Paras autoteline iPhone X: lle, 8, 8 Plus: lle vuonna 2021

Useimmat meistä eivät jätä kantamatta yhtä lisävarustetta, varsinkin pitkällä ajomatkalla on autoteline. Se helpottaa iPhonen pitämistä parempaan handsfree-kokemukseen turvallisesti. Siksi saatat haluta vilkaista näitä parhaita iPhone X-, iPhone 8/8 Plus -autotelineitä, jotta matkastasi tulisi ikimuistoinen kokemus. Valitessani auton kiinnikkeitä varmistain, että ne ovat rakenteeltaan hyvät. Pidin niistä, joita voidaan saumattomasti kiertää ja kiinnittää useimpiin pintoihin. Hyppää yli saadaksesi lisätietoja siitä, mitä heillä on sinulle!

1. LSXD

Tässä autotelineessä on käytännöllinen muotoilu ja tehokas kiinnitysjärjestelmä. Siistin sisäänrakennuksen ansiosta se on kestävä kumppani älypuhelimeesi. Ylivoimainen tahmea imukuppi on kiinnitetty mukavasti useimpiin sileisiin pintoihin.

Tässä universaalissa autotelineessä on laajennettavissa oleva kumipidike, joka pitää iPhonen ehjänä. Sileä pinta estää naarmuuntumisen. Kääntyvän pallopään avulla voit sijoittaa laitteen haluttuun kulmaan.

USP: Yhden painikkeen vapautuspainike

Tutustu Amazoniin

2. Mpow

“Mpow” sisältää poikkeuksellisen tahmean imutyynyn, jonka avulla se tarttuu helposti useimpiin pintoihin. Voit säätää teleskooppivarren täydellisesti pitämään älypuhelimesi vakaana.

Ja kääntyvän pallopään avulla voit kiertää älypuhelinta jopa 360 astetta saadaksesi paremman katselukulman. Rakennetun laadun osalta se näyttää erittäin tukevalta ja pystyy täysin vastustamaan iskuja.

Sientyyny varmistaa, että älypuhelin pysyy kunnossa ja naarmuuntumattomana. Suunnittelun ja kestävyyden lisäksi Mpow-autoteline on saatavana mustana ja punaisena.

USP: Sienetyyny

Tutustu Amazoniin

3. TechMatte MagGrip

Jos haluat löytää erittäin kätevän asennusratkaisun, TechMatte MagGrip voi olla parempi vaihtoehto. Autoteline on erittäin pienikokoinen ja siinä on imukupin geeli, jotta se pysyy vakaana. Kun se poistetaan, se ei jätä jäännöksiä taakse.

Vahvat magneetit varmistavat, että iPhone ei käy. Pehmeän vaahtomuovipehmusteen ansiosta laitteella on tarvittava mukavuus levossa. Yksi haittapuoli on, että se toimii vain ohuissa tapauksissa. Joten sinun on poistettava raskaat tai kestävät kuoret ennen iPhonen asentamista.

USP: Turvallinen magneettikiinnitys

Tutustu Amazoniin

4. Macally

Yksi ominaisuus, joka erottuu Macallysta, on kyky pitää laitetta tahattomasti myös isossa kotelossa. Voit kiinnittää sen nopeasti mille tahansa pinnalle. Vahvan otteen ansiosta älypuhelimesi pysyy vakaana.

Joustava kaula ja käännettävä pidike helpottavat laitteen sijoittamista optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi. Voit kiinnittää tai irrottaa laitteen heti yhdellä kädellä. Vahvan rakenteen ansiosta tämä autoteline kestää kauan.

USP: 360 asteen käännettävä pidike

Tutustu Amazoniin

5. iOttie Easy One Touch 2

iOttie Easy One Touch 2: lla on erittäin toimiva muotoilu. Se pitää täydellisesti iPhonen ja tarjoaa optimaalisen katselukulman. Vahvan tahmean geelityynyn avulla se tarttuu tahraton pinnalle.

