Parhaat iPhone 6s ja 6s Plus -telakointiasemat vuonna 2021

Telakointiasemien käytölle on kaksi tärkeintä syytä - nopea lataus, parempi handsfree-kokemus. Lataustelakoista tulee erittäin käteviä varsinkin, kun työskentelet tietokoneella tai lepäät sohvalla ja haluat nähdä kaikki uusimmat ilmoitukset tai nauttia videopuheluista helposti. Huomattavasta toiminnallisuudesta ja uusimmasta suunnittelusta riippuen nämä ovat parhaita iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemia, jotka ovat vastanneet odotustani. Nämä korkealaatuisesta materiaalista valmistetut lataustelineet ovat erittäin kestäviä. Telakat tarjoavat tarvittavan suojauksen oikosululta. Lisäksi ne ovat erittäin kannettavia. Hypätään katsomaan lisää, mitä näillä iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemilla on tarjolla!

# 1. iHome iPL23

Jos haluat muuta kuin vain tavallista telakointiasemaa iPhonellesi, iHome iPL23 on oikea tapa. Sen lisäksi, että älypuhelinta ladataan maksiminopeudella, se parantaa myös musiikkiasi.

Pakattu Reson8-kaiutinsampereihin, se tarjoaa korkealaatuista ääntä. Voit asettaa herätyksen heräämään uudella toivolla. Lataustelakassa on kirkas näyttö, joka näyttää ajan, hälytysajan, radioaseman taajuuden ja äänenvoimakkuuden.

USP: Reson8 kaiutinsamppanjat

Tutustu Amazoniin

# 2. Hapurs

Valmistettu bambusta, tämä telakka sopii kauniisti huonekaluihisi. Se tukee Apple Watchia sekä iPhone 6s ja 6s Plus. Suunnittelu on yksinkertainen, ja voit liittää iPhonen ja Apple Watchin laturiin helposti. Apple Watch voi toimia pöytäkellona latauksen aikana, kun otetaan huomioon aseman muotoilu.

Hintojen näkökulmasta se on melko kohtuullinen ja myös riittävän kestävä pitkään. Lopuksi, tämän kirjoitushetkellä ei ole käytettävissä värivaihtoehtoja.

USP: Valmistettu bambusta

Tutustu Amazoniin

# 3. Kaksitoista etelää

Twelve South HiRise on helposti yksi alan parhaista. Yksi asia, josta pidät varmasti tässä telakassa, on tyylikäs muotoilu. Sen mukana toimitetaan korkeutta säätävät kaapelipidikkeet, joiden avulla se toimii useimmissa tapauksissa.

Telakka pitää laitetta pystysuorassa ja tarjoaa optimaalisen katselukulman, jonka avulla voit katsella videoita tai olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa ilman vaivaa. Vankka rakenne vahvistaa sen pitkäikäisyyttä. Viimeinkin tämä kätevä telakka on saatavana kuudessa värissä.

USP: Korkeuden säätökaapelikiinnikkeet

Tutustu Amazoniin

# 4. Ole parempi

Jos haluat valita kevyen ja pienikokoisen telakointiaseman iPhone 6s tai 6s Plus -puhelimelle, anna mahdollisuus Bebetterille. Telakalla on minimalistinen muotoilu ja pieni muoto.

Pehmeällä silikonialustalla varustettu telakka varmistaa, että iPhonesi tuntuu mukavalta ladattaessa. Liukastumisen estävän pohjan ansiosta se pysyy vakaana pitäen laitettasi millä tahansa tasaisella alustalla. Sisäänrakennetun suojauksen ansiosta älypuhelimellasi on tarvittava suojaus ylilatauksen ja ylikuumenemisen varalta.

USP: Minimalistinen muotoilu pienellä muodolla

Tutustu Amazoniin

# 5. BEACOO

Miksi tyytyä vähemmän, kun saat kaiken yhdestä telakointiasemasta. Tämä Beacoon yksi tukee Apple Watchia, iPhone 6s, 6s Plusia ja myös AirPodeja. Anna kaikille Apple-laitteillesi yksi koti. Apple Watch -teline on korkealla, mikä antaa sinulle vapauden katsella aikaa ja ilmoituksia helposti.

Vaikka iPhone-jalusta on kuvapuoli ylöspäin, voit käyttää sitä FaceTimen jalustana. Pehmeää silikonia käytetään pidikkeissä varmistaen, etteivät laitteet naarmu. Lopuksi on olemassa kolme elävää värivaihtoehtoa.

USP: Tukee AirPodeja

Tutustu Amazoniin

#6. EasyAcc RAVPower

Arvostettava yhdistelmä tehoa ja tehokkuutta, EasyAccin RAVPower on täydellinen telakka useille iOS-laitteillesi. Jopa kuusi USB-porttia sisältävän lataustelineen avulla voit paitsi käynnistää useita laitteita samanaikaisesti, myös pitää ne täysin järjestyksessä; näin varmistat, että työpöytäsi pysyy siistinä.

60 W: n lähtö riittää lataamaan laitteesi hyvällä nopeudella. Magneettinen pohja lisää siihen enemmän vakautta; mahdollistaa vaivaton telakointi ja telakan purkaminen. Suunnittelun osalta se näyttää melko yksinkertaiselta ja sitä on kahta väriä, mustaa ja ruskeaa.

