Parhaat musiikkisovellukset Apple Watchille vuonna 2021

Jos musiikki huijaa maailmaa, voit asentaa sovelluksia Apple Watchiin, jotta et koskaan olisi ilman kuunneltavaa ja nautittavaa. Olipa kappaleita, radioasemia tai jopa podcasteja, sisältöä voi nauttia äärettömästi suoraan ranteestasi. Parasta on, että iPhonea, tablettia tai tietokonetta ei tarvitse kuljettaa sen mukana! Lataa ja viritä vain nämä mahtavat Apple Watch -musiikkisovellukset.

 1. Apple Music
 2. Spotify
 3. Pandora
 4. Shazam: Musiikin löytö
 5. TuneIn Radio: Live News AM FM
 6. SoundHound - musiikin löytö
 7. Pilvinen
 8. Deezer
 9. djay - DJ-sovellus ja AI-mikseri
 10. Napster - Suosituin musiikki ja radio
 11. Musixmatch Lyrics Finder

1. Apple Music

Ensiluokkainen Apple Music -palvelu on paratiisi kappaleiden ystäville. Se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn miljooniin kappaleisiin ilman mainoksia. Se sisältää myös Beats 1 -live-on-demand -radioaseman, jossa esiintyvät suosikkiartistisi ja DJ: si.

Voit myös luoda profiilin ja seurata ystäviä katsomaan heidän kuuntelemaansa musiikkia ja heidän jaettuja soittolistojaan. Voit kokeilla Apple Musicia ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan tarkistaa kaikki ominaisuudet. Saatavuus vaihtelee maittain.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukaudessa yksittäiselle tilaukselle)

ladata

2. Spotify

Jos olet musiikin ystävä Apple Watchilla, olet innoissasi siitä, että myös maailman suurin musiikin suoratoistoalusta on käytettävissä ranteessasi. Etsi mitä tahansa kappaletta, albumia tai artistia ja kuuntele ilmaiseksi.

Lisäksi voit luoda ja jakaa mukautettuja soittolistoja tai kuunnella muiden musiikkiharrastajien tekemiä luetteloita ympäri maailmaa. Se on kätevin tapa rakentaa ja käyttää musiikkikokoelmaasi tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Spotify Premium - 3,99 dollaria)

ladata

3. Pandora

Tämä on yksi parhaista musiikin suoratoistosovelluksista iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille henkilökohtaisen kokemuksen saamiseksi. Sen avulla voit luoda kanavia suosikkikappaleidesi, tyylilajiesi tai artistiesi kanssa. Voit jopa etsiä tai selata mielialaasi vastaavia asemia milloin tahansa.

Voit myös löytää suosituimmat kappaleet ja löytää uusia kappaleita mieltymystesi mukaan. Lisäksi viritettävissä on vaikuttava valikoima podcasteja, joten sinulla on taatusti jotain mielenkiintoista viritettäväksi milloin tahansa ja missä tahansa.

Hinta: Ilmainen (Pandora Plus - 3,99 dollaria)

ladata

4. Shazam: Musiikin löytö

Etsitpä sitten sanoituksia, soittolistoja tai tiettyjä artisteja, kaikki musiikilliset tarpeesi täyttyvät Shazamilla. Voit löytää, mikä on suosittua ja trendi omalla alueellasi, ja jakaa kappaleita ystävien kanssa sosiaalisen median kautta.

Etsi minkä tahansa raidan nimi ja lisää se Apple Music- tai Spotify-soittolistoihisi. Voit myös laulaa tarkasti synkronoitujen sanojen mukana. Huomattava ominaisuus on Auto Shazam, ja se etsii kappaleita myös sovelluksen sulkemisen jälkeen. Katsotaanpa, miten Shazamia käytetään Apple Musicin, Snapchatin ja muun kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. TuneIn Radio: Live News AM FM

Nauti maailman laajimmasta kirjastosta saatavilla olevaa, alkuperäistä äänilähetystä tällä radiosovelluksella. Kuuntele sinua eniten kiinnostavia ja löydä kiehtovia uusia ääniä kiinnostavaan kokemukseen milloin tahansa, missä tahansa.

Valitse eksklusiivisista musiikkikanavista, suorista urheilulajeista, viimeisimmistä uutisista, podcasteista ja yli 100 000 AM- ja FM-aseman radio-ohjelmista ympäri maailmaa. Se on ihanteellinen kumppani suoratoistaa ääntä Apple Watchissa tien päällä.

