Parhaat Applen lyijykynän latausadapterit vuonna 2021

Taiteilijat käyttävät laajalti Apple Pencil -ohjelmaa, merkitsevät PDF-tiedostoja, muokkaavat tekstejä ja monia muita tehtäviä iPadissa. Se pystyy helposti käsittelemään moniajoa ja nopeita vastauksia. Kaiken kaikkiaan kannattaa kokeilla Apple Pencilia, jos et ole treffannut! Paljon tehtävien hallinta pidempään tai jopa pari päivää voi tyhjentää Apple Pencil -akun. Tämän lataamiseksi tien päällä tarvitset Apple Pencil -latausadapterit, ja siellä olemme saaneet sen katettua!

 1. TechMatte
 2. Aniasom
 3. Trioffer
 4. Aprilday
 5. Kinnara
 6. CoBak
 7. Alfzero
 8. MoKo
 9. RonXer
 10. Dongqin

1. TechMatte

TechMatte on luotettavin tuotemerkki Apple Pencilin sovittimien lataamisessa. Kolmen jalan pitkällä latauskaapelilla Apple Pencil -laitteen lataamiseen sekä urospuolisen liitännän USB A -porttiin ja naarasliittimeen tämä lataussovitin olisi ensimmäinen mieltymykseni tämän päivän luettelossa!

Joustava liitäntä varmistaa, että Apple Pencil voidaan ladata mistä tahansa kannettavan tietokoneen USB A -portista, virtapankista tai seinälaturista. Ainoa haittapuoli on, että tätä kaapelia ei voida käyttää salamakaapelin jatkeena.

USP: Sekä uros- että naarasliitin

Tutustu Amazoniin

2. Aniasom

Jos etsit korvaavaa lataussovitinta ja salamaliitintä yhdestä USB-kaapelista Apple Pencilille, Aniasom on täydellinen valinta sinulle. Se on vain 6 tuumaa pitkä ja 0,16 tuumaa paksu, mikä tekee siitä helppoa kuljettaa tien päällä!

Aniasomin mukana toimitetaan naarasliitin Apple Pencilille kaapelin sisällä, kun lataat iPhonella tai iPad Prolla. Se toimii myös datakaapelina, jotta voit synkronoida myös tiedot. Apple Pencil voidaan ladata tällä kaapelilla seinälaturilla, virtapankilla, tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai jopa autolaturilla.

USP: Salamaliitin latausadapterilla

Tutustu Amazoniin

3. Trioffer

Trioffer on edullisin Apple Pencil -latausadapteri, jonka olen tavannut tässä luettelossa. Sovittimen mukana tulee naarasadapteri sekä USB A -portti, joka voidaan ladata myös virtapankeilla, kannettavilla tietokoneilla ja seinälaturilla. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes erillistä sovitinta. Aseta Apple Pencil naarasadapteriin ja liitä se USB-porttiin.

3 jalan uros-naaras-kaapeli on enemmän kuin tarpeeksi Applen lyijykynän lataamiseksi helposti. Siinä on 18 kuukauden takuu ja erinomainen asiakaspalvelu myynnin jälkeen.

USP: 18 kuukauden takuu edulliselle tuotteelle!

Tutustu Amazoniin

4. Aprilday

Jos etsit kiiltäviä värejä, Aprilday Apple Pencil -latausadapteri on oikea tapa! 3,3 jalkaa pitkä kaapeli ja ruusukultainen väri myös USB-portissa ja sovittimessa. Lisäksi se lataa iPadia ja Apple Pencilia samanaikaisesti. Nyt tämä on jotain arvoista, jos etsit salamakaapeleita molemmille iPadille ja Apple Pencilille.

Aprildayn kaapeli toimii melkein kaikkien iPhone- ja iPad-mallien kanssa. Pitkä kaapeli varmistaa, että voit ladata Apple Pencil -laitteen ja sijoittaa sen turvalliseen paikkaan. Hanki elinikäinen takuu ja huoleton palvelu * ostaessasi tätä tuotetta.

USP: 2 in 1 -latauskaapeli

Tutustu Amazoniin

5. Kinnara

Parasta, mitä rakastan Kinnara-latausadapterissa, on sen ulkomuoto ja siinä käytetty materiaali. Sen mukana tulee nailonpunottu kaapeli sekä alumiinipäät, jotka antavat kaapelille vain enemmän vakautta ja lujuutta.

Kinnara-kaapeli on tarkoitettu vain lataamiseen, mutta ei salamakaapelin jatkeeksi. Sovittimen mukana tulee myös uros naarasjohtoon ja se on 3 metriä pitkä, mikä riittää pitämään Apple Pencil -laitteen turvallisessa paikassa latauksen aikana.

USP: Punottu nailonkaapeli + alumiinipäät

Tutustu Amazoniin

6. CoBak

Aivan kuten Kinnara, tämä CoBak-latausadapteri Apple Pencilille on valmistettu kierteitetystä nailonista. Tämä tekee kaapelista kiinteän ja kestävän sekä sisällä olevat kuparilangat, jotka tuottavat vähemmän lämpöä! Se on täydellinen esimerkki siitä, miten tuote tulisi valmistaa pitäen käyttäjien kiinnostuksen.

CoBakin jatkojohdolla on elinikäinen takuu, ja sitä on saatavana mustana, sinisenä, valkoisena, puhtaana valkoisena ja mustavalkoisena.

USP: Vahva ja kestävä

Tutustu Amazoniin

7. Alfzero

Alfzero ei ole vain latausadapteri Apple Pencilille, vaan se toimii myös synkronointikaapelina Apple-laitteillesi. Se on niin pitkä kuin 150 jalkaa (150 CM), joka on tämän kaapelin suurin kaapelipituus tänään!

Kaapelissa on naaraspuolinen salamaliitin, joka voidaan liittää USB-porttiin Apple Pencil -laitteen lataamiseksi. Se toimii seinälaturilla, autolaturilla, kannettavalla tietokoneella, virtapankilla jne.

USP: 150 CM pitkä kaapeli!

Tutustu Amazoniin

8. MoKo

Tämä latauskaapeli on 1 metriä pitkä, tarpeeksi pitkä, jotta Apple Pencil -laitteen lataaminen on kätevää. Se on pieni ja helppo sijoittaa laukkuun ja työpöydälle. Kuljeta sitä kaikkialla, jotta kynälläsi on virta luovien oivallusten sieppaamiseen.

Voit ladata Apple-lyijykynän kannettavalla tietokoneella, seinälaturilla, autolaturilla, virtapankilla tai millä tahansa muulla USB-portilla. Lisäksi tyylikäs muotoilu on valmistettu korkealaatuisesta PVC: stä ja ABS: stä, vahvistetulla kaapelilla ja liitoksella, joka ei hajoa helposti.

USP: Toimii useiden laitteiden kanssa

Tutustu Amazoniin

9. RonXer

RonXerin Apple Pencil -latausadapterin käyttö on turvallista, koska se on valmistettu korkealaatuisesta kuparista. IPencilin lataaminen on helppoa myös virtapankilla, seinälaturilla, kannettavalla tietokoneella ja autolaturilla. Se on 3 jalkaa pitkä, ja siinä on korkealaatuinen PVC-kuori ja se lataa Apple Pencil nopeammin.

Kaapeli on suunniteltu lataamaan Apple iPad Pro Pencil ja siihen kuuluu myös 18 kuukauden takuu ja hieno asiakaspalvelu.

USP: Uros-naaras-liitin

Tutustu Amazoniin

10. Dongqin

Koska Dongqin ei ole niin suosittu tässä luettelossa, se on viimeinen tässä luettelossa. Siinä on perusominaisuudet sille, mitä Apple Pencil -latausadapterilla on oltava kokonaisuudessaan. Kaapelissa on salamaliitin, joka tukee myös suurinta osaa iPhonesta, iPadista ja iPodista.

Se on yhteensopiva USB-laitteella ladattavien laitteiden kanssa eikä vaadi tietojen synkronointia. Kaapeli on 3,3 jalkaa pitkä, mikä on tarpeeksi pitkä pitämään iPencil turvassa. Voit ladata Apple Pencil -laitteen nopeasti seinälaturilla, tietokoneella, virtapankilla ja autolaturilla.

USP: Salamakaapelin yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

Lopullinen tuomio!

Joten nämä ovat joitain parhaita Apple Pencil -latausadaptereja, joita olen tavannut tänään. Valintani olisi Aniasom ja Aprilday. Kumman valitsisit, jos tarvitset lataussovittimen Apple Pencilille juuri nyt? Kerro meille kommenttiosassa nyt!

Älä missaa:

 • USB-C-virtalähteet iPhonelle
 • USB C salamakaapeleihin
 • Parhaat USB C -virtapankit iPhonelle
 • Parhaat langattomat autolaturit iPhonelle

Uusimmat viestit