Parhaat Apple Watch -puskurikotelot vuonna 2021

IPhonen puskurikotelot ovat olleet suureksi avuksi, koska ne antavat puhelimesi kaivatun turvallisuuden odottamattomilta vaurioilta. Entä puskurikotelot myös Apple Watchille? Sen lisäksi, että ne antavat kellollesi erinomaisen turvallisuuden, ne voivat olla merkittävä lisä kelloosi. Aloitetaan hyppääminen ja neuvottelemme parhaista puskurikoteloista Apple Watchille!

1. M MYECOGO

M MYECOGO valmistaa korkealaatuisia liukastumista ja iskunkestäviä koteloita Apple Watchillesi. Se on käyttänyt pehmeää TPU-materiaalia, mikä tekee asennuksesta melko helppoa. Tämä kotelo on erittäin läpinäkyvä, mikä näyttää kellosi alkuperäisen muotoilun.

Tämä kotelo on valmistettu ympäristöystävällisestä TPU: sta, joka on myös luistamaton. Yksi tämän tapauksen räikeistä ominaisuuksista on, että se ei haittaa Apple Watchin käytettävyyttä ja silti saat laitteesi ulkopinnan suojauksen.

Hinta: $8.99

Tutustu Amazoniin

2. Def-Edge-puskurikotelo X-Dorialta

Defense Edge on vankka puskurikotelo Apple Watchillesi. Se on valmistettu alumiinisella ulkopinnalla ja kumipäällysteellä, ja se on täysin varustettu suojaamaan kallisarvoista kelloasi iskuilta tai ei-toivotuilta naarmuilta. Siinä on napsautettava muotoilu nopeaan asentamiseen kelloosi. Voit ottaa sen pois myös heti.

Se on saatavana sekä Apple Watch -koille 38 mm että 42 mm. Sillä on sama vähittäismyyntihinta molemmille malleille. Tätä puskurikoteloa on saatavana sekä pronssi- että hopeanvärisenä. Sen ennakkotilaus on alkanut.

Hinta: $29.99

Osta se X-Dorialta

3. Spigenin erittäin ohut nestekide

Laadukkaasta TPU-materiaalista valmistetun Spigenin Apple Watch -puskurin kotelon pitäisi kestää kauan. Se on melko joustava ja tarjoaa muotoilun ilmeen Apple Watchillesi. Se on kevyt eikä lisää tarpeetonta irtotavaraa kelloosi. Voit poistaa ja asentaa sen vaivattomasti.

Tämän puskurikotelon on vastattava odotuksiasi sekä tarjoamalla kellollesi kaivattua suojaa naarmuilta tai vaurioilta että lisäämällä mukava profiili arvokkaaseen puettavaan laitteeseesi. Ja hintaan, jonka saatat maksaa siitä, myös tämä tapaus on edullinen. Tämä malli on saatavana sekä 38 mm: n että 42 mm: n Apple Watchille.

Hinta: 26,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Exact Fit

Tämä Spigen Apple Watch -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaattimateriaalista. Se sopii täydellisesti Apple Watchiin. Ei ole ylimääräistä irtotavaraa viemään viehätys tyylikkäästä kellosta. Ohut ulkonäkö antaa tämän kotelon olla kaunis lisäys kelloosi.

Paljaat painikkeet ja nauhan sisäosa varmistavat, ettei sinulla ole haittaa kellon käytössä. Se on saatavana sekä 38 mm: n että 42 mm: n Apple Watchille.

Kokeile tätä tapausta, jos haluat tyylikkään suojakotelon Apple Watchillesi.

Hinta: 21,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

5. fSCPA

Apple Watch on arvostettu omaisuutesi, ja haluat ylistää sitä ylpeänä ystävillesi ja kollegoillesi. Mutta entä jos tapaus varjostaa älykellosi mahtavuuden? Tätä tarkoitusta varten fSCPA on suunnitellut erittäin ohuen kotelon Apple Watchillesi. Tämä kotelo on vain 0,3 mm paksu ja se sopii kelloosi kuin käsine.

Kapeasta profiilistaan ​​huolimatta tämä kotelo suojaa Apple Watchiasi kaikista kulmista ja sivuilta. 99% läpinäkyvyydellä tässä tapauksessa on kosketusherkkyys.

USP: Kosketusherkkyys

Osta se Amazonilta (42 mm)

6. V85

Kotelon asentaminen Apple Watchiin voi olla haastava työ, jos et käytä V85-koteloa. Tämä tapaus tunnetaan helposta asennuksesta joustavan TPU: nsa ansiosta. Lisäksi materiaalin ansiosta kellon kaikkiin painikkeisiin pääsee helposti.

V85 on käyttänyt kestävää materiaalia tarjoamaan täyden suojan. Iskuja vaimentava kotelo suojaa Apple Watchin sivuja ja reunoja kolhuilta ja pudotuksilta.

Hinta: $5.99

Tutustu Amazoniin (42 mm)

7. PITKÄ

LELONG on suunnitellut täydellisen kotelon Apple Watchillesi. Kun olet asentanut kotelon, voit ladata kellosi helposti; Kellon lataamisen lisäksi voit asettaa uuden kellonauhan kätevästi. Vesimerkkien estämiseksi LELONG tarjoaa pienen pisteen näytönsuojaan.

Kellosi näyttö on suojattu sisäänrakennetulla näytönsuojalla; älä koskaan ole huolissasi naarmuista ja törmäyksistä. Varmista, että asennat kotelon, ennen kuin aloitat urheilutoiminnan.

Hinta: $6.99

Tutustu Amazoniin (38 mm)

8. POHJA

Tämä vankkarakenteinen suojakotelo on valmistettu yksinomaan Apple Watch -sarjaan. Suojaa Apple Watchisi odottamattomilta vaurioilta tällä erinomaisella ja kestävällä TPU-kotelolla.

Ohut kotelo on saatavana eri väreinä. Voit ostaa useamman kuin yhden kotelon vaihdettavaksi päivittäin. Tarkkaan leikattu kansi antaa sinun käyttää digitaalista kruunua ja sivupainiketta vaivattomasti.

Hinta: $6.99

Tutustu Amazoniin (44 mm)

9. SIRUIBO

SIRUIBO tuo puskurikotelot kaikkiin Apple Watch -versioihin. Tämä pehmeä ja ohut kellokotelo on valmistettu kevyestä materiaalista, jotta voit lisätä kelloosi pienen irtotavaran. Tapaus on profiilinsa suhteen melkein huomaamaton.

Asennuksen ja irrotuksen helpottamiseksi SIRUIBO käyttää pehmeää kumimateriaalia tämän puskurikotelon valmistamiseen. Kun asennat tai poistat kotelon, olet vähiten huolissasi kellosi vaurioista. Tämän tapauksen haittapuoli on, että se vähentää kosketusnäyttöliittymää (lähes 2%).

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin (44 mm)

10. Mkeke

Mkeke on keksinyt puskurikotelon, joka suojaa myös kelloasi ja sen näyttöä. Tässä iskuja vaimentavassa kotelossa on kohotetut reunat vähentämään iskuja, kun pudotat kellon vahingossa. Kohotetut reunat pitävät kellotaulun maanpinnan yläpuolella ja estävät siten näytön vahingoittumisen.

Joustava TPU ei aiheuta vaivaa asennettaessa tai poistettaessa koteloa. Koko kehon suojaus suojaa putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta.

USP: Korotetut reunat

Tutustu Amazoniin (42 mm)

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Spigenin parhaat Apple Watch -kotelot
  • Parhaat Apple Watch -kuulokkeet
  • Parhaat Apple Watch -nauhat ja -hihnat
  • Parhaat Apple Watch -telakointiasemat

Uusimmat viestit