Parhaat Apple Pay -tuetut sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Hitaasti, mutta tasaisesti, Apple Paysta on tullut luotettavin mobiilimaksamisen ja digitaalisen lompakon palvelu maailmassa. Nykyään tämä palvelu on saatavana useissa maissa ja tukee suurimpia luotto- tai maksukorttijärjestelmiä, kuten Visa, Mastercard, UnionPay ja American Express.

Tämän lisäksi Applen mobiilimaksupalvelu toimii monien suosittujen sovellusten kanssa, jotta voit suorittaa maksun melko nopeasti ja turvallisesti. Tässä yhteenvedossa olemme listanneet parhaat iOS-sovellukset, jotka hyväksyvät Apple Payn. Joten jos haluat hyödyntää Applen mobiilimaksutekniikkaa kaikilta osin ja etsit sovelluksia, jotka hyödyntävät palvelua parhaalla mahdollisella tavalla, tutustu seuraavaan kokoonpanoon!

1. Starbucks

Kun sinulla on Starbucks mukanasi, kuumien ja kylmien juomien, kokonaisen kahvipavun, evoluution tuoreiden mehujen ja paljon muuta saaminen on melkein kuin kakkukävely.

Mukavuutesi perusteella voit parhaiten mukauttaa ja tehdä tilauksesi. Ja sen avulla voit noutaa tilauksen läheisestä kaupasta. Kun maksat Starbucks-sovelluksella monissa myymälöissä Yhdysvalloissa, ansaitset myös paljon palkintoja.

Voit pitää tähtiäsi silmällä ja lunastaa palkintoja ilmaisesta ruoasta tai juomasta. Lisäksi Starbucks antaa sinun myös löytää kappaleet, joita soitetaan suosikkikaupassasi!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Fandango

Elokuvaharrastajille Fandango on oikea tapa edetä! Tämän sovelluksen avulla voit selata uusimpia julkaisuja ja tarkistaa esitysajat.

Haluatko saada paremman käsityksen liikkeestä? No, voit lukea Rotten Tomatoes -katsauksia selvittääksesi, onko leffa aikasi arvoinen. Jos joskus muutat elokuvasuunnitelmaasi, hyvität tai vaihdat lippusi ilman vaivaa.

Se ei ole kaikki, voit myös napata palkintopisteitä synkronoinut teatterikanta-tilisi, kuten AMC Stubs, Cinemark Connections, Regal Crown Club ja paljon muuta!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Uber

Aina kun haluat kohtuuhintaisen ja ajastetun matkan, älä unohda tutustua Uberiin. Koska se on saatavilla yli 500 kaupungissa ympäri maailmaa, siitä on tullut vaihtoehto matkustajille.

Sovellus käyttää älykkäästi sijaintiasi, jotta kuljettaja voi helposti selvittää noutopaikan. Tarkista kuljettajan valokuva sekä ajoneuvon tiedot ja seuraa karttaa ajoneuvosi saapumiseen.

Lisäksi se tarjoaa useita maksutapoja, kuten luottokortin, käteisen, Apple Payn, PayPalin ja paljon muuta, jotta voit suorittaa maksun nopeasti ja kätevästi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Toive

Maailman parhaimmista ostosovelluksista tunnettu "Wish" antaa sinun ostaa tuotteita halvalla. Voit selata kaikkia kuumimpia tarjouksia ja tarttua niihin jopa 60-90%: n alennuksella useista asioista, kuten miesten vaatteet, suosittu muoti, vauvanvaatteet, kengät, elektroniikka, naisten vaatteet ja paljon muuta.

Wish Expressin ansiosta sovellus väittää toimittavansa nopeammat toimitukset EU: ssa. Jos et ole tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin, voit hyvittää ne helposti. Lisäksi se tarjoaa luotettavaa asiakaspalvelua, joten hyvityksen saamisessa tai kyselyissä ei ole ongelmia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Airbnb

"Airbnb" on erinomainen voimavara matkailijoille. Halusitpa sitten tutustua kuuluisiin matkaseikkailuihin tai kurkistaa upeisiin paikkoihin, se voi täyttää tehtävänsä.

Tutki yli 4 miljoonaa loma-asuntovuokraamoa 191 maassa ja varaa mukava loma nauttimaan lomasta rakkaidesi kanssa. Useiden suodatusvaihtoehtojen, kuten hinnan, naapuruston, palveluiden, avulla täydellisen kodin löytämisen pitäisi olla melko yksinkertaista.

Voit myös kutsua ystäväsi suunnittelemaan upean matkan kanssasi. Lisäksi se tarjoaa isäntäoppaan, jonka avulla voit jakaa erityisiä asioita naapurustostasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Instacart

Niin kauan kuin Instacart on kanssasi, voit ostaa tuoreita elintarvikkeita, kuten lihaa, maitotuotteita, munia, juomia, välipaloja, irtotavaroita, vauvan tuotteita jne. On melko helppoa.

Tämä sovellus tarjoaa toimituksia useissa kaupungeissa, kuten San Francisco Bay Area, Los Angeles, Miami, New York City, Chicago, Austin ja paljon muuta.

Tutustu moniin myymälöihin ja osta niistä, jotka tarjoavat paremman tarjouksen. Voit valita ihanteellisen toimitusajan ja olla yhteydessä suosikkiostoksillesi suoraan sovelluksesta. Lisäksi sen avulla voit myös seurata toimitusta ja selvittää tarkalleen milloin se saavuttaa halutun määränpään.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Groupon

“Groupon” on huippuluokan kohde ostajille. Syy miksi löydän tämän sovelluspisteen, on se, että se tarjoaa jopa 70% alennuksia kuumimmista asioista.

Se on saanut sinut täysin katetuksi kuntosalin huikeista alennuksista, uusimmista muotitrendeistä kuuluisiin ravintoloihin. Joten voit noutaa yksinoikeudelliset tarjoukset säästääksesi tonnia taalaa.

Ota kaikki irti tarjouskoodeista ja älykkäistä säästöilmoituksista, jotta et koskaan menetä upeaa tarjousta. Vielä parempi, kun ruokailet osallistuvissa Groupon + -ravintoloissa, saat jopa 30% käteispalautusta.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Apple Store

“Apple Store” -sovellus on mitä tarvitset käytettävissänne, jotta voit ostaa helposti kuumimpia Applen tuotteita ja lisävarusteita. Tuotteistasi riippuen sovellus tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia. Joten voit nopeasti löytää suosikkitarjoukset.

Sovelluksen avulla voit maksaa turvallisesti Apple Paylla ja voit seurata tilauksiasi helposti. Lisäksi voit käyttää tätä sovellusta ilmoittautumiseen Tänään Apple-istunnoissa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Etsy

Jos rakastat ostaa ainutlaatuisia esineitä, Etsyn on oltava paras valinta. Tämän sovelluksen avulla voit tutkia kauniisti käsintehtyjen, vintage- ja luovien tuotteiden globaaleja markkinoita.

Se tarjoaa kuratoituja kokoelmia kiehtovista lahjoista. Puhumattakaan merkittävistä hääideoista ja käsintehtyistä koruista, jotka voivat välittömästi pysäyttää huomiosi.

Varmistaaksesi, että voit löytää vaivattomasti houkuttelevimpia juttuja, sovellus tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia huomiota herättäville koruille, taiteelle, vaatteille ja huonekaluille.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Niitit

Henkilökohtaisemman ostokokemuksen saamiseksi “Staples) on hieno veto. Voit etsiä laajasta tuotevalikoimasta ja lisätä sopivimmat tuotteet ostoskoriin.

Hyödynnä viivakoodilukijaa, niin voit helposti tarkistaa hinnat ja hyödyntää seurantaominaisuutta, jotta voit seurata tilauksiasi tarkasti.

Tutustu kaikkiin aikaisempiin tapahtumiin ja järjestä suosikkikohteesi nopeasti uudelleen. Se ei ole kaikki, voit lisätä AIR MILES -numerosi tiliisi saadaksesi erityisiä palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

Entä muiden Apple Payta tukevien kauppojen, verkkosivustojen ja sovellusten tutkiminen?

Useat tunnetut kaupat, verkkosivustot ja sovellukset hyväksyvät Applen mobiilimaksupalvelun. Ja monet muut ovat linjassa päästäkseen alukselle.

Joten, jos haluat pitää välilehden jatkuvasti kasvavassa luettelossa, muista lisätä kirjanmerkkeihin tämä Apple Pay -sivusto.

Ole hyvä!

Mikä on paras valinta?

Nyt kun olet saanut suosikkisovelluksesi, maksa nopeasti ja kätevästi mobiilimaksupalvelun kaikki edut.

Alun perin 20. lokakuuta 2014 julkaistusta Apple Paysta on tullut vaihtoehto maksamiseen kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa Safarissa iDevice-käyttäjille. Apple Pay Cashin (henkilökohtainen maksu) käyttöönotto on lisännyt uutta tunnelmaa mobiilimaksutekniikkaan.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat muotiohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Uutisohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kuponkisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset iPhonelle ja iPadille

Muuten, mitkä ovat suosikkisi Apple Pay -tuetut sovellukset iOS: lle ja miksi? Olisimme iloisia saadessamme tietää heidän nimensä ja asiat, jotka olet löytänyt niistä arvokkaana.

Uusimmat viestit