IMessage-historian siirtäminen Macista toiseen

Jopa niin monien älykkäiden viestintälaitteiden jälkeen käyttäjät haluavat silti käyttää kannettavan tai työpöydän perinteistä näppäimistöä. Syy on yksinkertainen: nämä näppäimistöt antavat mukavuutta kirjoittaa; Älypuhelimissa ja tableteissa virtuaaliset näppäimistöt testaavat peukalon voimaa.

Kun Mac lanseerasi ensimmäisen kerran iMessage-palvelun, käyttäjät pitävät tätä ominaisuutta tervetulleena avosylin. Ja iMessagesta on tullut yksi Macin eniten käytetyistä sovelluksista. Tämän on täytynyt saada ajattelemaan iMessage-keskusteluhistorian siirtämistä Macista toiseen.

Haluat varmasti tallentaa joitain virallisia keskusteluja, koska tämä voi sisältää tärkeitä keskusteluja sinun ja pomosi, työtovereidesi tai asiakkaiden välillä. Vaikka voit aina ottaa varmuuskopion iMessagesista iTunesissa, on suositeltavaa tietää vaihtoehto, jos iTunes-varmuuskopiointi ei toimi.

Kuinka siirtää iMessages-keskusteluhistoria Macin välillä

Vaihe 1. Napsauta Viestit-sovellusta Macin telakasta.

Vaihe # 2. Napsauta valikosta Viestit.

Vaihe # 3. Napsauta nyt Asetukset.

Mac-näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on kolme välilehteä: Yleiset ja Tilit. Varmista tässä valintaikkunassa, että "Tallenna historia, kun keskustelut ovat lähellä" -vaihtoehto on valittuna Yleiset-välilehdessä. Tämä vaihtoehto näkyy Sovellus-kohdan vieressä.

Vaihe # 4. Siirry nyt Finderiin ja napsauta Siirry valikkoriviltä.

Vaihe # 5. Napsauta nyt Siirry kansioon -vaihtoehtoa luettelosta.

Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on palkki.

Vaihe # 6. Kirjoita "~ / Kirjasto”Baarissa.

Vaihe # 7. Napsauta Go.

Tämä avaa kirjastokansion Macissa. Tässä kansiossa on monia kansioita; yksi niistä on Viestit. Tämä Viestit-kansio sisältää kaikki uudet ja vanhat viestit, keskustelut ja liitteet.

Voit siirtää tämän kansion Dropboxiin; zip-kansio ja lähetä se itsellesi. Tai ehkä voit lentää samalla tavalla uuteen Maciin.

Vaihe # 8. Avaa uusi Mac; mutta älä avaa Viestit-sovellusta.

Vaihe # 9. Kuten edellä mainittiin, voit joko ladata pakatun kansion sähköpostistasi; tai jos olet pudottanut Viestit-kansion kirjastosta, korvaa vain uuden Macin nykyinen Viestit-kansio kansiossa ~ / Library.

Vaihe # 10. Avaa nyt Viestit-sovellus ja sinun pitäisi pystyä käyttämään kaikkia vanhoja keskusteluja ja liitteitä, jotka sinulla oli vanhalla Macilla.

Käynnistä Mac uudelleen tarvittaessa sujuvaa siirtämistä varten.

Jaa palautteesi meille kommenteissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit