilmainen RSS-lukija
 8. Heartfeed RSS-lukija
 9. Tuliset syötteet
 10. Syöttäjä

1. Taulukko

Flipboard on yksi rakastetuimmista uutisohjelmista, joka toimii myös erinomaisesti kätevänä RSS-lukijana. Siellä on kaikkea mitä haluat lukea politiikasta valokuvaan; tekniikka terveyteen ja kuntoon, muoti ruokaan.

Voit luoda jopa 10 älykästä aikakauslehteä, jotta pääset heti lukemaan haluamiesi artikkeleiden joukkoon. Sen perusteella, mikä kiinnittää silmäsi, se ehdottaa myös artikkeleita, jotta sinulla on helppo pääsy kaikkeen, mistä olet intohimoinen.

Vielä parempi, sen avulla voit myös lukea suosituimpia twiittejä hyvämaineisista lähteistä, jotta pysyt silmukassa. Lisäksi Flipboard on saatavana 25 paikallisena painoksena, mukaan lukien versiot Australiaan, Brasiliaan, Turkkiin, Intiaan ja Kiinaan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Feedly

Feedly on yksi parhaista RSS-lukijaohjelmista iPhonelle ja iPadille, ja se on välttämätön oppijoille ja intohimoisille lukijoille. Sovelluksen avulla voit järjestää blogisi, julkaisusi ja jopa YouTube-kanavat, jotta voit käyttää nopeasti kaikkea mitä haluat lukea.

Se esittelee artikkelisi helposti luettavassa muodossa. Siksi pidät lukemisesta täydellä mielenrauhalla. Koska Feedly on yhteydessä yli 40 miljoonaan syötteeseen, voit lukea mitä tahansa ja kaikkea mitä haluat lukea. Lisäksi se on integroitu useisiin palveluihin, kuten Twitter, Facebook, jotta voit jakaa suosikkiartikkeleita ystävien ja seuraajien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Uudista

Newsify tekee paljon enemmän paitsi tarjoaa vain RSS-syötevaihtoehdon iOS-laitteellesi. Minulle tämän sovelluksen USP on sanomalehden kaltainen ulkoasu, joka tekee siitä erinomaisen verkkosivustojen ja blogien lukemiseen.

On yötila, jonka avulla voit lukea artikkeleita mukavasti yöllä. Siinä on kolme hienoa teemaa, kuten vaalea seepia ja harmaa, mikä voi parantaa huomattavasti lukukokemustasi.

Luo oma kirjasto ja synkronoi se iCloudin kanssa, jotta voit lukea artikkeleita kaikilla laitteillasi. Voit myös lisätä mukautettuja syötteen URL-osoitteita ja jakaa suosikkiartikkeleitasi useiden palveluiden, kuten Facebook, Twitter jne. Kautta. Koska se toimii myös offline-tilassa, huono Internet-yhteys ei haittaa lukuaikaa. Ei siinä kaikki; voit avata lisää ominaisuuksia päivittämällä sovelluksen premium-versioon ostamalla sovelluksen sisäisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kaukoputki

Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikista uusimmista tapahtumista tai pitää välilehden suosikkitarinoistasi, et voi mennä pieleen Teleskoopin kanssa. Tämän täysin varustellun RSS-lukijan avulla voit tilata kaikki tärkeimmät lähteet, kuten Bloomberg, Forbes, New York Times, The Washington Times ja muut. Lisäksi sinulla on myös vapaus lisätä minkä tahansa suosikki RSS-URL-osoitteesi, jotta saat viileän jakelun uusista parhaista lähteistä.

Artikkeleita tutkittaessa voit löytää tarinan tarpeeksi mielenkiintoisesta artikkelista myöhemmin. Kaikkien tallennettujen tarinoiden käytön helpottamiseksi sovelluksessa on Lukulista-välilehti, josta pidän lukijana melko hyödyllistä.

Lisäksi voit lajitella kotisyötteen useiden suodattimien, kuten "Kuuma", "Uusi", "Tämän päivän huippu" ja "Viikon alkuun", perusteella, jotta pääset nopeasti lukemiesi tarinoihin. Paitsi että, sovelluksen avulla voit myös estää sopimattomiksi pitämiäsi viestejä - vielä yksi plus lukemisen näkökulmasta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Inoreader

Olisi todella ollut iso virhe jättää väliin niin hieno RSS-syötteenlukija kuin Inoreader. Jos haluat pitää uusimpien uutisten välilehden helposti, se olisi hieno valinta. Parasta tässä sovelluksessa on, että sen avulla voit seurata uutisia tiettyjen näppäimistöjen perusteella.

