Parhaat iPhone 5 / 5s -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Jos iPhone 5s: lle on vesitiivis kotelo, toimiiko TouchID-sormenjälkitunnistin veden alla? Vaikka olisikin, kuinka usein käytät iPhonea rankkasateessa tai uima-altaan sisällä? Ilmeisesti kenelläkään ei ole oikeaa vastausta, mutta yritykset valmistavat jo vedenpitäviä koteloita iPhone 5: lle. Jotkut heistä myyvät vain iPhone 5: lle tehtyjä vedenpitäviä koteloita, joiden yhteensopivuus on tarkistettu (iPhone 5: llä ja 5: llä on samanlaiset suunnittelutiedot).

1. Griffinin iPhone 5 / 5s vedenpitävä kotelo

Vaikka tämä ei ole aivan iPhone 5s: n vesitiivis kotelo, tämä on huippuluokan vedenpitävä kotelo älypuhelimelle, joka näyttää täsmälleen kuin iPhone 5. Voi joo, puhumme iPhone 5: stä.

Sivusto mainitsee nopeasti, että vedenpitävä kotelo ei anna TouchID: n toimia, mutta ne ovat tarpeeksi hauskoja huomatakseen, että "ajattelemme, kuinka monta kertaa haluat ostaa kappaleita iTunesista, kun olet poissa keskellä sadetta on melko rajoitetusti. "

USP: P68-luokitus

Tutustu Amazoniin

2. Otterbox Preserver -sarja

Otterbox's Preserver -sarja on räätälöity iPhone 5s: lle. Varhaisista malleista ja kuvista näyttää siltä, ​​että TouchID-kotipainikkeen päällä on kuplan ulkokuori. Kuten muutkin sarjat (esimerkiksi Defender), Preserver on paljon enemmän kuin vedenpitävä. Se on myös iskunkestävä.

Preserver-tietolomakkeessa lukee "Kaikkien laitteen ominaisuuksien ja toimintojen estämätön käyttö kotelon läpi", mutta varauksemme ovat. TouchID todennäköisesti ei toimi, kun olet vedessä.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

3. LifeProof FRĒ -sarja

Olen suuri LifeProof FRĒ -sarjan vedenpitävien koteloiden fani. Ne ovat helposti yksi parhaista liiketoiminnassa.

Suunnittelusta puhuen tämä kotelo näyttää melko kompaktilta ja sopii täydellisesti iPhone 5 / 5s / SE: n ympärille. IP68-luokituksen ansiosta kotelo suojaa älypuhelinta jopa 2 metrin syvyydessä vedessä tunnin ajan.

Se voi myös selviytyä pudotuksista 6,6 tuumaa / 2 metriä. Sisäänrakennetun näytönsuojan ansiosta se voi suojata kosketusnäyttöä naarmuilta. Lisäksi FRĒ-sarja on saatavana useina väreinä.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. SPIDERCASE

Urheilullinen iskunkestävä muotoilu, SPIDERCASE on yksi hienoimmista vedenpitävistä koteloista iPhone 5 / 5S / SE: lle. IP68-vedenkestävä luokitus varmistaa, että älypuhelimesi on luotettava suoja vedeltä.

Näytön suojakansi tarjoaa paremman katselukokemuksen ja antaa sinun käyttää älypuhelinta kätevästi.

Selkeän takaosan ansiosta iPhone näyttää edelleen muotoilunsa. Viimeinkin SPIDERCASE-vedenpitävä kansi on saatavana kahtena värinä, kuten valkoinen ja sinivihreä / kirkas.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. iThrough

iThrough on yksinkertaisesti hieno vedenpitävä kotelo, joka pystyy kestämään tehtävänne hyvin. Sen lisäksi, että suojaat älypuhelintasi jopa 2 metrin syvyydessä vedessä, kotelo tarjoaa myös sotilaallisen tason puolustuksen. Joten, iPhonellasi on yleinen suojaus.

Kumitetun kotelon ansiosta kansi istuu tiukasti ja tarjoaa myös luistonestokykyä. Äännettyjä painikkeita on helppo painaa, ja näytönsuoja tarjoaa selkeyden. Lisäksi iThrough tarjoaa useita houkuttelevia värivaihtoehtoja, kuten kuuma punainen, vihreä, violetti ja paljon muuta.

USP: Liukumaton pito

Tutustu Amazoniin

Joten nämä ovat suosituimmat vedenpitävät koteloni iPhone 5: lle!

Paras panoksesi?

On aika jakaa ajatuksesi suosikkisi vedenpitävästä kotelosta iPhone 5: lle. Voit myös ilmoittaa meille joistakin muista vaikuttavista kuoreista, jotka kannattaa sisällyttää yllä olevaan yhteenvetoon.

Kurkista myös alla oleviin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -kotelot
  • iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -ohutkotelot

Luotettava vedenpitävä kotelon valmistaja iPhonelle ja miksi? Kuvaa näkemyksesi kommentissa.

Uusimmat viestit