Parhaat iPhone-yhteystieto- ja osoitekirjahallintasovellukset vuonna 2021

Järjestä ja hallinnoi henkilökohtaisia ​​ja liikekontakteja houkuttelevalla ja houkuttelevalla tyylillä. Nämä ovat iPhonen parhaat yhteystieto- ja osoitekirjahallintasovellukset, joten yhteystietojen hallinta on kadehdittavan helppoa. Olipa kyseessä osoitekirjan järjestäminen, ystävien syntymäpäivän muistuttaminen tai päällekkäisten yhteystietojen yhdistäminen, nämä iPhonen yhteyssovellukset varmistavat, että pysyt ajan tasalla. Lisäksi voit helposti tuoda ja viedä kaikki yhteystietosi helposti. Tiedetään mitä muuta he voivat tehdä!

1. Omat yhteystiedot -varmuuskopio

Tämä sovellus tekee kontaktien varmuuskopioinnista ja palauttamisesta erittäin helppoa suoraan iPhonesta tarvitsematta käyttää tietokonetta tai synkronointiprosessia. Kuinka se toimii? Varmuuskopioi yhteystiedot nopeasti ja lähetä tiedosto itsellesi VCF-liitteenä sähköpostitse. Voit palauttaa yhteystiedot avaamalla tiedoston postilaatikossa.

Voit asettaa muistutuksia varmuuskopioimaan yhteystietosi säännöllisesti. Voit myös poistaa kaikki yhteystiedot helposti. Sovelluksen ilmaisen version avulla voit varmuuskopioida vain 500 yhteystietoa ja sinun on päivitettävä sovelluksen premium-versioon varmuuskopioidaksesi rajattomat yhteystiedot. Lisäksi "Omat yhteystiedot varmuuskopio" tukee useita kieliä, kuten englanti, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, indonesia, italia ja japani.

Hinta: Vapaa

ladata

2. FullContact

Yhdistämällä kaikki yhteystiedot Google-yhteystiedoista, Microsoft Exchange / Office 365 -yhteystiedoista, puhelimesi osoitekirjasta ja sosiaalisen median profiileista, FullContact auttaa sinua luomaan välittömästi yhteyden ihmisiin. Sinulla on täydellinen vapaus järjestää yhteystietosi mukavuutesi mukaisesti.

Mikä tahansa laitteellasi tekemäsi muutos synkronoidaan laitteidesi kanssa. Sen avulla voit myös yhdistää päällekkäiset yhteystiedot nopeasti. Lisää muistiinpanoja kontakteihin, jotta et koskaan unohda mitään olennaista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Synkronoi ME

Älä tyydy vain yhteystietojen hallintaohjelman kanssa, kun saat paljon enemmän. Sync.ME on yhteystietojen hallinta, soittajan tunnus ja myös Roskapostin esto -sovellus iPhonellesi. Parasta on, että sovellus etsii automaattisesti valokuvia kontakteistasi heidän Facebook-, Twitter- ja muiden sosiaalisen median profiiliensa kautta ja parantaa kokemustasi.

Sen lisäksi siinä on myös soittajan tunnus -toiminto, joka ilmoittaa sinulle, kuka soittaa tuntemattomasta tai tallentamattomasta numerosta. Se myös estää roskapostin tai robocallit häiritsemästä sinua. Ensiluokkaisten ominaisuuksien avulla voit yhdistää päällekkäisiä yhteystietoja, synkronoida yhteystietosi taustalla ja myös varmuuskopioida yhteystiedot palauttaaksesi ne myöhemmin.

Hinta: Ilmainen rajoitetuilla ominaisuuksilla

ladata

4. Ryhmät

Kun on kyse yhteystietojen hallinnasta ja tarvittavan hallinnan tarjoamisesta, jotta ne ovat helposti käytettävissä, ”Ryhmät” toimittaa tavarat halutulla tuloksella. Ryhmittämällä yhteystietosi perheeseen, ystäviin, asiakkaisiin ja kollegoihin se varmistaa, että he pysyvät täysin järjestäytyneinä ja nopeasti käytettävissä.

Voit luoda ja hallita viipymättä kaikkia yhteystietoryhmiä. Sen avulla voit myös yhdistää useita päällekkäisiä yhteystietoja käsitelläksesi niitä hieman helpommin. Vielä tärkeämpää on, että se tukee 15 kieltä, mukaan lukien englanti, arabia, kiina, ranska jne.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Takaisin

CircleBack on erittäin edistyksellinen osoitekirjahallinta iPhonelle. Se päivittää yhteystietosi, kun ihmiset vaihtavat rooleja, työpaikkoja ja löytävät myös uusia kontakteja Google-, Microsoft- ja Exchange-postilaatikoistasi. Lisäksi voit skannata käyntikortteja ja tallentaa ne yhteystietoihisi.

Ryhmittele yhteystiedot vanhoiksi, arkistoiduiksi, käyntikorttiskannauksiksi tai suosikeiksi jne. Sen avulla päällekkäisten yhteystietojen löytäminen ja poistaminen on helppoa. Voit palauttaa poistetut yhteystiedot ja jopa viedä ne Salesforceen.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Ota yhteyttä Mover & Account Sync -palveluun

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, sen avulla voit synkronoida tai siirtää vaivattomasti minkä tahansa iPhonen yhteystiliparin, mukaan lukien Facebook, iCloud, Gmail, Outlook, Yahoo ja paljon muuta. Sen avulla sinulla ei ole mitään ongelmia Outlook-yhteystietojesi yhdistämisessä Gmailiin tai iCloudiin.

Kaksisuuntaisen synkronointitoiminnon ansiosta voit yhdistää muutokset jokaiselle yhteystilille. Tarpeesi perusteella voit valita kaksisuuntaisen, yksisuuntaisen tai jopa manuaalisen synkronoinnin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus synkronoida vain valitut ryhmät ja jopa estää yhteystietoja ilman puhelinnumeroa ja sähköpostia synkronoimasta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. A2Z-yhteystiedot

"A2Z-yhteystiedot" on taitava vaihtoehto pitääksesi osoitekirjasi täydellisesti järjestettynä ja synkronoituna vaatimuksiisi. Sovelluksen avulla voit hallita kontaktejasi ja ryhmiäsi helposti.

Voit käyttää kaikkia ryhmiäsi välittömästi ja lisätä niihin uusia kontakteja. Seuraa ei-toivottuja ja poista ne heti ilman vaivaa. Älä unohda tehdä luetteloa suosikeista, jotta voit soittaa, lähettää viestejä tai lähettää sähköpostia nopeasti.

Jos haluat tarjota enemmän suojaa kontakteille, muista varmuuskopioida ne. Lisäksi voit palauttaa ne milloin haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kopioi yhteystietojen hallinta

Jos haluat hallita päällekkäisiä yhteystietoja, voit tehdä pankkitiliä "Kopioi yhteystietojen hallinta". Sovelluksen avulla on melko suoraviivaista jäljitellä yhteystietoja ja poistaa ne. Lisäksi se tarjoaa myös turvallisen tavan varmuuskopioida kaikki yhteystiedot ja palauttaa ne helposti.

Mitä tulee käyttöliittymään, Duplicate Contacts Manager on näyttänyt minulle siistiltä. Selkeän käyttöliittymän ansiosta navigointi on helppoa ilman viivettä. Vielä parempi, sovellus tarjoaa myös nopean tavan jakaa yhteystietoja Gmailin ja Outlookin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. ABC-ryhmät

“ABC Groups” ansaitsee kutsunsa täydelliseksi yhteyshenkilöksi. Haluatko pitää junkit poissa tai haluat pitää osoitekirjasi täydellisessä järjestyksessä, tämä sovellus saa työnne taitavasti.

Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit tuoda kaikki yhteystietosi iCloudista, CardDAVista ja Facebookista yhteen paikkaan. Siksi on melko helppo seurata niitä.

Yksinkertaistetun käyttökokemuksen saavuttamiseksi voit luoda yhteysryhmät ja tehdä myös luettelon suosikeista nopeaa käyttöä varten. Lisäksi se näyttää myös tulevat syntymäpäivät ja vuosipäivät, jotta et unohda toivoa ystävillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Covve

Olen löytänyt Covven erittäin toimivan yhteyshenkilöiden hallinnan, josta voi olla valtava apu liikemiehille ja ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää verkostoaan. Käyttämällä omaa tekniikkaa se etsii ja ehdottaa tietoja yhteystiedoillesi ja pitää myös välilehden muutoksista pitääkseen tiedot ajan tasalla.

Interaktiivisen yhteystietokartoituksen avulla voit tutustua verkkoosi ja löytää uusia oivalluksia. Liikemiehille on välttämätöntä pitää yhteyttä ihmisiin, ja tämän sovelluksen avulla voit lisätä mukautetun muistutuksen kontakteihin, jotta et unohda toivoa kenellekään tai viestiä ajoissa.

Voit myös tallentaa muistiinpanoja kutakin puhelua vastaan ​​ja käyttää välittömästi puheluhistoriaasi. Vielä parempi, yhteyshenkilö lähettää sinulle kuukausiraportin merkittävimmistä toiminnoistasi. Lisäksi voit päivittää pro-versioon 6,99 dollaria (kuukausittain) tai 58,99 dollaria (vuosi) avataksesi lisää ominaisuuksia tai käyttää tätä sovellusta ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on iPhonen suosikkiyhteystietojen hallinta?

Joten hyödynnä kaikkia hienoimpia yhteyssovelluksia, jotta pidät osoitekirjasi järjestyksessä ja estät sen kokonaan sekoittumisen. Olen varma, että heistä olisi paljon apua. Mikä yhteyshenkilöpäällikkö on kiinnittänyt katseesi? Kerro meille sen nimi ja kerro meille myös ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä merkittäviltä.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone-sovellukset päällekkäisten yhteystietojen poistamiseen
  • Kuinka poistaa päällekkäisiä yhteystietoja iPhonessa ja Macissa
  • Poista useita iPhone-yhteystietoja
  • Kuinka skannata QR-koodia iPhonessa

Uusimmat viestit