Parhaat etsiväpelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Luuletko itsesi hieman Sherlock Holmesiksi? No, miksi ei kokeilla kättäsi sitten mielenkiintoisten mysteerien murtamisessa? Murhista katoamisiin ja muihin pulmaseikkailuihin ei ole loppua rikosoikeudenkäynneille, joiden avulla voit murtaa. Pue ajattelukorkki ja pääse näihin parhaisiin etsiväpeleihin iPhonelle ja iPadille.

 1. Etsiväpelit: rikosasia
 2. Etsi erot: Etsivä
 3. Rikostapaus
 4. Vihje: Klassinen mysteeripeli
 5. Piilotettujen esineiden mysteeriyhdistys
 6. Adventure Escape
 7. Aikaraja: etsi ja löydä pelejä
 8. Murhan salaisuuden etsivä tarina
 9. Etsivä Jackie - Mystinen tapaus
 10. Etsivä tarina: Jackin tapaus

1. Etsiväpelit: rikosasia - Toimittajan valinta

On vuosi 2049, ja rikollisuus leviää nopeasti. Sinun tehtäväsi on auttaa poliisia analysoimalla rikospaikkoja, keräämällä vihjeitä ja etsimällä syyllinen. Onko sinulla mitä rikosoikeudellisen tapauksen purkamiseen tarvitaan?

On olemassa erilaisia ​​mysteerimuotoja ja murhia ratkaistaviksi, jos sinulla on rajoitettu määrä yrityksiä, ennen kuin tappaja onnistuu pakenemaan. Sinun on testattava mielesi piilotettujen esineiden löytämiseksi, vihjeiden murtaamiseksi, epäiltyjen tunnistamiseksi jne. Pelattavuus on tarttuva, eikä mainoksia ole liikaa, joten se pitää sinut mukana.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Etsi erot: Etsivä

Jos rakastat klassisia ”spot the erot” -pelejä lapsena, nautit tästä kevyestä detektiivipelistä. Sillä on havaittavissa 36 tapausta ja 360 tasoa, joiden eroja on yli 2000. Tämä varmistaa, että haastat aina jotain uutta.

Koska kussakin tapauksessa on älykäs pakolainen, etsivävirkailijan työsi on täynnä esteitä ja tietysti satunnaisia ​​yllätyksiä. Sinun on löydettävä viisi vihjeitä lyhyessä ajassa ratkaisemaan tapaus. Älä huoli; peli tarjoaa joitain vihjeitä, jotka auttavat sinua pääsemään eroon esteistä. Mutta älä käytä niitä liikaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Rikosasia

Tässä on kiehtova piilotettu esine, seikkailupeli, jossa sinun on tutkittava rikospaikkoja vihjeiden varalta, kuulusteltava epäiltyjä ja analysoitava todisteita tappajien saamiseksi.

Auta poliisia tutkimalla rikostapauksia synkässä ja korruptoituneessa kaupungissa. Tutki vihjeitä, kuulustele todistajia ja epäiltyjä ja tuo tappaja oikeuden eteen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Vihje: Klassinen mysteeripeli

Tässä on mysteerinen lautapeli, joka pitää sinut kaivamaan vihjeitä. Voit pelata itse pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa tai ystävien ja perheen kanssa yksityisessä moninpelitilassa.

Työskentele etsivätaitojesi kanssa ja palapeli tiesi ratkaisuun. Tavoitteena on heittää noppaa kiertääksesi kartanossa ja kysyä oikeita kysymyksiä selvittääksesi kuka murhasi herra Boddyn.

Hinta: $3.99

ladata

5. Piilotettujen esineiden mysteeriyhdistys

Ratkaise mysteerejä tässä piilotettujen esineiden pelissä, jossa on värikkäitä kohtauksia, jotka muuttuvat joka kerta kun pelaat. Sinut on palkattu liittymään salaisen Mystery Societyn joukkoon auttamaan pulmien ja mysteerien ratkaisemisessa kaikkialla Euroopassa. Pakene kauniisiin kaupunkeihin, kuten Pariisiin, Lontooseen, Venetsiaan, Ateenaan, Berliiniin ja muuhun!

Löydä piilotettuja esineitä, paeta vaaratilanteita ja kiipeä Mystery Society -ryhmän läpi ja tule maailman suurimmaksi etsiväksi. Pelitiloja on paljon, jotta asiat pysyvät haastavina ja jännittävinä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Adventure Escape: Kultamysteeri

On aika mennä peitossa ja hankkia kauhu salaperäisestä kultista pelastaaksesi ystäväsi tässä suositussa pakopelissä. Sinun on käytettävä älykkäitäsi ratkaisemaan pulmia ja murtautumaan kulttiin.

Matkan varrella kohtaat muita kultin jäseniä ja päätät, kuka on ystävä tai vihollinen. Tutki kulttimaita ja paljastaa salaperäinen menneisyys, joka johtaa sinut pelastamaan ystäväsi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

7. Ajanloukku: Etsi ja löydä pelejä

Uppoudu post-apokalyptisen maailman mysteeriin ja tutki, miksi toimittaja katosi. Tutkittavana on 55 realistista postapokalyptistä kohtausta ja 37 pelipaikkaa piilotettujen esineiden löytämiseksi ja pulmien ratkaisemiseksi.

Parasta on, että peli on todella ilmainen, ja voit nauttia koko seikkailusta ilman vaadittuja ostoksia. Tutki hylätyn kaupungin tyhjiä käytäviä etsimällä kadonneita henkilöitä, jotka sinun on pelastettava hänet unohduksesta.

Hinta: Ilmainen (ilmaiset mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

8. Murhan salaisuuden etsivä tarina

Pue ajattelukorkki ja testaa tutkintakykysi tässä realistisessa, mukaansatempaavassa rikostutkinnassa. Yli 60 monimutkaista rikostapausta on ratkaistava monista murhista salamurhiin.

Sinun tehtäväsi on analysoida jokainen kohtaus ja käyttää logiikkaa ja deduktiota ratkaisemaan tapaukset oikein. Käydään realistinen vuoropuhelu mukaansatempaavasta murhan mysteerikokemuksesta. Mene eteenpäin ja suorita kuulusteluja, tarkasta ruumiit, analysoi rikospaikka ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Etsivä Jackie - Mystinen tapaus

Tässä on koukuttava etsiväpeli iPhonelle ja iPadille, johon kuuluu mytologinen maalaus, jossa on pahaenteisiä salaisuuksia. Olet etsivä Jackie ja sinun on sukelettava yksityiskohtiin ratkaista nuoren tytön murha.

Sinun on testattava etsiväsi vaistosi ja seurattava vihjeitä 60 tarinatasolla. Tunkeudu kahdeksaan jännittävään paikkaan. Kuulustelkaa epäiltyjä ja selvittäkää kuka on syyllinen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

10. Etsivä tarina: Jackin tapaus

Jännittävä tarina odottaa sinua tässä salaperäisessä pelissä, jossa tavoitteena on ratkaista tehtäviä ja etsiä piilotettuja esineitä. Mutta ole varovainen ja älä yritä kiirehtiä, koska jotkut tehtävät ovat tiukempia kuin luulisi.

Peli tarjoaa yksityiskohtaisia ​​kuvia ja kuvioita houkuttelevaan kokemukseen. Esineet näyttävät realistisilta, ja jopa pienet yksityiskohdat, kuten piilotetut hahmot, ovat helposti havaittavissa. Voit olla vuorovaikutuksessa yli 30 merkin kanssa, ja viestintätaitosi ovat ratkaisevan tärkeitä tapauksen murtamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Joten mitkä ovat suosikkisi etsiväpelit iPhonelle ja iPadille? Jaa suosituksesi alla olevissa kommenteissa. Saatat myös haluta tarkistaa joitain strategiapelejä aivojesi kehittämiseksi.

Voit myös lukea nämä:

 • AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille
 • Indie-pelit iPhonelle ja iPadille
 • Sanapelit iPhonelle ja iPadille
 • Moninpelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit