Parhaat iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot vuonna 2021

Meillä on ollut osuutemme tarkastella ja käyttää muutamia iPhone-lompakkokoteloita. Nyt kun iPhone 5s on poissa käytöstä, on ehkä aika päivittää vanha luettelo lompakkokoteloista - jotka todella sopivat myös laskuun. Siitä huolimatta on olemassa melko joukko hämmästyttäviä iPhone 5 / 5s -lompakkokoteloita, jotka kannattaa harkita.

Kun valitset oikean iPhone 5 / 5s -lompakkokotelon, mitä sinun pitäisi etsiä sen kestävyydestä ja massasta, jonka se lisää iPhoneen. Markkinoilla on tarpeeksi tilaa vieviä iPhone-lompakkokoteloita (ja sinun on puolusteltava meitä täällä, koska olemme sisällyttäneet pari niistä täällä), mutta ei tarvitse tyytyä irtotavarana, kun saman kokemuksen voi saada kevyistä, ei-isoista lompakkokotelot.

1. Tarkasta SmartFlex

Speckin SmartFlex on kauniisti muotoiltu iPhone 5s / 5 -lompakkokotelo. Ensin on iPhone 5s / 5 -kotelo ja sitten etuna, että takana on kortti- / käteispaikka. Joten sinulla on tukeva, korkealaatuinen suojakotelo, joka pitää iPhonen turvallisena ja antaa sinun kantaa muutama kortti ja käteistä ilman lompakkoa.

Ominaisuudet:

 • Useita värejä
 • 1 vuoden takuu
 • Nopea peukalon vapautustoiminto

Tutustu Amazoniin

2. Aicoco

Aicocon lompakkokotelo on ammattimainen ja kestävä. Se on valmistettu nahasta, siinä on kaksi lokeroa kortteja varten ja yksi iso tasku käteistäsi. Kääntömekanismi suojaa iPhone 5/5 -laitteitasi pölyltä ja lialta, kun et käytä sitä.

IPhonen sisäkehys on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, joka suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Viimeisenä on vain yksi värivaihtoehto - musta.

Tutustu Amazoniin

3. Shanshui

Kun ostat lompakkokotelon, on ilmeistä, että aiot laittaa luotto- ja maksukorttisi sinne. Tässä Shanshuin tapauksessa on käytössä RFID-estomekanismi, jolla varkaat eivät voi varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi RFID-vastaanottimien avulla. Lisäksi se on 2-in-1-tapaus; voit irrottaa lompakon läpän ja käyttää ainoaa koteloa, jos haluat.

Lompakon läpässä on kolme taskua kortillesi ja yksi tasku käteistä varten. Kotelo on valmistettu PU-nahasta, mikä antaa sille tyylikkään ilmeen. Viimeisenä on viisi kirkasta värivaihtoehtoa.

Ominaisuudet:

 • RFID-estomekanismi
 • Irrotettava lompakon läppä
 • Laaja valikoima värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

4. Luettelojuna

Nämä kaverit törmäsivät joihinkin laatuongelmiin, mutta BulletTrain SAFE -lompakko on yksi parhaista asioista, joita olen nähnyt näillä lompakkokoteloiden markkinoilla. Se on kaunis, lähes täysimittainen iPhone 5s -lompakkokotelo, joka mahtuu paljon enemmän kuin useimmat muut lompakkokotelot.

Suunnittelu on sellainen, että lompakko ponnahtaa ulos, mutta sopii täydellisesti koteloon. (Katso kuvaa). Tästä huolimatta lompakolla on erittäin miellyttävä esteettinen muotoilu ja se on suhteellisen ohut.

Ominaisuudet:

 • Erittäin kevyt ja ohut (0,63 tuumaa, 1 unssi)
 • Siellä on myös salainen varastotila
 • Pitää avainta, muutamia kortteja ja käteislaskuja

Tarkista BulletTrain

5. Silkki

Jos nahkakotelot tai läpät eivät kiinnosta sinua, niin tämä Silkin kotelo on syytä miettiä. Siinä on kolme paikkaa kotelon takaosassa, johon voit tallentaa korttisi ja osan käteisestä. Lisäksi kotelo on hieman nostettu kameran ympärille, mikä antaa ylimääräisen suojakerroksen.

Kotelo on ohut, kevyt ja riittävän kestävä säännölliseen käyttöön. Mukana on myös ilmainen näytönsuoja, kun ostat kotelon. Viimeisenä on 4 väriä, joista valita.

Ominaisuudet:

 • Ohut ja kevyt
 • Mukana ilmainen näytönsuoja
 • Kirkkaat ja elävät värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos

Lompakkokotelot ovat varmasti hieno tapa hallita joitain tärkeitä asioita yhdessä paikassa sen sijaan, että ne kannettaisiin erikseen. Toivottavasti löysit etsimäsi tästä viestistä.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat iPhone 5s / iPhone SE -kotelot
 • iPhone 5 / 5s vedenpitävät kotelot
 • Viisi parasta iPhone 5 / 5s -koteloa alle 20 dollaria

Uusimmat viestit