Kuinka jakaa YouTube-videoita iMessage-sovelluksella iPhonessa ja iPadissa

YouTube iPhone -sovellus tukee nyt iMessagea. Siksi voit jakaa suosikki YouTube-videosi suoraan iMessagessa iPhonessa ja iPadissa.

YouTube iMessage -sovelluksen avulla voit käyttää nopeasti äskettäin katsottuja videoita. Lisäksi sen avulla voit myös etsiä jaettavia kohteita poistumatta keskustelusta. Lue miten se toimii!

Kuinka lähettää YouTube-videoita iMessage-sovelluksesta iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Viestit-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä App Store -kuvake.

Vaihe # 3. Etsi nyt YouTube-sovellus sovelluksen laatikossa ja napauta sitä.

merkintä: Jos et näe sovellusta sovelluksen laatikossa, napauta Lisää-painiketta oikeassa reunassa → napauta Muokata -painiketta → ja sitten vaihda kytkin YouTuben vieressä. (Hyppää tänne mukauttamaan iMessage-sovelluksen laatikkoa täydellisesti.)

Vaihe # 4. Tarkista seuraavaksi äskettäin katsotut videosi tai hae lähetettävä video.

Vaihe # 5. Kun olet löytänyt videon, napauta sitä ja paina sitten Lähetä-painike.

Se siitä!

merkintä: Jos ystäväsi ei ole asentanut tätä sovellusta laitteelleen, hän saa viestin yhdessä videon pikkukuvan kanssa. Napauttamalla linkkiä heitä pyydetään asentamaan sovellus.

Nyt ystäväsi tarvitsee vain napauttaa viestissä olevaa linkkiä toistaaksesi videon suorana ilman, että sinun tarvitsee sulkea sovellusta.

Kun vastaanottaja napauttaa videota, ja se avautuu koko näytön soittimessa yhdessä toisto-ohjainten, katso myöhemmin -painikkeen, suositeltujen videoiden sekä "Avaa sovellus" -painikkeen kanssa, jotta pääset suoraan YouTubeen.

Äänenvoimakkuus -kuvake on oikeassa yläkulmassa mykistyksen poistamiseksi tai mykistämiseksi. Oletusarvoisesti sisäiset videot on mykistetty. Siksi vastaanottajan on napautettava sitä mykistyksen poistamiseksi.

Kuinka lähettää YouTube-videoita tekstiviestien avulla iPhonessa ja iPadissa

Katsellessasi mukavaa videota, jos haluat jakaa sen ystäviesi kanssa Viestit-sovelluksella, voit tehdä sen itse YouTube-sovelluksesta.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille YouTube-sovellus iOS-laitteellasi ja avaa lähetettävä video.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napautettava Jaa vaihtoehto.

Vaihe # 2. Valitse nyt Viestit valikosta.

Sitten sinun on kirjoitettava iMessage-yhteensopiva puhelinnumero tai sähköpostiosoite TO-kenttään. Tai vain kirjoita henkilön nimi ja valitse se sitten Yhteystiedot-valikosta. Voit myös kirjoittaa hienon viestin, jos haluat. Napauta sitten Lähetä-painiketta.

merkintä: Yksi asia, joka sinun on tiedettävä, että jos ystäväsi ei käytä iMessagea, hän saa linkin tekstiviestinä.

On toinen (jo olemassa oleva) tapa jakaa video iMessagen kautta. Tee näin kopioimalla videon linkki → liitä se Viestit-sovelluksen tekstikenttään ja jaa se ystävällesi tavalliseen tapaan.

Käärimistä

YouTube for iOS on saanut viime aikoina melkoisen siistit ominaisuudet. Jotkut hienoista, joista olen pitänyt, ovat kyky hallita toistonopeutta ja suoratoistaa iPhone / iPad-näyttöä suoraan YouTubeen.

Jos olet pitänyt tästä viestistä, saatat haluta myös tarttua näihin:

  • Kuinka toistaa YouTube-videoita taustalla
  • Ota rajoitettu tila käyttöön YouTubessa
  • Kuinka poistaa offline-YouTube-videot
  • YouTube-ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found