Kuinka ladata iPhone uudella MacBook Prolla

Uudessa MacBook Prossa on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten Touch Bar, Touch ID, upea muotoilu, lumoava näyttö ja paljon muuta. MBP: ssä on myös Thunderbolt 3 -portit, jotka tukevat USB-C: tä.

Näin ollen minkä tahansa laitteen, kuten iPhonen, liittäminen kannettavaan tietokoneeseen vaatii USB-C-yhteyden. Siksi iPhonen tavallinen USB-salamakaapeli ei anna sinun tehdä työtä. Joten mikä on ratkaisu siihen? Kuinka voit ladata iPhonen uudella MacBook Prolla?

Valitettavasti siihen täytyy tehdä tip tai hakata. On olemassa pari tapaa. Ne ovat kuitenkin tietyllä hinnalla. Selvitetään, miten ne toimivat!

Kuinka ladata iPhone uudella MacBook Prolla

Käytä USB-C - USB-sovitinta

Minulle helpoin vaihtoehto on käyttää USB-C-USB-sovitinta.

Pieni älykäs sovitin voi muuttaa Thunderbolt 3 -portin USB-portiksi. Näin voit käyttää iPhonen alkuperäistä johtoa.

Applen sovittimen hinta on 19 dollaria. Jos kuitenkin löydät sen liian kalliiksi, on olemassa useita kolmansien osapuolten vaihtoehtoja paljon halvemmalla. [Tutustu alueeseen Amazon.comissa]

Käytä USB-C-salama-kaapelia

USB-C - salama -kaapelilla voit myös ladata iPhonen MacBook Prolla.

Voit tehdä tämän kytkemällä iPhonen suoraan uuden MacBook Pron Thunderbolt 3 -porttiin. Se on niin yksinkertaista.

Applen virallisen kaapelin hinta on noin 25 dollaria. Mutta on olemassa useita kolmannen osapuolen vaihtoehtoja paljon halvemmalla. [Tutustu alueeseen Amazon.comissa]

Se siitä!

MacBook Pro 2016 on saapunut sopivimpaan aikaan. Nopean laskevan Mac-myynnin seurauksena uusi MBP voi toimia valtavana moraalivahvistimena Applelle. Ihannetapauksessa olisi ollut parempi, jos Apple olisi myös tuonut markkinoille Mac Pron ja Mac Minin. Valitettavasti sitä ei tapahtunut.

Jos olet valmis ostamaan uudelle MBP: lle, sinun on poistettava vanhan Macisi valtuutus ennen tietojen siirtämistä vanhasta Macista uuteen. Viehätti Touch Bar? Varmista, että löydät upeat toiminnot, joita OLED-paneeli voi tehdä Macissa.

Mitä mieltä olet uudesta MBP: stä? Jaa palautteesi kommentissa.

Uusimmat viestit