Hinta: Ilmainen (TuneIn Premium - 4,99 dollaria)

ladata

6. SoundHound - musiikin löytö

Oletko koskaan kuunnellut kappaletta jonnekin ja haluat tietää heti, mitä sillä kutsutaan, jotta voit tallentaa sen soittolistallesi? No, SoundHound on paras ystäväsi tällaisissa tapauksissa. Sinun tarvitsee vain avata sovellus ja napauttaa oranssia painiketta tunnistaaksesi mitä musiikkia soitetaan.

Lisäksi tässä sovelluksessa on Hey SoundHound -toiminto, jonka avulla voit käyttää ääniä ohjeisiin. Voit esimerkiksi ohjata toistoa, tarkastella sanoituksia tai aktivoida oranssin painikkeen äänikomennoilla. Aika siistiä!

Hinta: Ilmainen (ilman mainoksia, lisäominaisuudet - 6,99 dollaria)

ladata

7. Pilvistä

Tämä on yksi Apple Watchin johtavista podcast-sovelluksista, joka erottuu joukosta. Se on helppokäyttöinen, mutta siinä on vaikuttavia ominaisuuksia, kuten Voice Boost, Smart Speed ​​ja Smart Playlists, jotka tarjoavat mukautetun kokemuksen.

Saat räätälöityjä suosituksia mieltymystesi mukaan ja valinnaisia ​​ilmoituksia, kun uusia jaksoja tulee saataville. Se tarjoaa intuitiivisen käyttökokemuksen, ja voit luoda mukautettuja soittolistoja, jotka voidaan järjestää uudelleen milloin tahansa.

Hinta: Ilmainen (Overcast Premium - 9,99 dollaria)

ladata

8. Deezer

Yli 50 miljoonalla kappaleella, podcastilla ja soittolistalla varustettu Deezer on kelvollinen kumppani kaikille musiikin ystäville. Nauti nopeasti suosikkeistasi ja löydä uusia kappaleita ja artisteja, jotka voit lisätä kokoelmaasi.

Hanki räätälöityjä suosituksia Flow mix -ominaisuuden avulla ja anna sovelluksen yllättää shuffle-tilassa. Voit myös olla yhteydessä muihin jakamalla kappaleet ja soittolistat helposti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

9. djay - DJ-sovellus ja AI-mikseri

Tämä DJ-sovellus iPhonellesi tai iPadillesi on saatavana myös Apple Watchissasi - täydellinen kaikille, jotka nauttivat kokeilemisesta äänen sekoittamisessa ja alkuperäisten ääniraitojen luomisessa. Se on hieno pieni työkalu, joka voi muuttaa kellosi pieneksi musiikkituotantojärjestelmäksi.

Se integroituu musiikkikirjastoosi ja antaa sinun tehdä remiksin livenä. On myös Automix-tila, joka luo älykkäästi nautittavan yhdistelmän sinulle. Joko niin, on hauskaa leikkiä sekä aloittelijoille että asiantuntija-DJ-harrastajille.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

10. Napster - Suosituin musiikki ja radio

Napsterin premium-tilauksen avulla voit ladata rajattomasti kappaleita ja soittolistoja Apple Watchiin. Älä koskaan ole jumissa ilman jotain, joka pitää sinut seurassa! Koska se on maksullinen palvelu, voit nauttia miljoonista kappaleista ilman mainoksia.

Lisäksi rahasi menee kelvolliseen tarkoitukseen tukea vilkasta muusikoiden ja taiteilijoiden yhteisöä. Voit löytää tuoretta musiikkia muiden käyttäjien kautta ympäri maailmaa sovelluksen ainutlaatuisen maailmanlaajuisen kuuntelijaverkkotekniikan ansiosta.

Hinta: Ilmainen (Napster | Rhapsody unRadio - 4,99 dollaria)

ladata

11. Musixmatch Lyrics Finder

Jos sanat saavat maailman kiertämään, rakastat tätä sovellusta, joka tarjoaa maailman laajimman sanoiteluettelon. Se antaa sinulle synkronoituja kappaleiden sanoituksia ja monikielisiä käännöksiä, jotka varmasti vievät musiikillisen tietosi seuraavalle tasolle.

Voit lisäksi yhdistää Spotify- tai Apple Music -tilisi käyttääksesi synkronoituja sanoituksia aina, kun soitat suosikkikappaleitasi. Se on täydellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään kansainvälisiä kappaleita ja oppimaan uusia kieliä musiikin kautta.

Hinta: Ilmainen (Musixmatch Premium - 3,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Mitä näistä musiikkisovelluksista käytät Apple Watchissasi? Jaa suosikkisi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä:

 • Apple Watch -sovellusten sulkeminen
 • Parhaat Apple Watch Health -sovellukset
 • Apple Watchin sääsovellukset
 • Käytä pikakuvakkeita Apple Watchissa (watchOS 7)

Uusimmat viestit