Jos selaat Internetiä, jos löydät jotain lukemisen arvoista, voit tallentaa sen myöhempää lukemista varten. RSS-lukija pitää välilehteä lukemastasi. Tämän seurauksena se näyttää vain lukemattomat kohteet. Lisäksi voit päivittää sovelluksen premium-versioon, jotta voit avata ominaisuuksia, kuten offline-lukemisen, aktiivisen haun ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. feeder.co

feeder.co on melko yksinkertainen ja tekee uutissyötteiden selaamisesta vaivatonta. Koska sovellus tukee useimpia RSS- ja Atom-syötteitä, voit käyttää artikkeleita parhaista lähteistä. Voit merkitä viestejä tähdellä ja merkitä ne myös lukemattomiksi, jotta löydät ne myöhemmin helposti luettaviksi.

Feederissa voit tarkastella kaikkia lukemattomia artikkeleita yhdessä konsolidoidussa luettelossa. Se lähettää sinulle myös push-ilmoituksen aina, kun uusi viesti ilmestyy. Voit valita, kuinka usein syötteesi tulisi päivittää, ja muokata jopa syötteitä ja kansioita tarpeidesi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Ilmainen RSS-lukija

Oletko aina innostunut tietämään, mitä ympärilläsi tapahtuu? Haluatko saada viimeisimmät uutiset tekniikasta ja laitteista sormiesi ulottuville? Kokeile sitten Free RSS Reader -sovellusta iOS-laitteellasi.

RSS-syötettä tukevia verkkosivustoja tai blogeja voidaan käyttää tässä sovelluksessa. Kun seuraat niitä RSS-syötteen kautta, saat parhaat uutiset ja blogit käden ulottuvilla. Voit helposti avata linkit sisäänrakennetun sovellusselaimen kautta. Jaa sisältö ystävillesi Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta vain yhdellä kosketuksella!

Hinta: Vapaa

ladata

8. Heartfeed RSS-lukija

Heartfeed RSS Reader ei ehkä ole yhtä suosittu kuin jotkut sen arvostetuimmista kilpailijoista, mutta toiminnallisuuden suhteen se on vertaansa vailla. Sovellus käyttää pienikokoista ruudukkoa artikkelin esittämiseen helposti navigoitavassa muodossa. Näin voit selata viestejä ja löytää haluamasi viestit viettämättä paljon aikaa.

Sisäisen selaimen avulla voit etsiä artikkeleita ja uutisia verkosta. Se tukee myös kirjanmerkkejä ja antaa sinun käyttää niitä Macilla. Kun olet lukenut artikkeleita, ne merkitään ruudukkoon, jotta voit nähdä jo lukemasi artikkelit.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Tuliset syötteet

Tutustu tähän erittäin muokattavaan ja monipuoliseen syötteenlukijaan ja lue myöhemmin -sovellukseen, joka synkronoituu melkein minkä tahansa ajateltavan palvelun kanssa. Pikalinkit auttavat sinua löytämään kaikkein viitatuimmat sivustot artikkeli-kansioissasi. Ne voidaan järjestää sen mukaan, mitkä sivustot lähettävät enemmän tai vähemmän.

Se tukee myös jakamista muihin sovelluksiin ja verkkosivustoihin. Lisäksi Safari-laajennuksen avulla voit tilata uusia syötteitä ja tallentaa linkkejä myöhempää lukemista varten. On paljon enemmän ominaisuuksia, kuten Today Widget, joka näyttää uusimmat artikkelit kaikissa palveluissa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Syöttäjä

Feeddler on yksi RSS-lukijaohjelmista iPhonelle ja iPadille, joka on koskaan rakennettu. Siinä on ominaisuuksia, jotka vievät meitä ikään, jotta löydämme ne kaikki; he ovat myös melko voimakkaita.

Erittäin käyttäjäystävälliset ominaisuudet, kuten offline-lukeminen, elepohjaiset ohjaimet, koko näytön selaus, käyttöliittymän mukauttaminen, kuten yötila, tekevät siitä erinomaisen lukemiseen. Evernoten tuella sen avulla voit tallentaa RSS-artikkeleita, verkkosivuja, kuvia ja PDF-tiedostoja, jotta saat ne myöhemmin kiinni.

Lähes kaikki mitä haluat RSS-lukijalta, johon yleensä sisältyy hintalappu; on täysin ilmainen Feeddlerissä.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten, oletko valinnut suosikki RSS-lukijaohjelmat iPhonelle? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joita olet ihaillut siinä.

Älä missaa:

 • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat iPhone- ja iPad-tietosanakirjasovellukset
 • 10 parasta muistiinpanosovellusta iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit