Ohjaa 10 asiaa käyttämällä iPhonea kaukosäätimenä

Teknologia on niin voimakas asia. Rakennat luettelon asioista, joita iPhone voi tehdä, ja heti kun ajattelet, että "siinä on kyse", esiin tulee toinen ominaisuus. Useimmille tavallisille käyttäjille iPhone on älypuhelin, joka lähettää tekstiviestejä, soittaa, muodostaa yhteyden Internetiin, pelaa pelejä, musiikkia, videoita, videopuheluja jne., Mutta sitten muutamille meistä se palvelee vielä yhtä tarkoitusta.

IPhonea käytetään usein kaukosäätimenä yhteyden muodostamiseen moniin vempaimiin. Luultavasti tiedät, että iPhone voi hallita musiikkia etänä iTunesissa (Mac / PC), mutta sitten se on vain jäävuoren huippu. Kanssa iPhonen käyttö kauko-ohjaimena, voit hallita lukuisia gadgeteja ympärilläsi. Murtohälytysjärjestelmistä Xboxiin, iPhonesta tulee täydellinen universaali kaukosäädin tiettyjen sovellusten kautta. Lisää hyppyn jälkeen!

10 suosittua asiaa, joita voit hallita iPhonella

Tässä on luettelo 10 suositusta asiasta, joita voit hallita iPhonella kaukosäätimenä. Huomaa, että tämä on joka tapauksessa vain "jäävuoren kärki". On lukemattomia asioita, joita voit hallita iPhonellasi. Olemme juuri laatineet täällä kymmenen listan.

# 1. Apple TV

No, tämä on niin yksinkertaista kuin se voi saada. Applen etäsovelluksen avulla voit hallita Apple TV: täsi mistä tahansa Wi-Fi-alueella. Tämä asettaa asiat perspektiiviin, kun voit selata kaikkea Apple TV: n sisältöä suoraan iPhonesta, toistaa / tauko, FF ja tehdä paljon enemmän ilman, että sinun tarvitsee etsiä alkuperäistä kaukosäädintä uudelleen.

Vielä parempi, iOS 11: llä tai uudemmalla voit hallita Apple TV: täsi suoraan iPhonen Ohjauskeskuksesta.

# 2. iTunes

Mac- / PC-tietokoneessasi Remote-sovelluksella voit hallita iTunes-kirjastoa iPhonesta. Hallinnalla emme tarkoita vain musiikin toistamista, keskeyttämistä / kelaamista / sekoittamista. Puhumme seuraavan kappaleen etsimisestä luettelosta, Genius-soittolistojen luomisesta suoraan iPhonestasi ... joo, puhumme täällä täysimittaisesta ohjauksesta.

# 3. HomeKit-yhteensopivat laitteet

HomeKit-yhteensopivien laitteiden hallinta on täysin helppoa iPhonella. Voit hallita saumattomasti melkein kaikkea paratiisissasi olevaa. Valoista, vaihtovirrasta, kattotuulettimesta, lukosta termostaattiin voit hienosäätää ne suoraan iOS-laitteestasi. Silti hyödyntääksesi tätä vaikuttavaa ominaisuutta? Seuraa tätä täydellistä opasta käyttääksesi Home-sovellusta ja mukauttamalla HomeKit-lisävarusteita iPhonessa.

# 4. Älykkäät televisiot

Samsung, Viera, LG, Sony, Panasonic ja melkoinen joukko muita älytelevisiovalmistajia julkaisevat iPhonelle sovelluksia, jotka muuttavat älypuhelimesi tehokkaaksi kaukosäätimeksi. Tästä on hyötyä kahdella tavalla: sinun ei tarvitse enää käyttää kaukosäädintä eikä sinun tarvitse huolehtia infrapunakaukosäätimien näköyhteydestä. Koska iPhone-kaukosäädin toimii WiFi-yhteyden kautta, ohjaat televisiota lopulta mistä tahansa talostasi.

# 5. PowerPoint- ja Keynote-esitykset

Sovellusten, kuten MyPoint ja Keynote Remote, avulla voit hallita jazzisia esityksiä, jotka teet suoraan älypuhelimestasi. Kannat iPhoneasi aina mukanasi, joka tapauksessa, joten miksi vaivaudu pitämään toista pientä kaukosäädintä, kun saat asiat valmiiksi jo sinulla on?

# 6. Työpöytä, Mac

Ah, tässä asiat ovat mielenkiintoisimpia. No, VNC-sovellukset iPhonelle eivät ole uusia, ja nämä ovat olleet täällä kauan. Voit käyttää perusohjelmistoja, kuten Team Viewer, ja sitoa sitten Mac / PC iPhoneen - ja hallita sitä hämmästyttävän.

# 7. Koti-stereo

Kotistereo on melko eheä, mutta tarkista, onko kotistereoissasi sovellus, jonka avulla voit hallita musiikkia siinä iPhonen kautta! Jotkut soittimet antavat sinun hallita musiikkia Bluetoothin kautta, mutta useimmissa moderneissa stereoasetuksissa on sovellus ja Wi-Fi-tuki: No, se tekee melkein sen, eikö!

# 8. VLC Media Player

VLC Remote for iPhone on mahtava pieni sovellus, jonka avulla voit hallita VLC-soitinta Mac / PC: lläsi. On ilmainen versio, joka on melko tarpeeksi, jotta asia saadaan liikkumaan. Jos käytät VLC: tä paljon, tämä täydentää pakettia.

# 9. Xbox Media Center

En ole aivan varma, käyttävätkö monet ihmiset Media Centeria Xboxilla (XBMC), mutta voit hallita XBMC: tä suoraan iPhonesta virallisen sovelluksen avulla.

10. Älykäs kaiutin

Älykkäistä kaiuttimista on tullut valtava villitys näinä päivinä. Virtuaaliassistentin avulla ne on suunniteltu viihdyttämään sinua upealla musiikilla, mutta myös lukemaan uutisia, sanomaan vitsejä ja soittamaan, lähettämään viestejä ja paljon muuta. IPhonen avulla voit hallita älykkäästi kaiuttimia, kuten Amazon Echo, Sonos One ja HomePod.

Siinä kaikki, ystävät!

Pysy kanavalla!

On olemassa useita melko älykkäitä etäsovelluksia, kuten AnyMote ja SURE, joiden avulla voit hallita erilaisia ​​asioita, kuten DVD, digiboksi, mediasoitin, ilmastointi ja paljon muuta. Jos etsit joitain käteviä sovelluksia käsittelemään monia asioita, tarkista ne. On selvää, että iPhone on enemmän kuin vain puhelin.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Esittelysovellukset iPhonelle
  • Parhaat projektipäällikköohjelmat iPadille
  • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found