Picture Collage Maker 3 for Mac

Mac App Storessa on tuhansia kollaasivalmistajia. Useimmat ovat ontuvia, jotkut ovat hyviä ja jotkut niistä ovat vain täydellisiä sovelluksia, joita jokaisen, joka etsii kuva- / kollaasitoimittajaa, tulisi käyttää. Picture Collage Maker for Mac näyttää sopivan tähän laskuun huolimatta suhteellisen kalliista hintalappuista.

Parasta Picture Collage Makerissa on, että se on monipuolinen ja melko laaja mallineidensa ja muokkausvaihtoehtojensa avulla. Kehittäjät antoivat meidän testata sovellusta sen täydellisessä kunnossa ja pelaamisen jälkeen mielestäni se on paras sovellus, jonka saat kaikista niistä kuvamuokkauksista, joita teet kaikissa tilanteissa.

Satoja malleja työskennellä

Kollaasien ja kuvakorttien tekemisessä mallit ovat tärkeimmät. Jos olet Photoshop-pro, sinulla on todennäköisesti mahdollisuus luoda omia kollaaseja, joissa on kaikki tehosteet, kaltevuudet, varjot ja muut. Mutta kaikki eivät ole design-jedit. Meille on tarjolla ohjelmisto, kuten Picture Collage Maker.

Valittavissa on noin 140+ mallia, jotka on selkeästi segmentoitu, jotta voit valita haluamasi kollaasi- tai kuvakortin tyypin. Osana lomatarjousta Picture Collage Makerin mukana tulee vielä enemmän mallipaketteja (Halloween, syntymäpäivät, kiitospäivä, joulu, häät, kalenteri jne.) Ilmaiseksi. Luulen, että numero on yli 150. Se on valtava määrä malleja, joista voit työskennellä.

Ja puhuttaessa malleista, nämä eivät ole tavallisia, tylsiä, valmiita malleja. Mutta luulen, että löydät heidät hieman vähemmän jännittävistä, kunnes alat mukauttaa niitä tarpeisiisi.

Paljon räätälöintiä

Haluamme tavan luoda kaunis kollaasi kaikista ottamistamme valokuvista. Syntymäpäivät, vuosipäivät, loma, joulu - riippumatta tilanteesta, kuvakortti on aina kaunis. Picture Collage Maker 3: n asia on, että se tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja.

Se on tärkeintä kollaasivalmistajassa / kuvankäsittelyohjelmassa. Toki malleja on satoja, mutta voitko muokata niitä haluamallasi tavalla? Ja kun muokkaat, säilyttääkö se yleisen esteettisyyden?

Ohjelmistomme testiajojen avulla saimme nähdä, että voit muuttaa melkein kaikkea valitsemaasi mallia. Loppujen lopuksi säästät 20 dollaria paitsi valokuvien lisäämiseksi myös pystyäksesi muokkaamaan melko paljon. Juuri tämän saat tällä.

Se on yksinkertaista

Kaikkien ohjelmistojen tärkein asia on kuitenkin, että niiden pitäisi olla helppokäyttöisiä. En uskaltaa sanoa, että Picture Collage Maker on melko yksinkertainen, mutta jos teet hyvin vetämällä ja pudottamalla ja muokkaamalla tekstiä, säätämällä arvoja tekstin erottamiseksi kauniisti, Picture Collage Makerin käyttäminen olisi tuulta.

Picture Collage Maker -sovelluksen avulla voit viedä monin eri tavoin: kuva, PDF, sähköposti, viesti, iPhoto jne.

Hinta: 19,99 $ (30% alennus, lomatarjous)

Lataa Picture Collage Maker 3

Lue lisää:

  • Parhaat kiitospäiväsovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit