Parhaat iPhone- ja iPad-pelit lapsille vuonna 2021

Vaikka on epäilemättä välttämätöntä rajoittaa lasten käyttöaikaa, tekniikalla on myös paljon hyötyä. Olipa kyseessä matematiikkasovellukset tai opetuspelit, iPhone tai iPad voivat olla väline rikastuttaa nuoria mieliä. He voivat tutkia mielikuvitustaan ​​ja poimia taitoja, kuten ongelmanratkaisu, looginen päättely, kuvion tunnistaminen jne. Joten anna pienillesi turvallista ja ansaittua hauskaa näiden parhaiden lapsille tarkoitettujen iPhone- ja iPad-pelien kanssa.

 1. Lasten pelit 2, 3, 4-vuotiaille
 2. Barnyard-pelit lapsille
 3. TinyTap: Lasten oppimispelit
 4. Kilpailupingviini: liu'uta ja lennä!
 5. PBS KIDS -pelit
 6. My Boo Virtual Pet & Minipeli
 7. Ajattelutavat 2
 8. Minion Rush
 9. Missä on minun veteni?
 10. Candy Crush Saga
 11. Taivaan valon lapset
 12. Hot Wheels: Race Off

Ikäryhmille 2-4

1. Lasten pelit 2, 3, 4-vuotiaille

Täydennä lapsesi esikouluseikkailuja tällä erinomaisella pikkulapsille tarkoitetulla sovelluksella, jossa on toimintaa heidän kognitiivisen kehityksensä parantamiseksi. Suunniteltu vetoamaan sekä pojille että tytöille, tämän sovelluksen värikäs käyttöliittymä vangitsee lapsesi mielikuvituksen

Lisäksi on olemassa suloisia hahmoja, jotka ohjaavat oppijoita pulmien ratkaisussa, lajittelupeleissä, pukeutumistoiminnoissa, kappaleissa, tanssissa jne. Se stimuloi lasten mieltä ja kehittää loogista ajattelua, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Barnyard-pelit lapsille

Lapsesi rakastaa tämän sovelluksen 21 söpöä ja värikkäitä koulutuspelejä. Elävät animaatiot, äänitehosteet ja iloiset äänikertomukset auttavat lastasi oppimaan muotoja, värejä, aakkosia, eläimiä jne.

Sillä on myös useita käyttäjätukia, joten jopa 6 lasta voi pelata samassa sovelluksessa. Oppitunnin rakentaja auttaa sinua luomaan suunnitelmia lapsesi oppimistehtäviin. Edistyneet ominaisuudet antavat myös yksityiskohtaiset raporttisi lapsesi edistymisestä ja kehityksestä.

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki pelit - 3,99 dollaria)

ladata

4-6-vuotiaille

3. TinyTap: Lasten oppimispelit

Auta lapsesi oppimaan samalla kun hauskaa tällä sovelluksella, joka sisältää yli 150000 interaktiivista peliä. Se on turvallinen tila lapsille, ja siinä on lapsille sopiva navigointi itsenäiseen leikkiin ja ilman mainoksia.

Sisällön ovat kuratoineet opettajat, terapeutit ja opettajat ympäri maailmaa. Oppijat voivat edetä toimintojen läpi vaihe vaiheelta saavuttaakseen kehityksen välitavoitteet omaan tahtiinsa. Lisäksi pelejä voidaan pelata myös offline-tilassa.

Hinta: Ilmainen (TinyTap Pro Family Monthly - 4,99 dollaria)

ladata

4. Kilpailupingviini: liu'uta ja lennä!

Tässä on hauska fysiikkaan perustuva iOS-peli lapsille, joka tuo hymyn pienokaisen kasvoille. Siihen kuuluu liukuminen Etelämantereen rinteitä pitkin ja pingviinin siipien räpyttäminen päästä eroon jääkarhusta. Kilpailussa on kuusi upeaa maailmaa ja 48 tasoa.

Kilpailussa on kuusi upeaa maailmaa ja 48 tasoa. Lapsesi saa tähtiä tasojen puhdistamiseksi, ja mitä nopeammin he menevät, sitä enemmän tähtiä voidaan ansaita. Nämä voidaan sitten haastaa oikeuteen avata lisää maailmoja!

Hinta: Ilmainen (ei mainoksia - 0,99 dollaria)

ladata

5. PBS KIDS -pelit

Anna lapsellesi yli 100 ilmaista oppimispeliä, joita voi pelata missä ja milloin tahansa, sekä koulutukseen että viihteeseen. Se sisältää seikkailuja heidän suosikkitelevisio-ohjelmistaan, kuten Sesame Street, Wild Kratts, Super Why jne.

Tarjolla on kaikkea sokkeloista ja värityksistä pulmiin ja pukeutumiseen. Ne on suunniteltu auttamaan lastasi harjoittamaan luonnontieteitä, lukemista ja matematiikkaa samalla kun tutkitaan heidän luovuuttaan ja mielikuvitustaan.