USP: 60 W: n teho

Tutustu Amazoniin

# 7. iHome iPL24

Yksi iHomen telakointiasema varmistaa paikkansa luettelossa. Toisin kuin monet asemat, tässä on kello, FM-radio ja myös hälytys. Tämä tarkoittaa, että telakointiasemaa voidaan käyttää, vaikka et lataaisi iPhonea. Joustavien salamaliittimien avulla voit ladata laitteesi nopeasti.

Siinä on myös USB-portti, jos sinulla on toinen laite ladata. Kello synkronoituu automaattisesti iPhonen kanssa, kun liität sen. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa: ruusukulta ja harmaa.

USP: Kello-, FM- ja hälytystoiminnot

Tutustu Amazoniin

# 8. Lamicall

Mitä olen huomannut Lamicallissa olevan hyvin rakennettu rakenne ja hienostunut muotoilu. Haluaisit käyttää sitä toimistossasi katsomaan uusimmat ilmoitukset työskennellessäsi MacBook Prolla.

Telakka pitää ihanteellisesti älypuhelimesi, jotta sinulla olisi mukavampi FaceTime. Kumityyny varmistaa, että älypuhelimellasi on haluttu suoja tyhjästä. Luistonestopohja auttaa telakkaa seisomaan tukevasti pitäen kiinni älypuhelimestasi. Lisäksi lataustelineelle myönnetään 18 kuukauden takuu.

USP: Kumityyny

Tutustu Amazoniin

# 9. Paina Toista

Jos Apple-sertifikaatti on sinulle tärkeä, tämä iPhone 6s: n ja 6s Plus: n telakointiasema saattaa kiinnostaa. Siinä on sisäänrakennettu salamakaapeli iPhonen lataamista varten, ja siinä on myös oma jalusta Apple Watchille. USB-portissa on kaksi ylimääräistä, joita voidaan käyttää muiden laitteiden lataamiseen haluttaessa.

Salamaportit ovat säädettävissä, mikä antaa sinulle joustavuuden asettaa se haluamallasi tavalla, jopa kotelossa. Viimeisenä on monia värivaihtoehtoja ja erilaisia ​​malleja.

USP: Apple-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

# 10. Mercase

Jos sinulla on Apple Watch ja etsit lataustelakkaa sekä älykellosi että iPhone 6s / 6s Plus -laitteesi virran kytkemiseksi, Mercase olisi upea valinta. Se on veistetty korkealaatuisella lentokoneiden alumiinilla. Tukevan rakenteen ansiosta se pysyy huippulaadussa pitkään.

Telakka pitää laitettasi täydellisesti ja tarjoaa salamannopean latauksen. Kumijalat tarjoavat tarvittavan vakauden telakalle. Naarmuuntumaton silikoni varmistaa, että iPhonellasi on tarvittava mukavuus latauksen aikana. Viimeisenä voit valita Mercasen kahdessa värissä: avaruusharmaa ja ruusukulta.

USP: Siisti kaapelinhallinta

Tutustu Amazoniin

# 11. XUNMEJ

Tämä telakka on all-in-one. Se on yhteensopiva iPhonen, Apple Watchin, AirPod-laitteiden kanssa ja myös jalusta kuulokkeiden lepäämiseen. IPhone-telineen takaosassa on ruuvi, jonka avulla voit säätää paksuutta telakointiasemaan sopivaksi useimmissa tapauksissa.

Pohjan kaapelihallinta tekee pöydästä siistin ja puhtaan, koska siinä ei ole mitään sotkeutumista. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa: musta, harmaa ja hopea.

USP: Kuulokkeiden jalusta

Tutustu Amazoniin

# 12. Omena

IPhone-lisävarusteiden ostaminen Applelta on kokonaan erilainen kokemus. Tällä Applen telakointiasemalla on vahva pyrkimysarvo, ja sellaisen hankkiminen täyttää egosi.

Tosiseikkojen ja lukujen perusteella tässä telakointialustassa on salamaliitin, joten voit yksinkertaisesti liittää iPhonen ja ladata sen. Kun iPhonesi on vastuussa, se seisoo pystyssä, jolloin voit nauttia FaceTime-puheluista ja lukea e-kirjoja. Voit myös avata iPhonen lukituksen salasanalla, Touch ID: llä tai Face ID: llä poistamatta sitä telakasta.

USP: Erinomainen mukavuus

Tutustu Amazoniin

# 13. ZVE-kestävä

Jos haluat mieluummin hyvin rakennetun ja tukevan telakointialustan, tämä ZVEproofin tarjous olisi yksi markkinoiden parhaista kilpailijoista. Korkealaatuinen alumiini antaa sille sekä kestävyyden että modernin ilmeen, joka voi tulla hyvin toimeen koti- ja toimistoympäristöissä.

Mukavuudestasi riippuen voit hienosäätää katselukulmaa toimiakseen laitteen kanssa mukavasti. Aikoina, kun luet kirjoja tai katsot videoita, säädettävät kulmat tulevat esiin. Luistamattoman alustan lisääminen varmistaa, että jalustalla on tarvittava vakaus pitäen samalla kiinni älykellosta ja iPhonesta.

USP: Rakennettu korkealaatuista alumiinia

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Mikä näistä telakointiasemista on kyennyt täyttämään standardisi? Kerro meille sen nimi ja ensiluokkainen laatu, joka on houkutellut sinua siihen.

Pidän kaikissa näissä iPhonen latausasemissa erittäin kannettavasta suunnittelusta ja kyvystä ladata laitteesi turvallisesti ja nopeasti. Lisäksi ne ovat erittäin kestäviä ja tehokkaita.

Haluat katsoa:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autolaturit

Uusimmat viestit