Parhaat podcast-sovellusvaihtoehdot iPhonelle vuonna 2020

Applen oma Podcasts-sovellus on parantunut huomattavasti ja parantunut nyt paljon. On kuitenkin joitain kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka ovat käyttäjäystävällisempiä toiminnallisuuden ja laatuominaisuuksien perusteella. Katso nämä parhaat Podcasts-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille, jotka on perustettu tarjoamaan sinulle jännittävä kokemus.

# 1. Spotify

IPhonen käyttäjille on aina ollut vaikea päätös valita musiikin kuunteluun Apple Music tai Spotify. Spotify on kuitenkin lähentynyt kiitettävää voittoa lisäämällä podcasteja kisuunsa. Vaikka monet Spotify-käyttäjät vastustivat tätä podcastien lisäystä, podcastin ystävät arvostavat sovelluksessa saatavilla olevaa sisältöä.

Kuten iPhonen oletus-podcast-sovellus, myös Spotify-podcastit ovat ladattavissa ilmaiseksi muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Ensisijaisesti musiikkisovellus, Spotify tarjoaa myös video-podcasteja. Voit ladata suosikki podcastisi ja kuunnella niitä offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Pilvinen

Usean vaikuttavan ominaisuuden ansiosta “Overcast” on hienoin podcast-soitin. Voit etsiä ja selata podcasteja ja jopa saada suosituksia Twitteristä. Sen avulla voit myös luoda mukautettuja soittolistoja sen perusteella, mikä sinua kiinnostaa eniten.

Voit ladata suosikkiohjelmasi katsellaksesi niitä offline-tilassa. Vastaanota ilmoituksia uuden jakson saapuessa. Säädä toistonopeutta sopivaksi. On myös mahdollisuus lisätä nopeutta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Podbean

Podbean tarjoaa upean podcast-kuuntelukokemuksen. Voit käyttää kaikkia sen virallisia podcasteja. Lisäksi sen avulla voit etsiä eri luokkia.

Historiasi mukaan se jopa suosittelee jaksoja, jotka saattavat sytyttää mielialasi. Voit myös ladata podcasteja katsellaksesi niitä, kun sinulla ei ole internetyhteyttä. Lisäksi voit asettaa sen lataamaan uusimmat podcastit automaattisesti ja poistamaan kaikki toistetut kohteet automaattisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Castro

Castro on yksi arvostetuimmista podcast-sovelluksista iOS: lle. Sovelluksessa on upea muotoilu ja intuitiivinen ja ystävällinen käyttöliittymä.

Älykäs ominaisuus, jota kutsutaan jaksojen luokitteluksi, se pitää kirjaa erilaisten ohjelmien joukosta ja valitse jaksot, jotka houkuttelevat sinua eniten. Löydät kaikki viimeisimmät jaksot postilaatikostasi. Voit lukea minkä tahansa jakson arvostelun ja päättää, onko se makusi vai ei. Pimeä tila ja uniajastin lisäävät mukavuutta yön podcast-kuunteluun.

Hinta: $3.99

ladata

# 5. Stitcher Radio

Stitcher Radio on paljon enemmän kuin vain tavallinen podcast-sovellus. Voit saada ajankohtaisia ​​uutisia, komediaesityksiä, urheilu-uutisia, talk-radio-ohjelmia ja podcasteja parhaista lähteistä, kuten BBC, ESPN, Fox News, CNN ja paljon muuta.

Henkilökohtainen etusivu näyttää uudet jaksot suosituimmista esityksistäsi. Historiaan perustuen se ehdottaa myös uusia esityksiä sinulle. Voit luoda omia räätälöityjä soittolistoja ja jopa ladata niitä, jotka haluat katsella, kun iOS-laitteessasi ei ole Internetiä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Alhaalla

Downcast on yksi yksinkertaisimmista sovelluksista, kun on kyse podcastien hallinnasta ja kuuntelusta tarvittavalla vapaudella. Voit etsiä podcasteja, tilata niitä ja jopa ladata niitä, jotka haluat katsoa offline-tilassa.

Sen avulla voit myös tuoda ja viedä podcast-syötteitä OPML: n (Outline Processor Markup Language) kautta. Tarkastele podcastin yksityiskohtia ja jaksonäyttösivuja. Tärkeiden ominaisuuksien, kuten äänen ja videon, AirPlay, eletuki ja uniajastin tekevät siitä erittäin hyödyllisen.

Hinta: $2.99

ladata

# 7. RSSRadio

RSSRadio on saanut ylistäviä arvosteluja sekä asiantuntijoilta että käyttäjiltä. Pidän siitä kyvystä tuottaa selkeämpää ääntä pääasiassa huippulaatuisen taajuuskorjaimen, DSP-tehosteiden, kompressorin jne. Ansiosta.

Voit järjestää kuuntelun luokkiin, jotta pääset nopeasti suosikkeihisi. Sen avulla voit ladata kaikki esitykset katsellaksesi niitä offline-tilassa. Tumma / vaalea käyttöliittymän teemat ja uniajastin parantavat käyttökokemusta. Sinun on päivitettävä pro-versioon, jotta voit käyttää sovelluksen täysversiota.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. iCatcher!

iCatcher! on täysin varusteltu podcast-sovellus, joka on suunniteltu viihdyttämään sinua perusteellisesti. Paremman kokemuksen saamiseksi luo mukautettuja soittolistoja erilaisilla suodatusvaihtoehdoilla, kuten podcastit, jaksot jne. Tilaa uudet podcastit ja hallitse niitä täydellisesti iOS-laitteellasi.

Vielä parempi, voit ladata jopa 3 jaksoa Wi-Fi-verkkoon ja 2 jaksoa matkapuhelintietojesi avulla katsellaksesi niitä rauhanomaisesti offline-tilassa.

Hinta: $2.99

ladata

# 9. Taskuvalut

“Pocket Casts” on yksi arvostetuimmista podcast-sovelluksista ja ansaitsee olla iOS-laitteellasi lähinnä huomattavan toiminnallisuuden vuoksi. Voit valita vaalean ja tumman näytön teeman.

Värit muuttuvat automaattisesti podcast-kuvamateriaalin mukaan katseluelämyksen parantamiseksi. Se tukee iPadin tuontitoimintoja, kuten Slide Over, Split View ja Picture in Picture. Ja se tukee myös jaksojen automaattista lataamista.

Hinta: $3.99

ladata

# 10. idobi

idobi on ensisijaisesti musiikkisovellus, mutta se voi piristää podcast-aikaa. Voit kuunnella uutta musiikkia ja jopa valita sävelen, joka asettaa sinut rullalle. Sen avulla voit virittää kaikki kolme virallista verkkoasemaa.

Voit kuulla idobi-radio-ohjelmia joko suorana tai pyynnöstä. Tutki uutta musiikkia ja bändejä. Lisäksi voit katsella videoita, haastatteluja, katsella valokuvia ja jopa tavata kaiken unohtamasi sisällön Podcastien kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Bottom Line

Kaikki nämä podcast-sovellukset kuuluvat eliittiluetteloon. Päivän lopussa kaikki syntyy henkilökohtaisesta mielenkiinnosta ja siitä, millainen toiminnallisuus vetoaa sinulle eniten. Joten valitse se, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Kuten aina, suosittelen sinua lukemaan yhtä mielenkiintoisia sovellusluetteloita, kuten:

  • Parhaat Apple Music -vaihtoehdot
  • Musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat podcast-sovellukset Apple Watchille

Onko sinulla palautetta? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit