Parhaat ilmaiset Mac-pelit vuonna 2021

Jotkut peliajat ovat täydellinen tapa pitää tauko työstä ja rentoutua. Macin monenlaisten pelien joukossa ilmaisia ​​pelejä on usein helppo ja helppo pelata samalla, kun pidät sinut mukana melkein missä tahansa iässä. Palapeleistä ja kilpa-ajoista ammuntaan ja maailmanrakentamiseen on jokaiselle jotakin houkuttelevaa. Joten, jos olet valmis pitämään hauskaa, tutustu näihin parhaisiin ilmaisiin Mac-peleihin.

 1. Palapelit eeppinen
 2. Pääjalkapallo
 3. Asfaltti 9: Legendat
 4. Township
 5. Kotimaisemat
 6. 2048-peli
 7. Fishdom
 8. World of Tanks Blitz MMO
 9. Word Connect hauskaa!
 10. CRIMO

1. Palapelit eeppinen

Hukkaa itseäsi yli 10000 kauniissa palapelissä, jotka kattavat laajan valikoiman kategorioita. Voit myös käyttää omia valokuviasi pulmien luomiseen, mikä lisää vain hauskaa. Uusia pulmapaketteja lisätään usein pitämään tämä peli raikkaana.

Lisäksi voit valita 11 vaikeusasetuksesta, joissa kussakin palapelissä on jopa 625 kappaletta. Tietenkin voit tallentaa edistymisesi, jotta voit työskennellä monien kanssa kerralla. Jos rakastit palapelin kasvamista, tämä Mac-peli on täydellinen tapa palata siihen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Jalkapallo

Vaikka et olisikaan jalkapallofani, tämä ilmainen Mac-peli on pakko kokeilla hauskojen tuntien ajan. Tavoitteena on voittaa vastustaja erilaisilla laukauksilla, kuten jäällä, lohikäärmällä, jne. Ohjaimia on helppo hallita, jotta kuka tahansa voi pelata sekunneissa.

Lisäksi voit sovittaa peliä ystävien tai maailmanlaajuisten käyttäjien kanssa pelikeskuksen kautta. Valitse seitsemästä jännittävästä tilasta, mukaan lukien Arcade, Survival, League, Head Cup, Fight Mode, Death Mode ja Tournament.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Township

Oletko koskaan haaveillut kaupungin rakentamisesta? Jos kyllä, nautit mennä Townshipiin. Anna parhaansa satojen satojen korjaamiseksi ja niiden käsittelyä varten täysin varustelluissa tiloissa. Myy tavaroitasi ja myös käy kauppaa niillä ansaitaksesi paljon rahaa.

Luo lisäksi eläintarha keräämällä eläimiä ympäri maailmaa. Ja kun pankkisi on runsaasti dollareita, aloita kauniin kaupungin rakentaminen. Ja kyllä, käytä tunnettuja maamerkkejä, kuten Vapaudenpatsas ja Big Ben, koristamaan kaupunkiasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Kotimaisemat

Hauskaa sisustaa kaunis kartano ja ratkaista pulmia matkan varrella tässä perheystävällisessä pelissä. On ottelu-3 haasteita, jotka sinun täytyy voittaa sisustamaan huoneita ja avaamaan lisää lukuja.

Suuntaa luovuutesi päättäessäsi miltä talon pitäisi näyttää, ja lisää lämpöä ja mukavuutta. On kiehtovia hahmoja pitämään sinut seurassa ja jopa suloinen lemmikkikissa. Voit myös kutsua Facebook-ystäviä pelaamaan mukana.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Asfaltti 9: Legendat

Oletko valmis ottamaan mukaan maailman pelottomimmat kuljettajat? Katso sitten tämä kilpa-seikkailu, joka on saanut lukemattomia tunnustuksia, mukaan lukien Applen muotoilupalkinto ja Webbyn paras urheilupeli -palkinto.

