Unohdin rajoitusten salasana iPhonessa tai iPadissa

Varmistaakseni, että kukaan ei voi käyttää joitain tärkeitä ominaisuuksia, kuten sovelluksen sisäisiä ostoksia, sijaintipalveluja iPhonellani, käytän mieluummin rajoituksia eli vanhempien valvontaa. Pysyin sen salaisessa tiedostossa, jotta rajoitusten salasana olisi turvallinen. Pari päivää sitten menetin tiedoston ja salasanan. Koska olin kieltänyt pääsyn moniin sovelluksiin, kuten Camera, Safari sekä tärkeisiin ominaisuuksiin, halusin pahoin salasanan takaisin. Erittäin toimivan Pinfinder-ohjelmiston ansiosta voin helposti palauttaa unohtuneen rajoitusten salasanan iOS-laitteelleni.

Aluksi ajattelin, että minun pitäisi käydä läpi pitkät vaiheet palauttaaksesi laitteen uudeksi rajoitusten salasanan nollaamiseksi. Mutta en halunnut menettää kaikkia olemassa olevia tietojani. Vain vähän kaivamalla törmäsin tähän hyvin yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen ohjelmistoon, joka pelasti minut täysin. Kirjaimellisesti. Parasta on, että unohdettujen rajoitusten salasanan löytäminen tuskin vie 2-3 vaihetta. Ainoa haittapuoli on, että se ei toimi Macissa. On toinen ohjelmisto nimeltä iBackupBot (tukee sekä Macia että Windows PC: tä), jonka avulla voit noutaa lapsilukon salasanan.

Pikalinkit

  • Kuinka palauttaa unohdetun rajoituksen salasana Windows-tietokoneella
  • Kuinka palauttaa unohdetun rajoituksen salasana Macilla
  • Palauta iPhonen rajoituskoodi iTunesilla
  • Kuinka palauttaa rajoituksen salasana iPhonessa tai iPadissa

Unohdin rajoitusten salasana iPhonessa ja iPadissa: Palautus Windows-tietokoneella

Vaatimukset: Windows PC-, iTunes- ja Pinfider-ohjelmistot.

Kuinka Pinfinder toimii?

Ohjelmisto toimii tutkimalla iOS-laitteesi salaamatonta iTunes-varmuuskopiota. GitHubin kehittämä, se on melko yksinkertainen ja toimii tehokkaasti. Minusta se on erittäin luotettava ja johdonmukainen.

Palauta unohdetun rajoituksen salasana Windows-tietokoneella

Vaihe 1. Liitä ensin iOS-laite tietokoneeseen → avaa iTunes ja varmuuskopioi laite. Varmista, että Salaa varmuuskopiointi -vaihtoehto ei ole käytössä.

Vaihe # 2. Lataa nyt Pinfinder tietokoneellesi. Katso alla olevat suorat latauslinkit.

  • pinfinder-windows-32bit-1.4.0.zip
  • pinfinder-windows-64bit-1.4.0.zip

Vaihe # 3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ohjelmistokuvaketta suorittaaksesi ohjelman tietokoneellasi, jossa on Windows XP tai Vista.

Tietokoneessasi, jossa on Windows 7,8 tai 10, sinun on napsautettava hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta ja valitsemalla komentokehote. Sitten sinun on vedettävä pinfinder-kuvake työpöydältä komentokehoteikkunaan. Suorita se painamalla paluu.

Tarkista nyt Rajoitukset-salasanasi. Se näyttää myös päivämäärän, jolloin se viimeksi nollattiin.

Pinfinder Macille?

Testasin Pinfinderin Mac-version MacBook Prossa, jossa oli macOS High Sierra. Valitettavasti se ei toiminut minulle - toisin kuin Windows-vastine. Mutta ei hätää, koska iBackupBot on pelastuksessa. Tarkistetaan se.

Kuinka palauttaa rajoitukset salasana iPhonelle tai iPadille Macilla

Vaatimukset: Mac-, iTunes- ja iBackupBoot-ohjelmistot.

iBackupBot antaa sinun palauttaa lapsilukon salasana. Mutta prosessi on monimutkainen ja vaatii siten paljon kärsivällisyyttä, mutta samalla se toimi kuin viehätys meille. Joten, jos olet valmis käymään läpi jauhamisen, anna sen mennä.

Vaihe 1. Varmuuskopioi ensin iOS-laitteesi tietokoneesi iTunesiin. Varmista ei salata varmuuskopiota.

Siirry sitten tietokoneellasi osoitteeseen //www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm ja lataa iBackupBot Mac-tietokoneellesi (se tukee myös Windowsia.)

Vaihe # 2. Kun olet ladannut ohjelmiston, siirrä se Sovellukset-kansio.

Vaihe # 3. Seuraava, Käynnistä ohjelma ja anna sen ladata tietoja laitteesi. Saatat joutua odottamaan jonkin aikaa, kunnes se on ladannut tiedot.

merkintä: Jos jokin virheilmoitus näkyy, ohita se.

Vaihe # 3. Tarkista yläreunan lähellä oleva kansio. Avaa se ja valitse "Järjestelmätiedostot" kansio → Seuraava, sinun on valittava "HomeDomain" luettelosta.

Vaihe # 4. Sitten, avoin kirjasto.

Vaihe # 5. Napsauta sitten "Asetukset".

Seuraavaksi sinun täytyy etsiä com.apple.restrictionspasscode.plist kirjoittamalla "Com.apple.re" hakupalkissa ja paina sitten paluupainiketta → Etsi nimetty tiedosto com.apple.restrictionspasscode.plist ja napsauta sitä.

Vaihe # 6. Nyt esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa pyydetään rekisteröintitietojasi. Sinun täytyy napsauta OK. Klikkaa OK uudelleen. Sitten, napsauta Peruuta.

Vaaditut tiedot näkyvät nyt. On aika siirtyä osoitteeseen //ios7hash.derson.us uudessa selausikkunassa.

Vaihe # 7. Palaa seuraavaksi iBackupBot, ja sitten sinun on kopioitava koodi kohtaan RajoituksetPasswordKey ja RajoituksetPasswordSalt.

Nyt sinun on liitettävä Rajoitussalasana-avain ja Rajoitukset Salasanasuola iOS7hash-verkkosivuston vastaavissa kentissä. Muista jättää alkukoodi 0000 sekä viimeinen koodihaku 9999. Nyt sinun on napsautettava Etsi koodia. Anna sen etsiä koodia (saatat joutua odottamaan jonkin aikaa.)

Kun koodi on selvitetty, ikkuna ilmestyy nelinumeroinen rajoitusten salasana.

Se on vihdoin tehty!

Palauta varmuuskopio iTunesin avulla

Entä jos et halua käyttää mitään kolmannen osapuolen ohjelmistoa; onko mitään keinoa palauttaa rajoitusten salasana?

Jos et halua käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa salasanan hakemiseen, palauta laitteesi uutena iTunesin kautta. Varmista ei palauttaa laitettasi varmuuskopiosta, joka sinulla oli lapsilukkoa käytettäessä. Käytä varmuuskopiota, jos se on käytettävissä, jonka otit ennen tämän ominaisuuden käyttöä.

Kuinka palauttaa rajoituksen salasana iPhonessa ja iPadissa

Kun olet palauttanut iPhonen / iPadin rajoitusten salasanan, voit nollata sen. Tehdä niin;

Vaihe 1. Mene Asetukset ja sitten Yleiset.

Vaihe # 2. Näpäytä Rajoitukset.

Vaihe # 3. Näpäytä Poista rajoitus käytöstä ja kirjoita Salasana että olemme juuri toipuneet.

Vaihe # 4. Näpäytä Ota rajoitukset käyttöön.

Vaihe # 5. Syötä sinun uusi rajoituksen salasana ja vahvista sama kirjoittamalla se uudelleen.

Sinun vuorosi

Oletko kokeillut tätä ohjelmistoa? Kerro meille palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

  • Näytön ajan käyttö iPhonessa ja iPadissa
  • Kasvotunnuksen käyttäminen iPhonessa ja iPad Prossa (Ultimate Guide)
  • Parhaat salasananhallintasovellukset iPhonelle
  • Nollaa näytön ajan salasana iPhonessa tai iPadissa iOS 14/13 -käyttöjärjestelmässä

Uusimmat viestit