Aloitus- ja loppuharjoitusten muistutusten poistaminen käytöstä Apple Watchissa

Monta kertaa, unohdan aloittaa tai lopettaa harjoitteluni ajoissa. watchOS 5: llä on siisti ominaisuus, nimeltään "automaattiset muistutukset", joka auttaa minua pysymään varuillani harjoittelusta. Ja teen kaiken irti, pysy ajan tasalla rutiinista! Mutta siinä tapauksessa, ettet ole unohtava kuin minä, saatat haluta poistaa aloitus- / loppuharjoitusten muistutukset käytöstä watchOS 5: ssä.

Yksi yksinkertainen mutta melko hyödyllinen temppu Apple Watchin akun pidentämiseksi on sallia vain valittujen sovellusten pommittaa ilmoituskeskustasi. Mitä enemmän rauhaa kellollasi on, sitä kauemmin se toimii latausten välillä. Siksi, jos et löydä ilmoituksia treeneistäsi, kannattaa laittaa ne pois.

Aloitus- / lopetusmuistutusten poistaminen käytöstä Apple Watchissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset -sovellus Apple Watchissa.

Vaihe # 2. Napauta nytKenraali.

Vaihe # 3. Napauta sittenTreenata.

Vaihe # 4. Seuraava, sammuta kytkimet vartenAloita treenimuistutus jaLopeta harjoitusmuistutus.

Jatkossa et saa ilmoituksia harjoittelusta. Jos haluat joskus saada heidät pysymään valppaina, noudata samoja vaiheita kuin edellä on mainittu ja kytke lopulta kytkimet pois päältä.

Siinä kaikki siinä!

Käärimistä

Olen enemmän tai vähemmän tyytyväinen watchOS 5: een. Jotkut ominaisuuksista, jotka olen löytänyt kiitettäviksi, ovat kyky käyttää Internetiä, radiopuhelinta ja 7 päivän kilpailu. Lisäksi käyttöjärjestelmä toimii sujuvammin kellossa. Kerro meille ajatuksesi siitä ja ominaisuuksista, jotka olisit halunnut nähdä siinä.

Uusimmat viestit