Parhaat iPad Pro 9,7-tuumaiset seinäkiinnikkeet vuonna 2021

Seinätelineet tarjoavat enemmän joustavuutta, kun haluat käyttää iPad Prota handsfree-tilassa. Kun olet asentanut seinätelineen seinälle, voit käyttää 9,7 tuuman iPad Prota helposti molemmilla käsillä. Seinäteline kestää iPod Pron pitämisen toisessa kädessä ja sen käyttämisen toisessa kädessä. Jotkut seinäkiinnikkeet vievät myös iPad Pron kotelon kanssa. Joten tämä luettelo 9,7 tuuman iPad Pro -seinäkiinnikkeistä voi olla hyödyllinen kaikille käyttäjille sen erinomaisilla ominaisuuksilla ja erinomaisella laadulla.

1. Arkon

Arvosta Arkonin ohut kahva, jousikuormitteinen tabletin pidike, joka pitää iPad Prosi tukevasti paikallaan; Lisäksi tämä ominaisuus varmistaa myös, että voit asettaa iPadin paikalleen tai poistaa sen ilman vaivaa. Voit mukauttaa sen lyhyet ja pitkät jalat, jotka on jaettu tasan numeroihin.

Nämä jalat sopivat täydellisesti iPadillesi. Sen säädettävä jalkamalli antaa sinulle nopean pääsyn kaikkiin sivupainikkeisiin ja portteihin. Säädä iPad Pro pystysuoraan telineen 360 asteen kääntötoiminnolla.

USP: Muokattavat jalat

Tutustu Amazoniin

2. iKross

IKross-seinäkiinnittimen kestävä harjattu alumiinipohja on säädettävissä. Parhaan kuvakulman ja täydellisen sijainnin saavuttamiseksi käyttäjät voivat käyttää sen 360 asteen säädettävää pidikettä.

Tämän kiinnikkeen vapautuspainike antaa sinulle helpon asennuksen ja poistamisen iPad Prosta. Yksi iKross-seinäkiinnityksen merkittävistä eduista on, että voit asentaa sen myös keittiöösi ja seurata parhaita ruokareseptejä, videokeskusteluja ystävien kanssa ja pitää hauskaa.

USP: Nykyaikainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. CTA Digital

CTA Digital tarjoaa sinulle iPad Pron saumattoman integroinnin työasemaan tai työpöydälle kotona. Tästä seinäasennuksesta löydät tyylin ja sisällön, koska se on valmistettu alumiinista ja hieno tyylikäs muotoilu.

Voit asentaa tämän tuotteen helposti seinälle, keittiön kaapin alle tai voit käyttää sitä työtasona, jotta voit käyttää sovelluksia mukavasti tai katsella videoita. Voit asentaa iPad Pron turvallisesti sen säädettävään pidikkeeseen, joka voi kiertää 360 astetta.

USP: Laaja yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

4. Dockem Koala

Tämä monipuolinen Dockem Koala -seinäteline iPad Prolle tarjoaa erinomaisen yhdistelmän estetiikkaa, toiminnallisuutta ja edullisuutta. Seinäteline on niin kekseliäs, että voit käyttää sitä keittiössä, makuuhuoneessa, kuntosalilla, kylpyhuoneessa, toimistossa jne. Asenna pidike, asenna iPad Pro siihen ja lataa ja katsele tablettiasi.

Koala-seinäkiinnike on suunniteltu antamaan sinulle täysi pääsy kaikkiin iPad Pron portteihin ja painikkeisiin. Voit helposti asettaa ja irrottaa iPad Pron, koska tämän tuotteen kiinnikkeillä, jousilla tai salvoilla ei ole hätää.

USP: Sisäänrakennetut johtopidikkeet

Tutustu Amazoniin

5. Mount-It!

Mount-It: ssä on kaksi räikeää ominaisuutta! iPad Pro -seinäteline ja molemmat täydentävät toisiaan. Telineessä on varkaudenestotoiminto, ja se tarjoaa helpon pääsyn yleisölle. Joten kun haluat näyttää jotain suuremmalle joukolle, voit käyttää tätä kiinnikettä ja muuttaa iPad Prosta kioskiksi toimistoissa, kouluissa ja kauppapaikoissa.

