Parhaat iPhone- ja iPad-tiedesovellukset lapsille vuonna 2021

Ei ole mikään salaisuus, että lapset rakastavat pelata pelejä mobiililaitteilla. Vanhempana voit hyödyntää lapsesi kiinnostusta älypuhelimiin saadaksesi hänet oppimaan pelaamisen aikana. Olemme tarkastelleet parhaat iPhonen tiedesovellukset, jotka opettavat iloisesti useita alkeellisia aiheita tämän päivän yhteenvedossa. Voit myös osallistua peliin lapsesi kanssa. Palkintojärjestelmän avulla voit kannustaa lastasi tutkimaan enemmän. Haluatko löytää tieteellisiä tosiasioita? Hienoa, olemme valinneet joitain sovelluksia, jotka jopa ammattilaiset haluaisivat mennä.

1. BrainPOP

Pakkaa tieto viihteen kääreeseen. BrainPOP: lla on animaatioelokuvien valikoima, joka tarjoaa kauniin kertomuksen, huumorin ja hahmon. Sovellus muodostaa nopean yhteyden lastesi kanssa äänellä, johon lapset voivat liittyä. Lisäksi sovellus kannustaa lapsiasi oppimaan itseympäristössä ja maailmassa.

Freemium-malli kiertää elokuvakirjastoa; lapsesi haluaisivat katsella elokuvia tieteen eri aiheista. Annos infotainmentista, tämän sovelluksen animaatioista arvostetaan kaikkialla maailmassa ainutlaatuisena ja kiehtovana oppimisresurssina. Elokuvien katselun jälkeen lapset voivat osallistua interaktiiviseen tietovisaan testatakseen tietonsa.

Palkittua sisältöä varten voit tilata sovelluksen sisäisen tilauksen ja antaa lapsesi tutkia lukemattomia tieteen ja muiden alojen aiheita.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

2. Kirurgi Simulaattori

Haluatko olla menestyvä kirurgi? Tämä sovellus voi tarjota sinulle upean kokemuksen antamalla sinun suorittaa useita leikkauksia.

Sinun on pelastettava epäonnisen potilaan Bobin henki. Joten anna parhaanne onnistuneiden leikkausten suorittamiseksi. Suorita hampaiden ja silmien siirrot, jotta hänellä olisi parempi ulkonäkö.

Lisäksi voit saada 50 palkintoa tekemällä hyvin. Joten, työnnä paras jalkasi eteenpäin, jotta sinusta tulee huippukirurgi.

Hinta: $4.99

ladata

3. K-5 Science for Kids - Tappity

Tässä sovelluksessa on Haley, Science Gal, joka opastaa lastasi joka askeleella. He oppivat monimutkaisia ​​tieteellisiä aiheita ja uppoutuvat todellisiin tieteellisiin kokeisiin, jotka tukevat uteliaisuutta.

Se on tarpeeksi vuorovaikutteinen pitääkseen lapsesi täysin mukana • yli 200 oppitunnissa, aktiviteeteissa ja tarinoissa, jotka on suunniteltu 4–10-vuotiaille lapsille. On monia hauskoja näkökohtia, kuten korkealaatuiset ja omaperäiset pelisarjat, jotka on suunniteltu yksinomaan oppijoille.

Hinta: Ilmainen (14,99 dollaria kuukausijäsenyydelle)

ladata

4. NASA

Luulen, että monet teistä eivät olisi yllättyneitä nähdessään NASAn tässä luettelossa. Tämän sovelluksen avulla voit seurata kaikkia uusimpia lähetystietoja ja uutisia. Yli 15 000 kuvaa ja yli 13 000 videota, sinulla on paljon tutkittavaa.

Voit tarkistaa tulevat havainnointimahdollisuudet ja saada ilmoituksia ennen niiden tapahtumista. Ota kiinni suoratoistovideosta maan katselun teräväpiirtotarkkuudella (HDEV).

Älä unohda arvioida kuvia ja selvittää, mitkä niistä kuuluvat parhaiten arvioituun luetteloon.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Elementit

Tämä referenssisovellus perustuu Theodore Greyn tunnettuun The Elements -kirjaan. Siinä on yli 500 korkean resoluution kuvaa, ja se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa maailmankaikkeudesta.

