iXCC Element II -valokaapeli iPhonelle ja iPadille

Vaikka olen pitänyt akkukoteloiden ja langattomien laturien käytöstä, salamakaapeli on aina ollut suosituin valinta. Onko minun tarvitse ladata iPhone nopeasti ja turvallisesti tai synkronoida tietoja, se toimii halutulla tehokkuudella.

Markkinoilla on paljon monia Lightning-kaapeleita. Mutta silloin kaikki eivät ole riittävän luotettavia, jotta voit ladata iOS-laitteesi vaaditulla turvallisuudella. Ison-Britannian kuluttajansuojaelimen Chartered Trading Standards Institutein teettämän Apple-laturien testin mukaan 400: sta verkossa ostetusta laturista vain kolmella oli riittävä eristys suojaamaan sähköiskuja alkeellisimmissa turvatesteissä. Tämä ilmoitus paljastaa vain, miksi on välttämätöntä suhtautua erityisen varovaisesti ennen laturin ostamista.

Tapaa iXCC Element II Lightning -kaapeli, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet iOS-laitteen turvalliseen käynnistämiseen. Lisäksi se on erinomainen, koska voit synkronoida tietoja salamannopeasti. Kaapelilla on useita muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä luotettavan valinnan. Tässä on käytännön arvostelu!

Erittäin tehokas

iXCC Element II Lightning -kaapeli on erittäin tehokas. Laitteen lataaminen 2,4 A: n nopeudella tekee siitä parhaan yrityksen parhaan kanssa. Toinen tärkeä näkökohta tässä kaapelissa on vankka signaalinvoimakkuus, joka varmistaa, että pystyt synkronoimaan tietoja nopealla nopeudella.

Koko testin ajan iXCC-kaapeli pysyi markkinoilla. Se ei vain antanut minun käynnistää laitettani nopeasti, mutta myös mahdollisti tiedonsiirron ilman mitään ongelmia. Mikä auttaa sen syytä valtavasti, on Applen valtuuttama siru, joka tekee siitä täysin yhteensopivan.

Erittäin kestävä

Yksi laatu, jonka aion aina tarkistaa salamakaapelista, on kestävyys. Kaapeleita, jotka kestävät säännöllistä kulumista, ei ole liikaa. Monet kaapelit menevät kiehumispisteestä todellisen testin edessä - joka tulee säännöllisen käytön yhteydessä.

Olen todella vaikuttunut tämän salamakaapelin yleisestä rakenteesta. Siinä on TPE-takki, joka lisää siihen ylimääräisen suojakerroksen. On myös suojaverkko, joka vahvistaa sen lujuutta.

Laadukas lanka on varustettu kestämään kaikki tielle tulevat vaarat. Koska se on täysin sotkeutumaton, se pystyy säilyttämään huipputoimintonsa pitkään.

Turvallinen lataus

MFi-sertifikaatin ansiosta salamakaapeli on suunniteltu tarjoamaan laitteellesi tarvittava suojaus latauksen aikana. IPhone pysyy suojattuna oikosululta, ylijännitteeltä tai ylivirralta. Se lopettaa laitteen lataamisen automaattisesti, kun se on ladattu täyteen.

Olennaisten turvatoimien tarjoamisen suhteen voit luottaa siihen, että tämä kaapeli täyttää odotuksesi. Lisäksi et saa satunnaista virheilmoitusta siitä, että lisävaruste ei ole yhteensopiva laitteen lataamiseen.

Tarvittava mukavuus

6-sovitetun kaapelin avulla voit ladata laitteesi välttämättömällä mukavuudella. Olitpa sitten rentoutumassa sängyssäsi, viettämällä rauhallista aikaa sohvalla tai työskennellessäsi toimistossa, pitkä kaapeli on erittäin kätevä, kun haluat käynnistää laitteesi tarvittavalla mielenrauhalla.

Monta kertaa en vain halua, että laitteeni jätetään yksin lataamiseen. Pitkällä kaapelilla saan laitteen käyttämään mukavasti sängystä tai sohvalta. Se on yksi syy siihen, miksi pidän pitkää kaapelia.

Hinta: 29,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

Tuomio

Yksinkertaisesti sanottuna iXCC Element II Lightning -kaapeli on luotettava veto iOS-laitteillesi. Olipa kyse tarvittavasta suojasta oikosululta, huippulatausnopeudelta tai laadukkaalta materiaalilta, se on ihailtavan pitkä kaikilta osin.

Ominaisuudet huomioon ottaen mielestäni se on kohtuuhintainen. Koska se tulee kahteen pakkaukseen, saat kaksi melko pitkäikäistä ja luotettavaa kaapelia yhdellä hinnalla. (parhaat salamakaapelit iPhonelle ja iPadille)

Mitä mieltä olet tästä salamakaapelista? Jaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit