Ei voi vastata Apple Watchin puheluihin: Tässä on ratkaisu

Apple Watch on tekniikan helmi, joka tekee elämästäsi mukavan kuin koskaan ennen. Pääset useimpiin asioihisi suoraan ranteesta. Sähköpostien tarkistus, puhelujen soittaminen tai vastaanottaminen sekä ilmoitusten tarkasteleminen ei koskaan ollut näin helppoa.

Kuten tapahtuu useimpien uusien tekniikoiden kanssa, on aina joitain häiriöitä tai vikoja. Apple Watch ei ole erilainen. Lisäksi on välttämätöntä olla tällaisia ​​asioita, joiden vuoksi täydellisyydestä tulee väistämätöntä.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet yhdestä ongelmasta, joka koskee sitä, että Apple Watch ei pysty soittamaan tai vastaanottamaan puheluita. Pienen vianmäärityksen jälkeen olemme keksineet kaikki mahdolliset ratkaisut, jotka voivat ratkaista tämän ongelman. Lue vain alla olevat yksityiskohdat saadaksesi selkeän kuvan.

Ei voi vastata Apple Watchin puheluihin: ongelman korjaaminen

Vaihe 1. Sammuta Apple Watch.

Vaihe # 2. Palaa iPhoneen, tyhjennä kaikki taustalla toimivat sovellukset. Kaksoisnapsauta Koti-painiketta, tyhjennä käynnissä olevien sovellusten luettelo pyyhkäisemällä jokaista ylöspäin.

Vaihe # 3. Pakota uudelleenkäynnistä iPhone uudelleen painamalla Sleep / Wake-painiketta yhdessä Koti-painikkeen kanssa, kunnes iPhone käynnistyy uudelleen.

Vaihe # 4. Käynnistä nyt Apple Watch.

Vaihe # 5. Anna molemmille laitteille aikaa vakauttaa prosessejaan ja luoda yhteys.

Jos käytät muita Apple-laitteita, suosittelemme, että poistat niiden Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden käytöstä. Tämän pitäisi todennäköisesti ratkaista ongelma. Mutta jos ei, meillä on myös muita ratkaisuja.

Napauta vain, älä pakota kosketusta

Napautus ja kosketus on kaksi erilaista asiaa. Joten kun saat puhelun tai yrität soittaa, napauta sitä vain älä paina sitä. Koska yksi foorumin käyttäjistä painosti sitä voimalla, jota järjestelmä analysoi voiman kosketuksena. Joten puhelun vastaanottamisen tai soittamisen sijaan voit itse pakottaa koskettamaan sitä. Kokeile vain napauttamalla sitä normaalisti, ja ongelma saattaa olla ratkaistu. Jos se ei vieläkään ratkea, alla on yksi lopullinen korjaus.

Nollaa Apple Watch

Tämä näyttää olevan viimeinen mahdollinen ratkaisu; yritä palauttaa Apple Watch tehdasasetuksiin. On mahdollista, että virheitä poistetaan, kun palautat Apple Watchin. Tässä on opas sen tekemiseen:

Vaihe 1. Näpäytä Apple Watch -sovellus iPhonessa ja sen jälkeen Kelloni.

Vaihe # 2. Napauta nyt Kenraali.

Vaihe # 3. Selaa alaspäin ja napauta Nollaa.

Vaihe # 4. Näpäytä Poista kaikki sisältö ja asetukset ja vahvista.

Tämä vie Apple Watchisi uusiin uusiin tehdasasetuksiin. Mutta vaikka kaikki tämän kovan työn jälkeen, jos ongelmaa ei ole ratkaistu, voimme vain pyytää viedä sen Applen palvelukeskukseen. Kerro meille, jos jokin yllä olevista oppaista oli hyödyllinen.

Jaa palautteesi meille kommenteina, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit