Parhaat eBook Reader -sovellukset iOS: lle vuonna 2021

Nuori sukupolvi haluaa lukea kirjoja, mutta ei fyysisessä muodossa. He pitävät parempana digitaalista kirjojen lukijaa. Sen sijaan, että käytät taalaa omistettuun kirjanlukijaan, voit pyytää lapsiasi lataamaan joitain lukijasovelluksia iOS-laitteelleen. Jos et ole perehtynyt e-kirjojen maailmaan, tässä on luettelo eBook-lukijaohjelmista iPadille ja iPhonelle.

Yksi tärkeimmistä syistä kannattaa e-kirjojen lukijoita on, että osa niistä on ilmaisia ​​ja antaa käyttäjien ladata e-kirjoja ilmaiseksi. Tavallisten painettujen kirjojesi tavoin myös e-kirjat auttavat sinua kirjanmerkkisivuilla ja korostamaan joitain tekstejä. Apple App Storesta löytyy useita e-kirjojen lukusovelluksia. Olemme koonneet luettelon parhaista eBook Reader -sovelluksista, jotka voit ladata iPadiin tai iPhoneen.

Parhaat eBook Reader -sovellukset iPadille ja iPhonelle

1. Apple Books

Henkilökohtainen suosikkimme on Applen kirjasovellus, joka on oletuskappale iPhonessa tai iPadissa. Apple Booksilla on vaikuttava kirjasto; voit valita kirjoja eri tyylilajeista, kuten kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, rikollisjännitys, scifi ja fantasia, novellit, historia, matkailu ja seikkailu, politiikka ja paljon muuta.

On erittäin mukava lukea ladattuja e-kirjojasi iPadilla tai Macilla. Applen ainutlaatuisen ekosysteemin avulla voit käyttää kyseistä sisältöä kaikilla iOS- ja Mac-laitteillasi.

Hinta: Ilmainen (vain Apple Watchissa)

ladata

2. Amazon Kindle

Sinun ei tarvitse kuluttaa taalaa Kindle-laitteella, kun lataat tämän sovelluksen iPadiin tai iPhoneen. Pidä kirjastosi mukanasi missä tahansa. Kun ostat e-kirjoja Amazonista, ne heijastuvat automaattisesti sovellukseen. Jos olet Amazon Prime- tai Kindle Unlimited -tilaaja, voit ladata e-kirjoja suoraan sovellukseen.

Kindlen silmiinpistävä piirre on näyte; sovellus tarjoaa ilmaisen näytteen kaikista e-kirjoista, joten lue kyseinen näyte ja jatka sitten ennen ostopainikkeen painamista. Kirjojen lisäksi tämä sovellus tarjoaa sinulle aikakauslehtiä, sanomalehtiä, graafisia romaaneja ja oppikirjoja.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Wattpad

Wattpad esittelee ainutlaatuisen konseptin tarinasi löytämisestä. Toisin kuin muut tavalliset e-kirjojen lukijaohjelmat, tämän avulla voit kertoa tarinasi maailmalle. Tällä sovelluksella on maailmanlaajuinen yhteisö, jossa on yli 70 miljoonaa lukijaa, ja kaikki kirjailijat ovat yhteydessä tarinan voimaan.

Voit lukea tai kirjoittaa alkuperäisiä tarinoita ja saada ne löydettäviksi Wattpad-tekniikan ja yhteisön voimalla. Tarinoita on yli 50 kielellä ympäri maailmaa. Wattpad on myös ladannut erittäin suosittuja tarinoita, jotka ovat innoittaneet menestyselokuvia.

Hinta: Ilmainen (Wattpad Premium - kuukausittain - 5,99 dollaria)

ladata

4. Nook

Barnes & Noble antaa sinulle pääsyn yli neljään miljoonaan e-kirjaan Nook-e-lukijalla. Tämän lisäksi sinulla on pääsy Barnes & Noblen julkaisemiin graafisiin romaaneihin, aikakauslehtiin ja sarjakuviin. Tämä sovellus antaa sinulle yli 75000 ilmaista nimikettä; joten voit kokeilla uusia nimikkeitä tai uutta sarjaa.

Mukavan lukemisen takaamiseksi tässä iOS-sovelluksessa on ominaisuuksia, kuten säädettävät fontit, rivivälit, marginaalit, sivuanimaatiot ja näytön kirkkaus. Kirjan lukemisen aikana voit lisätä muistiinpanoja, kirjanmerkkejä ja kohokohtia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Scribd - äänikirjat ja e-kirjat

Scribd on yhden luukun ratkaisu, josta voit nauttia useista äänikirjoista, e-kirjoista, lehtiartikkeleista, nuottien valinnoista ja tutkimusasiakirjoista. Voit ladata e-kirjoja ja lukea niitä offline-tilassa. Tämän sovelluksen avulla voit myös tehdä mukavasti muistiinpanoja ja merkintöjä. Voit myös lisätä kirjanmerkkejä sekä muokata kirjasimen kokoa, tyyppiä ja taustaväriä. Mahdollisuus valita sivun vieritys vaaka- tai pystysuunnassa on mukava lisäys.

Tarvitset tilauksen, jotta voit nauttia Scribdista. Se on edullinen, hyödyllinen ja avaa useita yksinoikeuksia. Jos luet säännöllisesti kirjoja tai rakastat äänikirjojen kuuntelua, tämä sovellus on luotettava vaihtoehto.

Hinta: Ilmainen (Scribd-jäsenyys - 8,99 dollaria)

ladata

6. Kobo Books

Kobolla on yli 6 miljoonaa teosta; tämä tarkoittaa, että olet hemmoteltu valinnoista. E-kirjojen lisäksi Kobolla on myös äänikirjoja. Voit ostaa molempia kirjoja Kobon hyllyltä. Kobon runsas kirjasto tyydyttää lukemisen makut eri tyylilajeille.

Jos luet kirjoja unettomuuden hoitamiseksi, käytä yötilaa Kobo Booksissa; tämä ominaisuus helpottaa silmien lukemista ennen nukkumaanmenoa. Voit lukita näytön pysty- tai vaakatilassa. joten vaikka käännät laitettasi, kirjasi ei koskaan muuta tilaa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. eBook-haku Inkstone-ohjelmiston avulla

Toisin kuin muut e-kirjojen lukijat ja kirjastot, tällä on moderni kirjakokoelma. Jos klassikot eivät ole tyyppiäsi, voit selata moderneja nimikkeitä kaikissa tyylilajeissa. Muiden sovellusten tapaan voit ladata kirjoja Kindle-, Nook-, iBooks- tai Megareader-sovelluksiin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. KyBook 3

KyBook 3: n merkittävä piirre on, että voit tallentaa e-kirjoja kaikissa tärkeimmissä muodoissa. Vaikka olisit ladannut e-kirjoja eri lähteistä, voit tallentaa ja lukea niitä KyBook 3: een. Seuraavaksi voit käyttää pilvitallennustilaa käyttääksesi kirjojasi mistä tahansa.

OPDS-luetteloiden tuen avulla voit käyttää valtavaa kokoelmaa ilmaisia ​​elektronisia kirjoja iPhonellasi tai iPadillasi. Muuta tämän sovelluksen teemoja ja värejä eri vuorokaudenaikoina. Tämän sovelluksen avulla voit kääntää sivua vierittämällä, käpristämällä ja liu'uttamalla painetun kirjan tunteen.

Hinta: Ilmainen (päivitä Pro-versioon - 4,99 dollaria)

ladata

9. eBook Downloader -hakukirjat

Hanki pääsy yli 2 miljoonaan e-kirjaan tällä WeiZi Liangin kehittämällä kirjanlukijasovelluksella. Sovellus on liittynyt käsiinsä Project Gutenbergin, Internet-arkiston, FeedBooksin, Bean Booksin, SmashWordsin, Tueblin jne. Kanssa. Lue ja nauti klassikoista, fiktioista, mysteereistä, trillereistä, romansseista, fantasioista, tieteiskirjallisuudesta ja muusta.

Jos et halua käyttää tätä eBook-lukijaa, voit avata kirjoja iBooksissa, Kindle, Kobo, Nook, GoodReader, Stanza ja muissa sovelluksissa.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 2,99 dollaria)

ladata

10. iReader

Tämä sovellus on taivas kirjan ystäville. Heti kun käynnistät tämän täysin ilmaisen sovelluksen, näet eri kategoriat kauniina kuvakkeina. On luokkia kaunokirjallisuus, historia, kirjallisuus, romaanit, novellit, klassikot, runous, lastenkirjat, mysteerit ja monet muut. Se on mielenrauhaa. Kun napautat mitä tahansa luokkaa, sinulle näytetään erilaisia ​​kirjoja. Napauta sitä, jonka haluat ladata, ja aloita lukeminen.

iReader on mitä jokaisen kirjan sovelluksen tulisi olla! Se on yksinkertainen ja yksinkertainen. Käyttöliittymä on puhdas ja kaunis. Sinulla on mahdollisuus lukea kirjoja, joissa on tumma musta tausta. Voit myös tarkastella kirjan lukua ja päästä nopeasti haluamallesi sivulle. Kaikki lataamasi kirjat siirretään Omat kirjat -osioon, jotta ne ovat helposti käytettävissä. Tämä sovellus on merkittävä, ja sinun on tarkistettava se kerran.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Kirjat ovat parhaita ystäviämme, koska ne eivät koskaan huijaa tai takaa. Kirjojen seurassa olet aina onnellinen; e-kirjojen lukeminen on trendi nuorten lukijoiden keskuudessa. Kun luet suosikkikirjaasi millä tahansa e-kirjojen lukulaitteella, varmista, että et torkku; muuten pudotat premium-luokan iPhonen tai iPadin syliltäsi.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone-käyntikortinlukijat
  • News Reader -sovellukset iPhonelle
  • Parhaat sarjakuvalukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Mikä eBook Reader -sovellus sinulla on iPadissa tai iPhonessa? Jaa palautteesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found