Parhaat iPhone X -nahkakotelot vuonna 2021

Ensiluokkainen nahkainen kotelo on yleensä monien iPhone X -käyttäjien suosikkilistalla. Laatu, joka erottaa nahkapuvut muusta, on rikas käsityötaito. Ne eivät ehkä näytä hohdokkailta tai katseenvangitsijoilta, mutta älypuhelimeen lisäämä ammattimainen kosketus on vertaansa vailla. Onko sinulla mielikuvitusta klassisesta kansista? Kurkista näihin iPhone X-nahkakoteloihin, jotta saat uudelle älypuhelimellesi ihastuttavan ilmeen!

 1. Pad & Quill
 2. bellroy - Puhelimen lompakko
 3. Kulor
 4. Case Mate Tough ID - Paras nahkainen kotelo [ohut]
 5. bellroy - Ohut nahkainen kotelo
 6. Alto [aitoa nahkaa olevat kotelot]
 7. FLY HAWK
 8. bellroy - Puhelinkotelo [3 korttia]
 9. Poetic Nubuck - paras nahkakotelo [tyylikäs]
 10. SHIELDON
 11. Gulee
 12. FLY HAWK
 13. OtterBox STRADA -SARJA
 14. bellroy - Puskurin nahkainen kotelo
 15. KAVAJ
 16. SUTENI
 17. LOHASIC
 18. X-taso

1. Heritage Bella Fino Pad & Quilliltä

Kun halutaan palata ensiluokkaiseen laatuun, on vaikea katsoa "Heritage Bella Finon" ulkopuolelle. Olipa kyseessä huippuluokan ammattitaito tai ylellinen muotoilu, tämä nahkakotelo on merkinnyt kaikki ruudut.

Täysjyväinen amerikkalainen nahka nailonompeleilla näyttää todella suloiselta. Pääasiassa UV-säteilyn ansiosta kotelo ei menetä kiiltävää tekstuuriaan pitkään.

Kun puhut sisätiloista, saat mahdollisuuden tallentaa jopa 5-7 korttia, ja siellä on myös käteistasku. Suojauksen osalta "Heritage Bella Fino" tarjoaa luotettavan suojan iPhone X: lle. Plus, tämä nahkapuku toimii täydellisesti myös langattomien lataustelineiden kanssa.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

2. bellroy - Puhelimen lompakko

Globaalille matkailijalle Bellroy tuo täydellisen ratkaisun. Voit kuljettaa erilaisia ​​luottokortteja, joita voit käyttää eri alueilla. Tämä nahkainen kotelo tarjoaa viisi lokeroa tai kolikkopaikkaa luotto- tai maksukorttien tallentamiseen. Säiliö, kuten kotelo, suojaa iPhonea kaikista kulmista ja sivuilta.

Bellroy käyttää ympäristösertifioitua nahkaa ja polymeeriä kestävän kotelon valmistamiseen. Saat mielenrauhan sekä tyylin ja armon. Antaakseen sinulle enemmän tilaa, Bellroy on kompromissi minimaalisesta suunnittelusta.

USP: Ylimääräinen tallennuskapasiteetti

Katso Bellroy

3. Kulor

Kun sinulla on tyylikkään näköinen älypuhelin, kuten iPhone Xs, on luonnollisempaa mennä koteloon, jolla on ohut profiili. Tämä on tärkein syy, miksi Kulorin kauniisti muotoillut nahkakotelot iPhone X: ille näyttävät olevan loistava valinta.

Näissä tapauksissa huomiota kiinnittää rakennettu laatu. Yläosassa olevalla nahalla on suloinen käsintehty viimeistely. Ja koska nahka on aina valmis antamaan kaivattua tarttuvaa palautetta, kämmenesi ei koskaan kyllästy pitämään iPhonea käsissä.

USP: Minimalistinen profiili, jossa rikas nahka

Katso KulorCases

4. Case Mate Tough -tunnus

Aidosta nahasta valmistettu Case-Mate Tough ID on tarkoitettu suojakoteloksi iPhonellesi. Se pystyy tarjoamaan 10 jalan pudotussuojan. Karu kuvioitu pinta tarjoaa paremman otteen, joka estää liukastumisen.

Voit säilyttää korttia turvallisesti takana. Kameran, porttien ja painikkeiden tarkat aukot takaavat, että se sopii hyvin laitteeseen. Metallipainikkeet tarjoavat parempaa palautetta ja niitä on helppo painaa.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

5. bellroy - ohut nahkalaukku

Tämä nahkakotelo on suunniteltu erityisesti niille, jotka uskovat impulssiostoksiin. Tällaisille ostajille ikkunaostokset muuttuvat nopeasti vakaviksi ostoksiksi. Ja he tarvitsevat välittömästi luotto- tai maksukortin käsillä. Tässä tapauksessa voit pitää ensisijaisen korttisi takana olevassa korttipaikassa. Hellävällä peukalolla voit käyttää korttiasi nopeasti ja suorittaa maksuja.

Mikä tahansa iso lompakkokotelo olisi testannut kärsivällisyyttäsi, kun etsit luottokorttejasi. Kun ostoksesi on tehty, voit asettaa kortin takaisin korttipaikkaan yhtä helposti.

USP: Nopea kortinveto

Katso Bellroy

6. Alto

Alto tarjoaa joitain parhaista iPhone X -nahkakoteloista. Ne on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja niissä on erinomainen ammattitaito. Snap-on-muotoilu antaa heille mahdollisuuden kiertää laitetta virheettömästi.

Sileän nahkarakenteen ansiosta nämä kannet tarjoavat mukavan otteen. PC-kotelo antaa heille lisävoimaa pudotusten kestämiseksi. Mikrokuituinen sisustus antaa heille mahdollisuuden pitää naarmut poissa, kun taas tarkat leikkaukset tekevät kamerasta, painikkeista ja portista kätevämmän.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

7. FLY HAWK

Urheilullinen ja tyylikäs muotoilu, FLY HAWK näyttää todella tyylikkäältä. Synteettinen nahkarakenne voi näyttää herkältä, mutta se on riittävän vahva torjuakseen pienien iskujen ja naarmujen haasteen.

Kuvan täydelliset leikkaukset mahdollistavat sen sopivan virheettömästi iPhoneen. Snap-on-muotoilun ansiosta se on helppo asentaa ja poistaa. Peitetyillä painikkeilla on kosketuspalautetta, mikä helpottaa painamista. Lisäksi ohut kotelo on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa: musta, ruskea, sininen, harmaa, khaki ja punainen.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. bellroy - Puhelinkotelo [3 korttia]

Bellroy on hajonnut myytin, jonka mukaan lompakkokotelossa on oltava folio. Tässä nahkakotelossa, joka toimii myös lompakkokotelona, ​​on huomaamaton kortinhaltija muovirahojen säilyttämiseen. Kortinhaltija on suojattu magneettisella sulkimella; joten luotto- tai maksukorttisi on suojattu putoamisilta tai putoamisilta.

Vaikka kyseessä on lompakkokotelo, se on ohut profiili. Tämä johtuu siitä, että Bellroyssa on joukko päteviä insinöörejä. Kudotut kankaat tarjoavat kestävyyden ja kevyen suorituskyvyn.

USP: Kestävä ja kevyt

Katso Bellroy

9. Runollinen Nubuck

Jos pidät ohuesta muotoilusta, Poetic Nubuck kiinnittäisi helposti silmäsi. Tämä tyylikäs kotelo on veistetty pehmeästä TPU- ja PU-nahasta. Sileän ulkopinnan ansiosta se tarjoaa paremman otteen.

Takana olevan integroidun kortinpidikkeen avulla voit pitää pari korttia. Vedä välilehden muotoilu helpottaa korttien käyttöä ilman vaivaa. Se sopii tahrattomasti laitteeseen tarkkojen aukkojen kanssa. Äännetyillä painikkeilla on parempi napsautus. Lisäksi voit valita tämän tyylikkään kotelon kolmessa värissä: musta, ruskea ja tummansininen.

USP: Vedä välilehden muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. SHIELDON

SHIELDON on yksi suosituimmista iPhone-nahkakotelovalmistajista maailmassa. Tämä aito nahkainen folio on valmistettu yksinomaan iPhone X: lle. SHIELDON on käyttänyt aitoa lehmännahkaa tämän premium-kotelon valmistamiseen. Vaikka iPhone X: llä ja X: llä on samanlaiset mitat, SHIELDON ei suosittele käyttäjiä käyttämään tätä koteloa jälkimmäiseen.

SHIELDON on valinnut lehmännahan sen laadun, lujuuden, luonteen ja viljan vuoksi. Nahka lisää tyyliä ja luonnollista tunnetta tähän tapaukseen. SHIELDON on nahan ohella käyttänyt kestävää TPU: ta pitämään reunat iskunkestävinä.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

11. Gulee

Gulee tarjoaa kevyen iPhone-kotelon, joka on ohut ja ylellinen. Kotelo on valmistettu nahasta ja TPU: sta - molemmat materiaalit tekevät siitä kauniin, yksinkertaisen ja luonnollisen. Tämä yksiosainen pehmeä kotelo tukee ympäristöystävällisesti langatonta latausta.

Suojaamiseksi Gulee pitää korotetut reunat ja asentaa iskunvaimennuskulmat. IPhone X on suojattu hienosti iskuilta, pudotuksilta, naarmuilta jne. Tarkasti leikatut aukot antavat sinun käyttää puhelimesi keskeisiä ominaisuuksia nopeasti.

USP: Saumattomasti laiha

Tutustu Amazoniin

12. FLY HAWK

FLY HAWK on yksi markkinoiden ohuimmista lompakkokoteloista. Se on valmistettu kauniisti PU-nahasta. Erittäin kevyt ja kompakti se näyttää vaikuttavalta iPhonessa.

Tässä lompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja tasku dollarin seteleiden kuljettamiseen. Pehmeä ulkopinta tuntuu todella mukavalta kämmenellä paremman otteen avulla.

Kaikille niin ohuille, se voi pitää naarmuja loitolla. Ennen kaikkea sinulla on neljä värivaihtoehtoa, joista valita musta, ruskea, khaki ja punainen.

USP: Laadukasta synteettistä nahkaa

Tutustu Amazoniin

13. OtterBox STRADA -SARJA

Tämä OtterBox STRADA SERIES -nahkakotelo on ensiluokkainen. Se on veistetty aidosta nahasta. Siinä on vahva runko iskunvaimentamiseksi. Pääasiassa kaksinkertaisen rakentamisen ansiosta se tarjoaa sertifioidun pudotussuojan älypuhelimeesi. Siellä on myös pystysuora kortinhaltija, jonka avulla voit pitää henkilöllisyystodistuksen ja kortin.

Taskuystävällisen muotoilun ansiosta se voi liukastua taskuun helposti ja helposti ulos. Siitä huolimatta, sitä on saatavana useina väreinä ja mukana tulee elinikäinen takuu.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

14. bellroy - Puskurin nahkainen kotelo

Kun yksinkertaisuudesta tulee tyyli, ihmiset varmasti huomaavat tämän hienovaraisen muutoksen. Bellroy-nahkakotelo iPhone X: lle esittelee tämän muodonmuutoksen tyylikkäästi. Ja lisävaruste on nopeasti tullut raivoksi fashionistojen keskuudessa. Tämän tapauksen erittäin ohut profiili kertoo kaiken. Se on markkinoiden tyylikkäin kotelo.

Mutta mikä tekee tapauksesta niin kauniin? No, Bellroy on kärsinyt hankinnasta nahka-työryhmän arvioimien ympäristöprotokollien mukaisesti parkitut premium-vuodat. Vahvuuden lisäämiseksi Bellroy on käyttänyt joustavaa polymeeriä, joka suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta.

USP: Erittäin ohut profiili

Katso Bellroy

15. KAVAJ

Jos pidät trendikkäästä muotoilusta, KAVAJ voi olla hyvä valinta. Aidon lehmännahan ja PC: n yhdistelmä on vahvistanut rakennetta. Se pystyy täysin levittämään iskuja ja vaimentamaan iskuja.

Sen takana on pari paikkaa, jotta voit pitää korttia ja käteistä. Täydelliset aukot takaavat, että sinulla on nopea pääsy laitteen kaikkiin toimintoihin. Lisäksi KAVAJ-nahkakotelossa on kahta väriä: musta ja konjakki ruskea.

USP: Ohut malli

Tutustu Amazoniin

16. SUTENI

Entä menee retro-kirjan suunnitteluun? Tämä SUTENI-lompakkokotelo on luotu näyttämään todella vintageilta. Luotu korkealaatuisesta nahasta, ja siinä on kova kuori kestämään iskuja.

Kolme korttitaskua antaa sinun säilyttää arvotavarasi turvallisesti. Se muuttuu myös jalustaksi, jonka avulla voit parantaa median katselukokemustasi. Lisäksi tässä nahkakotelossa on neljä värivaihtoehtoa.

USP: Retro-muotoilu

Tutustu Amazoniin

17. LOHASIC

Luxury on omaksunut älypuhelinkotelon muodon. Lohasic on suunnitellut tämän ylellisen iPhone X -kotelon pehmeästä PU-nahasta. Ensiluokkaisessa käsintehdyssä kotelossa ei ole ompeleita. Tarkista kultainen galvanoitu kehys takakameran ja painikkeiden ympärillä.

Kotelo on yhtä kevyt kuin sulka, koska Lohasic on säilyttänyt ohuen profiilin poistamalla irtotavaran. Joustavan ja pehmeän rungon avulla voit kuljettaa puhelinta kaikkialla ilman painoa.

USP: Nahkakotelo ilman ompelua

Tutustu Amazoniin

18. X-taso

X-Levelin Vintage-sarjasta otettu iPhone X-nahkakotelo on erittäin ohut ja silti suojaava. Tämä kotelo näyttää Applen omalta nahkakotelolta iPhone X: lle. Kotelo on niin ohut, että et tunne mitään älypuhelimessasi.

Erinomainen pito on tämän nahkakotelon tavaramerkki. Pehmeä kosketus tekee tästä tapauksesta erillään muista. Koe sileä ja silkkinen tunne käsissäsi.

USP: Erinomainen pito

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Minkä näistä nahkakoteloista olet valinnut iPhone X: lle? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä?

Voit myös haluta katsoa:

 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • iPhone X Näytönsuojat
 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -puskurit

Uusimmat viestit