Parhaat online-pelit Macille vuonna 2021

Mac on erinomainen alusta tuottavuudelle. Silti yksi alue, jonka kanssa saatat kamppailla, on verkkopelien löytäminen pelattavaksi Macissa. Alustalla ei ole yhtä monta peliä kuin Windows. Tämä on mielenkiintoista, koska iOS on paras mobiilipelialusta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinulla ei ole paljon hyviä vaihtoehtoja.

Olemme koonneet luettelon parhaista Mac Online -peleistä. Siellä on Mac-peli kaikille, MOBA: sta ensimmäisen persoonan ampujiin ja 4X-strategiaan. Luetaan ja selvitetään, mikä niistä on sinulle.

1. ARK: Survival Evolved

Tämä on henkilökohtainen suosikki. ARK, kuten nimestä voi päätellä, on moninpelien selviytymispeli. Olet yksin saarella, jolla on jättiläisiä dinosauruksia ja muita pelaajia. Sinun on rakennettava kaikkea tulesta puolustukseen ja kotitalouksien rakenteisiin alusta alkaen. Kaivat ympäristöä resursseille, kuten Minecraftille, mutta sinun on oltava valppaana sekä vihollisille että dinosauruksille.

Tämä on erittäin intensiivinen peli. Varmista, että Maciin on asennettu uusimmat grafiikkaohjaimet. Ja sinulla on paras kokemus, jos käytät sitä Macissa erillisellä näytönohjaimella. Vaikka tämä on online-peli, muista, että se on premium-otsikko. Sisällön määrän myötä saat kuitenkin varmasti rahasi arvon.

Hinta: $17.49

Alustat: macOS, iOS, Android, Windows, Xbox One, PS4, Nintendo Switch

ladata

2. Rakettiliiga

Tämä online-peli on täydellinen sinulle, jos etsit sekoitusta urheiluun ja autotaisteluun. Rocket League on helppo käsite selittää: Pelaat jalkapalloa, mutta turboahdetuilla rakettiautoilla pelaajien sijaan. Kilpailuurheilunsa ansiosta Rocket League toimii erinomaisesti monilla Mac-tietokoneilla. Se on ensiluokkainen peli, mutta alhaisella hinnalla, joten se ei ole paljon kustannuksia. Peli on saatavana monilla alustoilla, mukaan lukien Mac, joten sinun ei koskaan tarvitse olla vaikeuksia löytää muita pelaajia.

Hinta: $19.99

Alustat: Windows, macOS, iOS, Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Linux

ladata

3. Counter-Strike: maailmanlaajuinen hyökkäys

Counter-Strike on ehdoton FPS-klassikko. Lähes kaikki ovat pelanneet Counter-Strike: GO- tai Counter-Strike 1.6 -ottelua yhdessä tai toisessa vaiheessa. Source-moottorin päivityksen klassikkona se näyttää hyvältä, mutta toimii kirjaimellisesti missä tahansa järjestelmässä. Ei ole väliä onko sinulla 5000 dollarin Mac Pro tai edellisen sukupolven Macbook Air. Tämä on yksi online-peli, jolla ei ole vaikeuksia toimia millään. Jos aiot ampua joitain terrorismeja Dust2: lla, voit tehdä sen myös Macissa.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows, macOS, Linux, Xbox 360, Playstation 3

ladata

4. Minecraft

Tämä on moninpelissä pelattava online-peli, joka on siirretty melkein kaikkiin kuviteltaviin järjestelmiin. Mac ei ole poikkeus. Koska Minecraft on rakennettu Javalle, se on helppo siirtää. Tämä tarkoittaa, että saat täyden, rasvaisen kokemuksen Mac-tietokoneellasi tinkimättä. Saat saman käsityö- ja selviytymiskokemuksen massiivisessa menettelyllisesti luotavassa maailmassa.

Tämä on peli, jonka grafiikka skaalautuu järjestelmän ominaisuuksien mukaan. Joten saat upean ydinkokemuksen uusimmista MacBook-tietokoneista, joissa on integroitu grafiikka. Mutta Mac Pro tai iMac loistavat todella asetuksilla, jotka on valittu 11: een.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Nintendo Switch, Nintendo 3DS

ladata

5. Myrskyn sankarit

Tämä on erittäin suosittu moninpeli MOBA, joka on suosittujen franchising-toimijoiden, kuten Warcraft, Diablo, Overwatch ja muiden, ristikkäin. Ilmaisen pelattavan nimikkeenä voit hypätä sankaritaistelijatoimintaan suoraan ilman taloudellisia kuluja.

Sähköisen urheilun perintönsä vuoksi Heroes of the Storm on suunniteltu toimimaan erinomaisesti monilla alustoilla, joten tämä on peli, jota jopa lähtötason Macit pystyvät hallitsemaan. Heroes of the Storm tarjoaa valtavan valikoiman pelityylejä, joissa on 87 erilaista pelattavaa hahmoa, joista jokaisella on omat taidot, vahvuudet ja heikkoudet.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows, macOS

ladata

6. Sid Meierin sivilisaatio VI

Tämä on erinomainen peli sekä verkossa että offline-tilassa. Civilization-sarjan viimeisin otsikko on yksi parhaista 4X-strategiapeleistä, jotka ovat käytettävissä kaikilla alustoilla. Mac ei ole ainoa Applen käyttöjärjestelmä, jolla se on saatavana: iOS: llä on erinomaiset Civilization 6 -portit myös iPadille ja iPhonelle. Saat erittäin syvällisen strategiakokemuksen, joka vie sinut läpi aikojen yhtenä maailman johtajista.