Älykkään kiinnitysjärjestelmän ansiosta voit asentaa ja poistaa älypuhelimen mukavasti. Teleskooppivarsien avulla voit säätää laitettasi parempaa katselua varten. Kompakti muotoilu antaa sille kannettavan ilmeen. Pääasiassa kiinteän rakenteen ansiosta se on riittävän vahva selviytymään säännöllisestä kulumisesta.

USP: Kiinnitä lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

6. WizGear

Tehokkaalla magneettipidikkeellä varustettu WizGear tarttuu helposti useimpiin pintoihin. Laitteesi on helppo asentaa / irrottaa. Tämän pidikkeen toinen tärkeä piirre on, että se ei estä auton ilmanpoistoaukkoja.

Laadukas kumirakenne tarjoaa enemmän vakautta; jonka ansiosta tämä autoteline pysyy ehjänä myös kuoppaisella tiellä. Mukavuutesi perusteella voit kääntää laitetta mihin tahansa kulmaan, jotta näkyvyys olisi parempi. Sileä pinta tarjoaa laitteellesi tarvittavan hoidon.

USP: Vahva magneettipidike

Tutustu Amazoniin

7. VANMASS

Karu muotoilu, VANMASS on suunniteltu älypuhelimesi pitkän aikavälin mahdollisuuksiksi. Pidän sen kestävästä rakenteesta ja kyvystä pitää älypuhelinta tukevasti.

Turvallisen lukituksen ja yhden avaimen vapautuksen myötä laitteen asentaminen aseman aikana ei ole hankalaa. Varsi voidaan hienosäätää mukavampaan katselukulmaan.

Siinä on sienetyyny puristimen molemmilla puolilla naarmujen estämiseksi. Ja kumityyny estää sen liukumasta.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

8. IPOW

IPOW vastaa laskutusta kaikilta osin. Lävistäjäpidike tarjoaa paremman otteen; pitäen siten laitteen tiukasti. Koska sitä voidaan kääntää 360 astetta, sinulla on optimaalinen katselukulma ajon aikana.

Kestävän imukupin avulla voit lukita laitteen heti yhdellä kosketuksella. Ylös- / alas-kytkin tuo lisää mukavuutta peliin. Iskunkestävä vipu muotoilee tarkoituksenmukaisen asennon.

USP: Lävistäjä

Tutustu Amazoniin

9. iOttie Easy One Touch 3

Tämä iOttie-autoteline on oltava, jos etsit parasta mahdollista mukavuutta. Se on tehty erittäin kevyeksi ja pienikokoiseksi. Parasta siinä on, että se tekee asennuksesta / irrotuksesta uskomattoman yksinkertaisen. Voit lukita / vapauttaa laitteen vain yhdellä nopealla kosketuksella.

Erittäin tahmea geelityyny on kiinnitetty useimmille pinnoille (se ei toimi nahka / vinyylilevyissä). Iskuja vaimentavat tukijalat vahvistavat sen rakennetta. Teleskooppivarret tarjoavat tarvittavan mukavuuden laitteen säätämiseksi parempaa katselukulmaa varten.

USP: Parannettu teleskooppivarsi

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Kuel OneTap AP12T

Spigen Kuel OneTap AP12T on suunniteltu huippuluokan autotelineeksi. Sen mukana tulee huippulaatuinen imukuppi, jossa on tarttuvaa geeliä, joka auttaa sitä tarttumaan useimpiin pintoihin. Teleskooppivarsi on mukavasti säädetty tarjoamaan erinomainen katselukulma.

Se tukee jopa 3,5 tuuman levyisiä puhelimia. Vakaalla pohjalla se voi pysyä tukevasti, kun taas vankka rakenne auttaa sitä selviytymään säännöllisestä kulumisesta. Lisäksi tässä vankassa autotelineessä on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen.

USP: Imu integroidulla liimageelillä

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Valintasi?

Mikä näistä autotelineistä on matkakumppanisi luona? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä.

Haluat ehkä vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • Langattomat iPhone-laturit
  • Parhaat iPhone Bluetooth -kuulokkeet

Uusimmat viestit