Useilla tarinoilla ja hauskoilla seikoilla se varmistaa, että oppiminen pysyy iloisena kokemuksena. Intuitiivinen käyttöliittymä ja huolella muotoiltu sisältö tekevät siitä huippuvedon.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on yhteensopivuus useiden kielten kanssa, mukaan lukien englanti, katalaani, kroatia, hollanti, suomi, ranska, saksa ja paljon muuta.

Hinta: $8.99

ladata

6. 3D-aivot

Haluatko oppia lisää aivojen toiminnasta? 3D Brain voi olla syytä tarkastella vakavasti.

Voit selvittää, miten kukin aivojen osa toimii. Opit myös tuntemaan loukkaantumisten jälkivaikutukset.

Sovellus tarjoaa myös joitain tapaustutkimuksia, jotta sinulla on parempi käsitys tietystä asiasta. 3D Brain tukee vain kahta kieltä, englantia ja japania.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Pelaa ja opi tiedettä

Tee lapsesi oppimaan luonnetta pelaamalla. Siinä on 12 interaktiivista peliä, jotka käsittelevät perustieteen aiheita.

Sovellus opettaa useita tärkeitä asioita, kuten kuinka valo ja esineet ovat vuorovaikutuksessa ja miten sää toimii. Se opettaa myös fysiikkaa ja biotieteitä.

Voit pelata pelejä lapsesi kanssa ja myös palkita hänet menestymisestä. Vielä parempi, sovellus tarjoaa hienoja vinkkejä siitä, miten kannustaa lasta pelaamaan peliä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Earth School - Tiedepelit

Kuten nimestä voi päätellä, sovellus selittää paljon maaplaneetasta hyvin intuitiivisella tavalla. On olemassa erilaisia ​​pelejä, joita lapset voivat pelata ja oppia ymmärtämään bigbangia, kuinka maailmankaikkeus syntyi ja miten elämä alkoi maan päällä.

Kaikki nämä on käsitelty erilaisina peleinä, jotka eivät rasittele lasta, ja hän haluaisi tutkia lisää. Lisäksi on hauskoja ääniä ja animaatioita pitämään lapsi mukana sovelluksessa. Lopuksi, sovellus on ilmainen käyttää, mutta on olemassa valinnaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Parhaat tiedetiedot

Entä jos löytäisit jännittäviä tieteellisiä tosiasioita? Tämä sovellus voi auttaa sinua parantamaan tietämystäsi monista asioista, kuten eläimistä, ihmisistä, kasveista, avaruudesta, luonnosta, tähtitieteestä, matematiikasta, kemiasta, biologiasta, fysiikasta, tekniikasta jne.

Lyhyet katkelmat ovat melko helposti ymmärrettäviä. Voit myös tallentaa joitain tosiasioita saadaksesi ne myöhemmin selville.

Haluatko jakaa hienoja juttuja? Voit myös jakaa tosiasioita Facebookin, Twitterin ja muun median kautta ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kuu

"Kuu" on melko kevyt sovellus, mutta voi olla erittäin kätevä, kun haluat parantaa tietämystäsi kuusta. Voit tutkia tietoja kuusta milloin tahansa menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Esimerkiksi voit saada tietoa kuun vaiheesta syntymäpäivänäsi ensi vuonna.

Voit tarkistaa etäisyyden kuuhun maileina, kilometreinä, jalkoina ja metreinä. Sen avulla voit lisätä täysikuu päivämääriä kalenteriisi. Mukautettujen ilmoitusten avulla se pitää sinut ajan tasalla erityisistä päivämääristä.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä se, ihmiset!

Mikä on valinta?

Nyt kun olet tutustunut hienoimpiin tiedesovelluksiin, kerro meille laitteellesi asennettavista sovelluksista. Lisäksi kerro meille niistä, jotka on syytä mainita yllä olevassa yhteenvedossa.

Älä missaa:

  • Parhaat iPad-sovellukset
  • Parhaat iPad Pro -piirtosovellukset
  • Pikakamerat lapsille valokuvien tulostamiseen
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found