Hinta: Vapaa

ladata

6-8-vuotiaille

6. My Boo Virtual Pet & Minipeli

Kun lapsesi vanhenee, hänen on ja haluaa ottaa vastuu pienistä asioista. Tämä peli tarjoaa erinomaisen tavan harjoittaa tätä huolehtimalla Boo: sta, virtuaalilemmikistä. Lapsellasi on tuntikausia hauskaa, kun hän huolehtii ja leikkii Boonsa.

Tähän sisältyy ruokinta, pesu, pukeutuminen ja nukkuminen, jotta se olisi mahdollisimman onnellinen. Lisäksi on yli 20 minipeliä entistä hauskemmaksi. Tämä auttaa herättämään huolenpitoa ja vastuullisuutta pienessä joukossa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

7. Ajattelutavat 2

Ravitse lapsesi ajatteluominaisuuksia tällä pulmapelillä, joka sisältää yli 270 tasoa tieteellistä sokkeloa. Yhä haastavampaa on ajaa heidän mielensä rajoja ja hioa heidät nuoriksi tutkijoiksi!

32 rohkeaa hahmoa pitää lapsesi kiinnostuneina, kun he oppivat käyttämään fysiikan peruskäsitteitä. Peli on suunniteltu antamaan lapsellesi luottamus ongelmanratkaisu- ja deduktiiviseen päättelykykyyn.

Hinta: $3.99

ladata

8-10-vuotiaille

8. Minion Rush

Tämä on lapsille tarkoitettu peli, joka tuo paljon naurua ja iloa koko perheelle. Pikkulapsellasi on hieno aika kiihdyttää loistavien paikkojen läpi, jotka ovat innoittaneet Despicable Me -elokuvat.

Siihen kuuluu kilpailla kätyreiden kanssa ja osallistuminen erityistapahtumiin tarttumalla houkutteleviin pukuihin, kuten Lucy, Surfer tai Ninja Minion. Hallintalaitteita on erittäin helppo käyttää, ja jokainen lapsi voi noutaa sen nopeasti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Missä on minun vesi?

Tämä pulmapeli on jälleen yksi fysiikkaan perustuva haaste, joka kutittaa lapsesi kasvavia aivoja. Tavoitteena on leikata lika läpi, jotta makean veden virtaa Swampyn rikkoutuneeseen suihkuun.

Siellä on neljä ainutlaatuista tarinaa ja 500 hämmästyttävää palapeliä. Asiat haastavat tasaisesti lasten ajattelun. Viimeiseksi yllätystuotteet ja bonustasot lisäävät hauskaa ja saavat lapsesi luovuuden virtaamaan kuin vesi.

Hinta: $1.99

ladata

10–12-vuotiaille

10. Candy Crush Saga

Lapset rakastavat karkkia, joten heidän on pakko rakastaa Candy Crushia, pelisenssiä, joka vangitsee ihmisten mielikuvituksen kaikkialla iästä tai kielestä huolimatta. On erittäin hauskaa sovittaa karkkeja ja nopeuttaa lukemattomia palapelejä.

Samanaikaisesti loistava grafiikka ja äänitehosteet tekevät siitä mukaansatempaavan kokemuksen, joka testaa ajoitustasi ja älykkyyttäsi. Lisäksi on ääretön taso pitää lapset sitoutuneina ja onnellisina.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

11. Taivaan valon lapset

Anna lapsesi paeta kauniiseen unelmamaailmaan tässä ainutlaatuisessa pelissä, joka keskittyy valon ja positiivisuuden leviämiseen. Suunnittelu erottuu todella seikkailupeleistä rauhoittavilla maisemilla ja musiikilla.

Lapsellesi on iloa lentää maagisen valtakunnan läpi, kohdata sukulaisia ​​henkiä, sytyttää kynttilöitä ja vaihtaa ystävällisiä sanoja muiden pelaajien kanssa. Jokainen palapeli avaa odottamattomat mysteerit, jotka herättävät luovuutta ja iloa!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

12. Hot Wheels: Race Off

Tässä on yksi kuumimmista kilpa-peleistä lapsille ja aikuisille. Siinä on yli 60 fysiikkaan perustuvaa kappaletta ja yli 30 upeaa Hot Wheelsia.

Kyse ei ole pelkästään huolehtimisesta vaan myös haasteista, jotka palkitsevat taitavan ajamisen. Lapsilla on räjähdys kokeilemalla eeppisiä pyöräilyjä, käännöksiä ja hyppyjä. Voit myös kilpailla ystävien kanssa moninpelitilassa, ja pelaajat voivat rakentaa henkilökohtaisia ​​autokokoelmia.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset käytöstä - 1,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Oletko innostunut antamaan lapsillesi kokeilla näitä parhaita iPhone- ja iPad-pelejä lapsille? Kerro meille, mistä he nauttivat eniten alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös lukea nämä:

 • iPhone- ja iPad-pelit esikoululaisille
 • Numeropelit iPhonelle ja iPadille
 • Korttipelit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat indie-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit