Kuinka tarkistaa iPhonen aktivointilukko Applen tukisivun kautta

Kun Apple poisti iCloud Activation Lock Status -sivun tämän vuoden tammikuussa, se ei ollut minulle yllätys. Se tehtiin turvallisuussyistä estääkseen hakkeroinnin, joka hyödyntää varastetun sarjanumeron etua.

Tämän verkkotyökalun avulla kuka tahansa voi helposti tarkistaa Aktivointilukko-ominaisuuden tilan. Hakkerien uskotaan käyttävän tätä verkkotyökalua aktivoidakseen muuratut iPhonet uudelleen. He kirjoittavat iPhonen IMEI-tunnuksen (International Mobile Equipment Identity) iCloudin aktivointilukon verkkosivulle muuttaakseen laitteeseen tallennettua sarjanumeroa ja ohittaakseen aktivointilukon.

Mahdolliset ostajat tai omistajat voivat silti tarkistaa iPhonen aktivointilukon tilan Applen tukisivun kautta aukon takia. Selvitetään miten se toimii!

Kuinka tarkistaa iPhonen aktivointilukon tilan Applen tuen kautta

merkintä: Tämä temppu ei välttämättä toimi kaikille käyttäjille kaikkialla. Apple saattaa pian korjata tämän aukon, jonka avulla aktivointilukon tila voidaan tarkistaa.

Vaihe 1. Käynnistä mikä tahansa selain iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi ja siirry Applen tukisivulle.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on valittava iPhone käytettävissä olevasta laiteluettelosta.

Vaihe # 3. Napsauta nyt mitä tahansa laitteistoon liittyvää hakuluokkaa. Kuten esimerkiksi korjaukset ja fyysiset vahingot tai akku, virta ja lataus. Sitten sinun on valittava tietty ongelma, kuten Näyttö on säröillä, Näyttö tai näytön laatu.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on napsautettava Lähetä / Tuo korjattavaksi.

Vaihe # 5. Anna nyt iPhonen sarjanumero, IMEI tai MEID tarkistaaksesi sen Aktivointilukko-tilan.

Siinä tapauksessa, että Find My iPhone ja aktivointilukko on käytössä iOS-laitteessasi, saat viestin, jossa lukee "Valitettavasti emme voi luoda korjausta, kun Find my iPhone on aktiivinen".

Yritä valita jokin muu laiteongelma, jos et pysty tarkistamaan laitteen aktivointilukon tilaa.

Bottom Line

Rehellisesti sanottuna olen erittäin tyytyväinen verkkotyökalun poistamiseen, jonka avulla voidaan tarkistaa, onko iPhone varastettu. Se on tärkeä pelote, joka voi estää hakkeroinnin. Mikä on otteesi siihen? Kerro meille siitä kommenteissa.

Haluat ehkä lukea: Kuinka etsiä Find My iPhone -ohjelma etänä käytöstä iCloudin avulla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found