Yksittäiset pelit voivat kestää tuntikausia. Jos etsit todellista moninpelikokemusta, siellä on jopa online-"ei-lopeta" -yhteisö, jossa pelaajat päättävät nähdä jokaisen istunnon loppuun. Tämä on toinen peli, joka valaisee järjestelmäresursseja. Saatat jopa saada sen käyttämään alkuperäistä res-tiedostoa Retina iMac- tai MacBook-näytöllä.

Hinta: $17.99

Alustat: Windows, macOS, iOS

ladata

7. Dota 2

Tämä on aito Valve-klassikko. Warcraft 3 -malliin perustuva Dota 2 on MOBA-peli, johon sellaiset otsikot kuin League of Legends ja Heroes of the Storm pyrkivät. Saat suoraviivaisen MOBA-kokemuksen, epäilemättä sen MOBA-kokemuksen, joka on tehty parhaiten genren määrittelemiseksi. Sankarina pelaat kartan kummallakin puolella taistellaksesi vastustajia ja vihollisten ryömiä vastaan ​​strategisesti käyttämällä erityisiä kykyjä.

Kuten useimpien MOBA: iden kohdalla, tavoitteena on tuhota vihollisen tukikohta kartan toisella puolella. Visuaalit näyttävät hyvältä korkeammilla asetuksilla, mutta tämä on erittäin skaalautuva peli. Freemium-nimikkeenä voit pelata Macissa ilmaiseksi Dota 2: lla. Se näyttää ja toimii erinomaisesti monilla Mac-tietokoneilla. Ja siellä on myös erittäin vahva Dota 2 -yhteisö, johon voit osallistua.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows, macOS

ladata

8. Hearthstone

Tämä on ainutlaatuinen jatko-osa Warcraft-franchising-vuoropohjaiseen moninpelikorttipeliin. Käyttämällä korttipakettia ja manan budjetoimana yrität saada vihollisen terveyden nollaan strategian ja tehokkaan pakan yhdistelmällä.

Vapaasti pelattavana otsikkona Hearthstone ei sisällä todellisia pääsyn esteitä: Voit päästä suoraan tähän peliin mistä tahansa Macista, varsinkin kun otetaan huomioon sen lievät järjestelmävaatimukset. Jos sinulla on mieliala jonkin matalan avaimen strategiapeliin, tämä on peli sinulle.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows, macOS, iOS, Android

ladata

9. EVE Online

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, älä unohda yhtä pelaamisen uskomattomimmista verkkoyhteisöistä. EVE Online on ollut olemassa jo yli vuosikymmenen. Mac-portti tarjoaa sinulle rasvattoman työpöydän kokemuksen. Haluat valmistautua vankalla erillisellä näytönohjaimella tämän pelin näyttäviin visuaalisiin tehosteisiin, mutta se sopii hyvin myös alemman tason laitteistoihin.

EVE: n taika tulee siitä, missä määrin pelaajat panostavat siihen. Voit olla mitä tahansa sen scifi-maailmassa: merirosvo, kapitalisti, diplomaatti. Paljon pelaajien sitoutumista tapahtuu offline-tilassa, kun esineitä ja aluksia ostetaan oikealla rahalla, ja ryhmien välillä tehdään sopimuksia. Ja parasta on, että EVE on siirtynyt loistavaan Free to Play -malliin. Saat paljon upeita kokemuksia ilman käteisvaroja.

Hinta: Vapaa

Alustat: Windows macOS, Linux

ladata

Siinä kaikki pelaajat!

Kirjautua ulos…

Macilla ei ehkä ole niin paljon online-pelejä kuin muilla alustoilla. Mutta sillä ei ole pulaa erinomaisista, laadukkaista nimikkeistä jokaisesta tyylilajista. Jos olet käynyt läpi tämän luettelon, olemme varmoja, että olet löytänyt sinulle sopivan Mac-verkkopelin.

Olipa kyseessä sitten Rocket League -autotaistelu, Fortniten taisteluroyale tai hitaasti kulkeva maailmanlaajuinen ylivalta Civilization VI: ssä, yksi on sinulle. Ja koska monet niistä ovat ilmaisia, voit ladata nämä online-pelit Maciin ja toistaa niitä suoraan, ei hässäkkää.

Voit myös lukea muita viestejä ...

  • Parhaat Apple Arcade -perhepelit iPhonelle
  • Parhaat Apple Arcade -palapelit iPhonelle
  • FPS (First Person Shooter) -pelit iPhonelle
  • Parhaat kahden pelaajan pelit iPhonelle ja iPadille

Mitkä ovat suosikki online-pelisi macOS: lle? Haluatko nähdä muita pelejä tässä luettelossa? Jaa vastauksesi alla olevassa Kommentit-osiossa.

Uusimmat viestit