Siinä on vaikuttava valikoima hyperautoja, kuten Lamborgini, Porsche ja Ferrari. Ota heidät pyörittämään ja kilpailemaan maailman upeimmista paikoista. Se on myös yksi parhaista ilmaisista peleistä iPhonelle.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. 2048-peli

Tässä on toinen pulmapeli, joka kutittaa mieltäsi ja pitää sinut kiehtovana. Pelata on melko suoraviivaista, koska sinun on painettava nuolinäppäimiä haluamaasi suuntaan, kuten ylös / alas / vasemmalle / oikealle, kun haluat siirtää ruutuja.

Kun sama numero täsmää, laatat yhdistyvät! Tavoitteena on saada laatat numeroilla 2048 ja 4096 saavuttamaan korkea pisteet. Sitä voidaan käyttää myös ohjauslevyllä ja Magic Mouse -hiirellä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kalastus

Oletko koskaan halunnut omistaa akvaarion? No, tämä peli on hyvä vastine, jonka avulla voit ystävystyä kalojen kanssa ratkaistessasi hauskoja match-3-palapelejä tankkien koristamiseksi. Voit myös ruokkia ja leikkiä kaloilla kuin ne olisivat lemmikkejä.

Ainutlaatuisen pelattavuuden avulla voit vaihtaa ja sovittaa yhteen, suunnitella ja sisustaa sekä huolehtia isistä kerralla. Grafiikka on huippuluokkaa ja tarjoaa upean kokemuksen vesielämän tutkimiseen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. World of Tanks Blitz MMO

Tämä on legendaarinen 3D-ampujapeli, joka houkuttelee 100 miljoonan pelaajan maailmanlaajuista yhteisöä. Voit taistella 7 × 7 -muodossa ja mennä yksin tai muodostaa joukko ystäviä. Käytä erilaisia ​​aseita ja taktiikoita selviytyäksesi ja voittaaksesi!

On olemassa yli 350 taisteluajoneuvoa, jotka sisältävät sekä historiallisia että kokeellisia malleja. Voit testata taitojasi 25 taisteluareenalla, ja jokainen kohtaaminen on arvaamatonta hauskan lisäämiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Word Connect hauskaa!

Katso uusin tapa laajentaa sanastoa ja pitää hauskaa! Luo sanoja pisteiden saamiseksi pyyhkäisemällä kirjaimia. Kun rakennat piilotetut sanat, voit ansaita rubiineja. Lisäksi ei ole aikarajaa, joten ei stressiä.

Lisäksi tämä peli takaa tuntikausia hauskaa satojen tasojen ansiosta, joiden tarkoituksena on parantaa keskittymistä, oikeinkirjoitusta ja sanastoa. Voit pyytää apua ystäviltäsi ja perheellesi jakamispainikkeella.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. RIKOS

Rakastatko ratkaista mysteerejä ja testata loogisia taitojasi? Sitten sinun täytyy kokeilla tätä riippuvuutta aiheuttavaa peliä, johon kuuluu murhatapausten tutkiminen analysoimalla vihjeitä ja seuraamalla tapoja ratkaista tapaus!

Aloitat lyhyellä koulutuksella Poliisiakatemiassa, josta siirryt käsittelemään murhatapauksia Miamissa ja New Yorkissa. Käytä vain puhdasta logiikkaa murtamaan palapelit ja saamaan vihjeitä. Hylkää väärät johdot ja poista mahdollisuudet saavuttaa tavoitteesi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Joten mitä näistä ilmaisista Mac-peleistä rakastat eniten? Olisimme iloisia saadessamme tietää alla olevista kommenteista. Ja jos haluat viedä hauskaa seuraavalle tasolle, kannattaa myös tarkistaa Macin parhaiten maksetut pelit.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat SNES-emulaattorit Macille
 • Video Converter -sovellukset Macille
 • Parhaat MMORPG-tiedostot Macille
 • Parhaat näytönjakosovellukset Macille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found