Luodaksesi varkaudenestomallin, Mount-It! On käyttänyt kuusiokoloavainta, joka lukitsee kotelon pitääkseen iPad Prosi turvassa peukaloinnilta ja varkauksilta. Viimeisenä, metallisen seinäkiinnikkeen avulla voit kiertää ja kallistaa iPad Prota haluamallasi tavalla.

USP: Varkaudenesto

Tutustu Amazoniin

6. MoKo

MoKo on johtava tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia iPhone- ja iPad-lisävarusteita. Tässä iPad Pro -telineessä on jatkettava kiinnitin, joka tekee laitteesi asennuksesta ja poistamisesta vaivatonta.

Säädettävällä 360 asteen jalustalla voit saavuttaa parhaan katselukulman. Tämä kiinnike on valmistettu lentokoneiden alumiiniseoksesta, johon MoKo on asentanut neljä kiinnitysalustaa. Voit käyttää tätä kiinnikettä keittiössäsi, olohuoneessasi tai missä tahansa muussa paikassa.

USP: Pidennettävä pidike

Tutustu Amazoniin

7. CTA Digital

Tämän tablet-pidikkeen hanhenkaulan avulla voit säätää iPad Prota useista kulmista. Kaula on kestävä ja joustava, joten se ei menetä voimaa edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kahden kiinnittimen avulla voit asentaa iPad Pron ilman ylimääräisiä vaivoja.

Kaksisuuntainen kiinnike suojaa huonekalujasi naarmuilta ja kulumiselta. Poraa seinäsi tai käytä mitään työkaluja, voit asentaa tämän seinäkiinnikkeen keittiöön tai toimistoon.

USP: Säädettävä hanhenkaula

Tutustu Amazoniin

8. Juubori

Juborin iPad Pro -teline on passi älykkääseen elämäntyyliin. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta voit käyttää tätä kiinnikettä kolmessa näyttötilassa: pöydän, seinän ja kaapin alla. Olitpa ruoanlaitossa jotain herkullista keittiössä tai työskentelet projektisi parissa toimistossa, voit kiinnittää kiinnikkeen mille tahansa pinnalle ja asentaa iPad Pron.

Tukevan muotoilunsa ansiosta Juborin iPad-kiinnike on kätevä kuljettaa ja käyttää missä tahansa. Videoiden, diaesitysten tai elokuvien katselu on poikkeuksellisen mukavaa säädettävillä kuusikulmioilla.

USP: Kolme näyttötilaa

Tutustu Amazoniin

9. CTA Digital

Yksi lisää CTA Digitalista varmistaa paikkansa luettelossa. Tämän seinätelineen muotoilu on tyylikäs ja minimalistinen. Siinä on lukko ja avainominaisuus, joka pitää iPad Prosi paikallaan, antamatta sen pudota tai tanssia alustalla. Sen lisäksi voit kääntää iPadia 360 astetta saadaksesi täydellisen katselukulman.

Pyörimisen lisäksi joustava liitos mahdollistaa sen kallistamisen eteen ja taakse. Värivaihtoehtoja ei ole, mutta oletusarvo voi sopia täydellisesti mihin tahansa seinän väriin.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Maclocks 827B224SENB

Tämä iPad Pron seinäkiinnike on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joten se on kevyt ja samalla tarpeeksi vahva iPadin kiinnittämiseen. Siinä on iPadin jatkuva lataaminen sen ollessa asennettuna. Tässäkin on lukko ja avainominaisuus, joka suojaa iPadiasi putoamiselta tai liikkumiselta kiertäessäsi.

Voit kallistaa ja kiertää iPadia haluamallasi tavalla. Se on hieman korkeammalla hinnalla, mutta tuotteen laadun ja ominaisuuksien vuoksi se näyttää olevan sen arvoista.

USP: Suojaava seinäkiinnike

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Käärimistä

Seinätelineitä käyttävät enemmän kodinomistajat, jotka viettävät paljon aikaa keittiössä herkullisten reseptien valmistamiseen. He voivat katsella YouTube-videoita ja muuta, vaikka molemmat kätensä ovat miehitettyjä astioilla. Kuka muu voi hyödyntää iPad Pron seinäkiinnikkeitä parhaalla mahdollisella tavalla?

Voit halutessasi viitata:

  • Parhaat iPad 9,7-tuumaiset näppäimistökuoret
  • Parhaat iPad 9,7 tuuman Folio-kotelot
  • Parhaat iPad 9,7-tuumaiset näytönsuojat

Kumpi pidät eniten? Jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit