Parhaat iPhone 6s -vyöklipit vuonna 2021

Päivittäisille työmatkalaisille monikäyttöinen kotelo on paras kumppani. Työläisen matkansa toimistoon ja sieltä pois heidän mielestään on haastavaa käyttää handsfree-puhetta jonkun kanssa. Ja heidän iPhoniensa ottaminen pois syvistä taskuistaan ​​ei ole järkevää.

Joten mikä on ratkaisu? Onneksi lisävarustevalmistajat tarjoavat paremman ratkaisun. Vyöpidikekotelot ovat paras asia suojata iPhone 6s. Se on helppoa ja turvallista; ota puhelin nopeasti ulos, lopeta keskustelu ja laita se takaisin vyöpidikkekoteloon. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia iPhonen turvallisuudesta, koska magneettikiinnike suojaa puhelinta vaurioilta.

Olemme koonneet luettelon parhaista iPhone 6s -vyöpidikkeistä sinulle. Näissä tapauksissa on erilainen muotoilu, värit ja toiminnot. Mutta yksi asia, joka yhdistää jokaisen, on heidän tarjoama turvallisuus ja helppous. Joitakin koteloiden perusominaisuuksia ovat jalusta, magneettinen suljin, ensiluokkainen nahkapinta, iskunkestävyys ja paljon muuta.

 1. Aduro
 2. BOMEA
 3. Koteloitu
 4. BOMEA
 5. Gcepls
 6. Trianium Duranium -sarja
 7. FOGEEK
 8. Debin
 9. KilpikonnaTakaisin
 10. E LV

1. Aduro

Aduro on keksinyt kotelon, jossa yhdistyvät kuori ja kotelo. Voit poistaa kotelon ja käyttää vain kuorta iPhone 6: n suojaamiseen. Kotelossa on jalusta, jonka avulla voit lukea ja katsella suosikkisisältöäsi ja elokuviasi / videoita.

Huomattava ominaisuus on, että kotelon pidike kääntyy ja heiluttaa tukevaa lukitusmekanismia pitämään puhelimesi suojattuna ja paikallaan. Mukavuuden lisäämiseksi voit ottaa puhelimesi helposti pois kotelosta poistamatta sitä kotelosta.

USP: Kääntyvä kotelopidike

Tutustu Amazoniin

2. BOMEA

Bomea tarjoaa yksinkertaisen mutta tukevan vyöpidikkeen kotelon iPhone 6: lle. Tämä mustan kotelo voi helposti kiinnittää huomionne; vyöpidikekotelossa on tukeva magneettinen suljin, joka takaa vankan otteen ja turvallisuuden puhelimeesi.

Kotelossa on kolme vahvasti kiinnitettyä silmukkaa vyön liu'uttamiseksi; tämä tarjoaa ylimääräisen suojaustason koko kotelolle, mikä tarkoittaa iPhone 6s: ää. Jos ajatus jazzisesta kotelosta ei miellytä sinua, Bomea tarjoaa tämän vyöpidikkeen kotelon erinomaisella hinnalla.

USP: Klassinen profiili

Tutustu Amazoniin

3. Koteloitu SlimShield-sarja

Koteloidun SlimShield-sarjan ei tarvinnut työskennellä paljon kävelläkseen tähän eliittiliigaan. Yksinkertaisesti sanottuna se on suunniteltu huolehtimaan kaikista perustarpeistasi.

Kiinteän PCR-supistumisen ansiosta se voi kestää kauemmin. Voit kiertää vyöpidikettä jopa 180 astetta pitämään laitetta tukevasti paikallaan.

Pehmeällä viimeistelyllä tuntuu erittäin mukavalta pitää koteloa kämmenessäsi. Lopuksi voit valita tämän kotelon kahdella värillä: syvän sininen ja harmaa.

USP: Turvallinen lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

4. BOMEA

Vuosikertainen muotoilu Bomea on tarkoitettu ihmisille, jotka etsivät yksinkertaisuutta. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja siinä on pehmeä sisustus, joka kestää naarmuja.

Kotelon kolme silmukkaa tarjoavat ylimääräisen takuun siitä, että kotelo ei koskaan irtoa hihnasta. Mutta varmista, että asetat puhelimesi suojakoteloon, koska tämä pussi on liian iso paljaalle iPhonelle.

Siellä on myös kortinhaltija, jonka avulla voit kantaa korttejasi turvallisesti. Magneettisen sulkimen ansiosta kaikki arvoesineet pysyvät turvassa sisällä.

USP: Korttipaikka

Tutustu Amazoniin

5. Gcepls

Gcepls on ottanut käyttöön ainutlaatuisen muotoilun vyöpidikkeissä. Toisin kuin perinteiset vyöpidikekotelot, tämä on aivan liian erilainen tyyli ja muotoilu. Tämän tapauksen huomionarvoinen piirre on tapa, jolla asetat iPhone 6: n koteloon. Sinun on työnnettävä puhelin koteloon ylösalaisin.

Voit kääntää hihnapidikkeen kääntöä 360 astetta; tämä ominaisuus antaa paremman mukavuuden ajaessasi autoa tai kahta pyörää. Tarkista puhelimen magneettinen suljin, joka pitää puhelimesi paikallaan ja turvallisesti.

USP: Ensiluokkainen nahka

Tutustu Amazoniin

6. Trianium Duranium -sarja

Trianiumin Duranium-sarjan kotelot ovat poikkeuksellisen suojaavia. Nämä kannet on panssaroitu kaksikerroksisella rakenteella, jossa on erittäin kestävä ulkokuori ja kumitettu sisävaippa. Siten iPhone 6s pysyy suojattuna kaikenlaisilta vahingoilta.

Duranium-sarjan kotelot ovat kestävän kotelon ulkopuolella, ja niissä on sisäänrakennettu näytönsuoja naarmuilta. Lisäksi irrotettava lonkkakotelo antaa erinomaisen mahdollisuuden kuljettaa laitettasi mukavasti seikkailun aikoina.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

7. FOGEEK

Jos haluat hieman tyylikkään raskaan kotelon, tämä FOGEEKin tarjous olisi ihanteellinen tapa edetä.

Tässä kotelossa on iskunkestävä rakenne ja takana on Apple-logon aukko. Irrotettava lonkkakotelo tarjoaa tarvitsemasi joustavuuden.

FOGEEK-vyöpidikekotelon tekee kuitenkin mukavaksi hyvännäköinen muotoilu. Ja tarjolla on niin monta värivaihtoehtoa, joten valinta, joka mahtuu iPhone 6: eesi, ei saisi olla iso juttu.

USP: Hyvännäköinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Debin

Jos matalan profiilin muotoilu vetoaa sinuun, Debin voi olla syytä tarkistaa. Se on veistetty korkealaatuisesta nahasta. Pehmeällä pintarakenteella varustettu ulkopinta antaa paremman otteen.

Pehmeästi vuorattu sisustus auttaa pussia absorboimaan iskuja ja vastustamaan jopa naarmuja. Magneettisen sulkimen ansiosta voit kiinnittää kotelon helposti. Mitä tulee vyöpidikkeeseen, se toimii melko hyvin, kun haluat pitää laitteen paikallaan.

USP: Pehmeä vuori

Tutustu Amazoniin

9. TurtleBack

Tässä on yksinkertainen mutta tyylikkäästi suunniteltu vyöklipsi iPhone 6s: lle. TurtleBack on valmistanut tämän kotelon korkealaatuisella likaa hylkivällä nahalla iPhone 6: lle. Suojaa nyt iPhonesi naarmuilta tällä pehmeällä huovalla; tämä kestävä vyöpidike kotelo voi viedä kaikki alasti iPhone 6s tai ohut kotelo.

Magneettinen läppäsuljin on suunniteltu ergonomisesti suojaamaan puhelinta myös silloin, kun olet aktiivinen työelämässä. Metallikiinnike on irrotettava; voit kääntää koteloa istuma- ja seisomasi asennon mukaan.

USP: Pyörivä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

10. E LV

On hyvin vähän raskaita tapauksia, jotka ovat yhtä kestäviä kuin E LV. Sen lisäksi, että siinä on vankka rakenne; kannessa on ilmapehmustetut kulmat. Joten se ei anna satunnaisille kolhuille mitään mahdollisuutta vahingoittaa iPhonea.

Se tarjoaa myös ylimääräisen suojan kosketusnäytölle korotetun kehyksen ansiosta. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit myös edetä älypuhelinta haluamassasi kulmassa videopuheluiden tai elokuvien katselun aikana.

USP: Sisäänrakennettu jalusta parantaa handsfree-kokemusta

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Suosikkisi?

Joten mikä yllä olevista iPhone 6s Belt Clip -koteloista suojaa älypuhelinta iskuilta? Olisi kiva tietää sen nimi.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 6s Bluetooth-kuulokkeet
 • iPhone 6s -kotelot
 • Parhaat iPhone 6s -nahkakotelot
 • Parhaat iPhone 6s -jalustakotelot

Uusimmat viestit