Logitech K480 langaton näppäimistö iPhonelle, iPadille ja Macille

Suurimmalla osalla markkinoilla olevista langattomista näppäimistöistä on lukuisia ominaisuuksia Mac- ja iOS-laitteille. Yksinkertainen ongelma kaikkien näiden kanssa on se, että sinun on irrotettava näppäimistö yhdestä laitteesta, jotta sitä voidaan käyttää toisessa. Tietenkään se ei vie ikuisesti, mutta entä jos on näppäimistö, joka voi yhdistää kolme laitettasi ja antaa sinun vaihtaa niiden välillä silmänräpäyksessä?

Logitech K480 monilaitteinen Bluetooth-näppäimistö ratkaisee tämän ongelman. Testasimme tätä näppäimistöä muutama viikko todella roistomaisella tavalla, ja olimme tyytyväisiä kaikkeen näppäimistön tarjoamaan. Jos aiot hankkia uuden näppäimistön Macille, iPadille tai iPhonelle, sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä arvostelu.

Design

Alkaen näppäimistön kompaktuudesta, sillä on ihanteellinen paksuus, jonka näppäimistöllä pitäisi olla. Näppäimistön koko ei ole liian leveä eikä liian pieni. Sen kantaminen repussa on helposti mahdollista. Etenemällä eteenpäin näppäimistön pohjan neljässä kulmassa oleva kumi tarttuu tukevasti pöydään; ei anna sen liikkua.

Kun on kyse käytettävyydestä, näppäimistön yläosassa on kehto, jonka avulla voit asettaa iPhonen tai iPadin käytön aikana. Yhdistimme Macin, iPad Pron ja iPhone X: n samanaikaisesti. IPad Pro ja iPhone asetettiin telineeseen samanaikaisesti; voit kuvitella sen tilaa. Myös telineen syvyys riittää pitämään laitettasi tukevasti antamatta sen pudota. Sen lisäksi siinä on silikonia, kuten pehmeää materiaalia, joka ei naarmuta iPhonea tai iPadia, kun lepäät sitä kehikossa.

Sitten näppäimistön vasemmalla puolella on valitsin, jonka avulla voit vaihtaa nopeasti laitteiden välillä. Se on yhtä helppoa kuin yksi, kaksi ja kolme; kirjaimellisesti. Ensimmäinen liitetty laite on numeroitu yksi ja niin edelleen. Käännä siis vain valitsinta ja vaihda laitteiden välillä.

ominaisuudet

Jos ulkonäkö on jo vaikuttanut sinuun, olen varma, että myös ominaisuudet tekevät siitä. Ensinnäkin näppäimistö tukee iOS, macOS, Android ja myös Windows. Joten jos sinulla on useita laitteita, joissa on eri käyttöjärjestelmä, sen ei pitäisi olla ongelma. Näppäimissä on merkinnät eri laitteille, ja ne toimivat, kun vaihdat laitteiden välillä.

Esimerkiksi, sinun ei tarvitse koskettaa iPad Prota tai iPhonea ottaaksesi kuvakaappauksen. Näppäimistössä on oma näppäin; paina vain sitä ja saat kuvakaappauksen. Mutta sama avain ei toimi Macissa; Tämä johtuu siitä, että Mac OS X: ssä on useita tapoja ottaa kuvakaappaus.

Samoin voit myös säätää äänenvoimakkuutta samalla tavalla kuin tavallisella näppäimistöllä. Yksi erityinen asia, josta pidin näppäimistössä, on kyky käyttää "poistaa" Windowsin toiminto MacBookissa.

Jos käytät MacBookia, tiedät, että saamme "poistaa" avain askelpalautintotoiminnoilla. Meidän on siirrettävä kohdistin tekstin eteenpäin sen poistamiseksi. tällä näppäimistöllä saamme molemmat, "Poistaa" yhtä hyvin kuin "Askelpalautin".

Yhteydet

Tämän näppäimistön liittäminen laitteeseen on erittäin helppoa. Kytke vain näppäimistö päälle takaosassa olevalla kytkimellä ja pidä sitten PC-näppäintä painettuna kolmen sekunnin ajan, jos yhdistät sen pöytätietokoneeseen / kannettavaan tietokoneeseen, jossa on Android tai Windows. Jos yhdistät näppäimistön iOS- tai Mac-tietokoneeseen, pidä näppäimistön i-näppäintä painettuna. Varmista, että yhdistämäsi laite on löydettävissä.

Laitteen numero riippuu valitsimesta, jonka olet asettanut liitettäessä sitä. Esimerkiksi, jos valitsin on numero yksi ja liität Macin näppäimistöön, Mac on numeroitu yhdeksi. Prosessi pysyy samana kahdella muulla laitteella. Kun olet yhdistänyt kolme laitetta, sinun on käännettävä valitsin yhdistettävän laitteen numeroon.

Tämän lisäksi näppäimistön liitettävyysalue on 10 metriä (33 jalkaa), mikä on luultavasti enemmän kuin tarpeeksi, koska useimmat meistä käyttävät näppäimistöä työskennellessään pöydällä. Kun olen käyttänyt kaikkia kolmea laitetta samanaikaisesti, voin vakuuttaa teille, että kaikkien kolmen laitteen välillä vaihtaminen oli nopeaa ja sujuvaa.

Akku

Näppäimistö käyttää kahta AAA-paristoa. Virallisella verkkosivustolla sanotaan, että paristot kestävät kaksi vuotta, ja siitä on vähän vaikea saada alennusta, mutta olettaen jopa 50%, voimme harkita vähintään yhden vuoden akunkestoa. Toisin kuin useimmat akkukäyttöiset laitteet, joissa akkukansi on avattava terävällä esineellä, tämä näppäimistö on tehnyt niin helpoksi. Siinä on painonapillinen korkki, joka auttaa vaihtamaan paristoja helposti.

Johtopäätös

Kun löydämme gadgetin, jolla on vastauksia melkein kaikkiin ongelmiin, ensimmäinen ajatus, joka mieleen tulee, on rahasta. Logitech K480 maksaa lähes 50 dollaria; lisäksi Logitechin kaltainen tuotemerkki kannattaa ehdottomasti antaa laukaus.

Tunnen muutamia haittoja, ja yksi niistä on näppäimistön paino. Se on hieman enemmän kuin suurin osa siellä olevista näppäimistöistä. Näppäimet ovat myös tilavia, mutta "Click" -ääni on hieman voimakas ja voi aiheuttaa ärsytystä, jos jaat työpöydän toimistossa. Viimeinen ja tärkein on, että takana ei ole korkeuden säätösaranoita.

Näiden kolmen lisäksi en näe mitään syytä ohittaa tätä näppäimistöä, jos aiot ostaa sellaisen kyseisestä hintaluokasta.

Tarkista Amazon | Tutustu koko alueeseen

Voit myös tutkia:

  • Paras langaton Bluetooth-näppäimistö iMac Prolle
  • Parhaat MacBook Pro -näppäimistöt: Nopeuta kirjoitusnopeutta
  • Bluetooth-näppäimistöt Apple TV: lle: sujuva kirjoittaminen pitkään
  • Parhaat näppäimistöt Mac Mini 2018: lle: Suloinen muotoilu poikkeuksellisen tuntuvalla avaimella

Jaa palautetta Logitech K480 -näppäimistöstä kanssamme ja muiden lukijoiden kanssa kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found