Jaetun näkymän ja liukumisen poistaminen käytöstä iPadissa iOS 12: ssa tai iOS 11: ssä

Alkaen iOS 11: stä vuonna 2017, Apple esitteli kaksi erinomaista ominaisuutta moniajoille iPad Prossa - Split View ja Slide Over. Jaettu näkymä palvelee moniajoa, kun taas toinen parantaa sen kokemusta.

Ne ovat epäilemättä erinomaisia ​​ominaisuuksia tuottavuuden lisäämiseksi, erityisesti iPad Pron näytön koon vuoksi. Jos kuitenkin haluat poistaa jaetun näkymän ja liu'uttamisen käytöstä iPadissa saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn suurelta näytöltä, tässä on nopea tapa.

Jaetun näkymän poistaminen käytöstä ja liu'uttaminen iPadissa iOS 12: ssa tai iOS 11: ssä

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iPadillasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt Kenraali → napauta Monitoiminen ja telakka vaihtoehto; tämä vaihtoehto on kanavanvaihdon alapuolella.

Vaihe # 3. Sammuta seuraavaksi "Salli useita sovelluksia".

Poistu iPadin asetuksista ja sinulla on poissa käytöstä jaettu näkymä ja liu'uta onnistuneesti.

Vahvista toimintasi palaamalla iPadin aloitusnäyttöön ja tarkistamalla vaikutus. Et voi avata useita sovelluksia laitteellasi samanaikaisesti.

Jos haluat tämän ominaisuuden takaisin; Mene asetuksetKenraaliMoniajo ja Kiihottua kytkin vieressä Salli useita sovelluksia sen ottamiseksi käyttöön.

Tärkeä mielessä pidettävä seikka on Safarin jaettu näyttö. Jos olet ottanut jaetun näkymän käyttöön Safarissa iPadissasi, se jatkaa toimintaansa sielläkin, kun olet poistanut jaetun näkymän käytöstä iPadissa.

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Pro-käyttäjille jaettu näkymä on erinomainen ominaisuus iPad Prossa. Suuren näytön koon vuoksi tehokäyttäjät haluavat tutkia moniajo-mahdollisuuksia, koska he voivat avata laitteessa enemmän sovelluksia ja ikkunoita. Tavallisille käyttäjille he voivat käyttää jaettua näkymää ja liu'uttaa yli saavuttaakseen enemmän tuottavuutta iPad Prosta.

Haluat katsoa näitä viestejä:

  • Jaettu näkymä ja liukuminen ei toimi iPadissa
  • Jaetun näkymän käyttäminen iPhonessa: Käytä kahta sovellusta kerralla!

Haluatko käyttää jaettua näkymää iPad Prossa? Mitä vaikeuksia kohtaat käyttäessäsi jaettua näkymää?

Uusimmat viestit