IPhonen asettaminen palautustilaan (kaikki mallit)

Apple-laitteet ovat melko luotettavia, mutta kuten mikä tahansa tekniikka, ne joskus kaatuvat tai eivät reagoi. Jos kova nollaus ei auta ratkaisemaan ongelmaa, sinun on aseta iPhone palautustilaan palauttaa se. Tämä eroaa DFU-tilasta, joka on viimeinen keino saada puhelin toimimaan uudelleen. Palautustilassa iTunes palauttaa laitteen alkuperäisiin tehdasasetuksiin, mutta uusimmalla iOS- ja laiteohjelmistolla. Tarkastellaan eri laitemallien prosessia.

  • Kuinka laittaa iPhone 12 mini, 12, 11, X tai iPhone SE 2020, 8 palautustilaan
  • Palautustilaan siirtyminen iPhone 7: ssä tai iPhone 7: ssä
  • Kuinka laittaa iPhone 6s tai aikaisempi ja iPad palautustilaan
  • Kuinka siirtyä palautustilaan iPad Prossa kasvotunnuksella

Kuinka laittaa iPhone 12 mini, 12, 11, X tai iPhone SE 2020, 8 palautustilaan

Vaihe 1. Yhdistä iPhone tietokoneeseen Lightning-USB-kaapelilla.

merkintä: Jos Macissasi on macOS Catalina tai Big Sur, käytä Finderia. Ja jos käytät MacOS: n tai Windows PC: n vanhempaa versiota, käytä iTunesia.

Vaihe # 2. Paina ja vapauta sittenÄänenvoimakkuuden lisäyspainike laitteen vasemmalla puolella.

Vaihe # 3. Seuraavaksi paina ja vapautaÄänenvoimakkuuden vähennyspainike.

Vaihe # 4. Pidä nyt painettunaSivupainike (virtapainike) noin kymmenen sekunnin ajan. Näet kokonaan mustan näytön. Sitten näet Apple-logon (käynnistysnäyttö). ÄLÄ vapauta painiketta.

Vaihe # 5. Muutaman sekunnin kuluttua näet salaman, jossa nuoli osoittaa kohti Macia. Vapauta painike nyt. Näet myös ponnahdusikkunan Finderissa tai iTunesissa.

Vaihe # 6. Finder- tai iTunes-ponnahdusikkunassa sanotaan:"IPhonessa on ongelma, joka vaatii sen päivittämistä tai palauttamista."

  • KlikkaaPäivittää ongelman korjaamiseksi. Tämä säilyttää kaikki asetukset ja iPhone-tiedot
  • Jos päivitys ei pysty korjaamaan ongelmaa, toista prosessi ja napsauta nyt Palauta. Palautus poistaa kaikki asetukset ja sisällön. Jos sinulla on varmuuskopio iCloudissa tai tietokoneessa, voit myöhemmin palauttaa kaiken varmuuskopiosta (samalla kun asetat iPhonen)

merkintä: Jos et näe ponnahdusikkunaa Finderissa tai iTunesissa vaiheessa 5, mutta näet salaman kaapelin ja MacBook-logon iPhonessa, vapauta painike. Napsauta seuraavaksi iPhonea manuaalisesti Macin vasemman Finder-sivupalkin Locations-kohdassa tai iTunes-kuvake.

Poistu palautustilasta paina vain iPhonen Sivupainiketta ja vapauta se, kun salamakaapeli ja MacBook-logo katoavat näytöltä. IPhone käynnistyy normaalisti.

Palautustilaan siirtyminen iPhone 7: ssä tai iPhone 7: ssä

Vaihe 1. Liitä laite tietokoneeseen ja avaa iTunes / Finder. Varmista sitten, että laitteen kuvake näkyy vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Pidä sivupainike. Sitten, liu'uta virran katkaisemiseksi.

Vaihe # 3. Pidä nyt sivupainiketta painettuna kunnes yhteys iTunes-näyttöön tulee näkyviin näytöllä.

Poistu palautustilasta Irrota laite tietokoneesta. Pidä sitten sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Kuinka laittaa iPhone 6s tai aikaisempi ja iPad sisään Palautus tila

Vaihe 1. Sammuta iOS-laite. Paina virtapainiketta 3 sekunnin ajan.

Vaihe # 2. Pyyhkäise nyt liukusäädin sammuttaaksesi liukusäätimen oikealle.

Vaihe # 3. Pidä laitteen Koti-painiketta painettuna.

Vaihe # 4. Nyt sinun on liitettävä iPhone Mac- tai Windows-tietokoneeseesi. Varmista, että iTunes on käynnissä tietokoneellasi.

Vaihe # 5. Seuraavaksi sinun on vapautettava Koti-painike, kun Yhdistä iTunesiin -näyttö tulee näkyviin.

iTunes näyttää ilmoituksen, jonka mukaan se on havainnut iPhonen palautustilassa, ja kehottaa sinua palauttamaan laitteen.

Poistuminen palautustilasta iPadissa tai iPhone 6s / SE tai vanhempi, pidä Koti ja Teho -painiketta noin 15 sekuntia kunnes näyttö pimenee. Sitten vapauta Koti-painike, mutta pidä virtapainiketta painettuna kunnes laitteesi käynnistyy.

Kuinka siirtyä palautustilaan iPad Prossa kasvotunnuksella

Vaihe 1. Paina ja pidä pohjassaSleep / Wake (ylhäällä) -painiketta jaäänenvoimakkuutta ylös tai alas -painiketta yhdessä, kunnes näet virrankatkaisun liukusäätimen.

Vaihe # 2. Painavirrankatkaisun liukusäädin sammuttaa iPad Pro.

Vaihe # 3. Liitä laite tietokoneeseen samalla kun pidätSleep / Wake (ylhäällä) -painiketta. Pidä painiketta painettuna, kunnes palautustilan näyttö tulee näkyviin.

Palauttamistilasta poistuminen iPad Prossa ilman Koti-painiketta, irrota laite tietokoneesta. Paina sitten vapauta äänenvoimakkuuden lisäyspainike ja sitten äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Lopuksi pidä virtapainiketta painettuna, kunnes näet Apple-logon näytöllä.

Yhteenvetona

Joten näin voit hyödyntää palautustilaa kaikissa iPhone- ja iPad-malleissa. Se on todellinen hengenpelastaja, kun laitteesi törmää joihinkin vaikeisiin ongelmiin. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää palautustilasta.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Kuinka pakottaa lopettamaan sovellukset iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka piilottaa sovellukset iPhonessa ja iPadissa
  • Vinkkejä mobiilidatanopeuden lisäämiseksi iPhonessa

Uusimmat viestit