Truffol Intelli Classic iPhone 6 -lompakkokotelo

Apple Payn saapumisen jälkeen kontaktittomien luotto- ja maksukorttien trendi on nousussa Yhdysvalloissa. Useimmat nykyajan kauppiaat ovat jo ottaneet käyttöön kontaktittomia maksupäätteitä, ja monet pyrkivät tekemään niin lähitulevaisuudessa.

Truffol Intelli Classic iPhone 6 -lompakkokotelo on suunniteltu loistavasti auttamaan sinua suorittamaan maksuton maksu. RFID-estotaskun ja tehokkaan tekniikan ansiosta tapaus voi tehdä kontaktittoman maksamisen hämmästyttävän yksinkertaiseksi sen lisäksi, että se tarjoaa täydellisen suojan kaikilta tietovarkauksilta. Tässä on enemmän.

Yhteydetön maksu

Truffol Intellissä on kaksi korttipaikkaa. Ulompi paikka on suunniteltu kosketuksettomalle kortille käytettäväksi oletusarvoisesti maksamiseen. Kosketa vain koteloa maksupäätettä vasten ja olet tehnyt ostoksen! Sinun ei tarvitse tehdä ostoa poistamalla kortin kotelosta. Se on niin yksinkertaista.

Kontaktittomat päätelaitteet eivät pysty lukemaan sisäistä korttia

Sisempi aukko on vuorattu ohuella Faraday-häkillä, joka pystyy estämään radiosignaalit. Tämän seurauksena kontaktittomat päätelaitteet eivät pysty lukemaan sisäistä korttia. Siksi voit suorittaa kontaktitonta maksua huolimatta toisen kortin turvallisuudesta. Rehellisesti sanottuna juuri tämä erikoisuus tekee tästä lompakkokotelosta hämmästyttävän.

RFID-estävä tasku

Tämä tapaus tarjoaa täydellisen suojan tietovarkauksilta tai huijauksilta. RFID-estotaskun ansiosta RFID-luottokorttisi pysyvät täysin suojattuina. RFID-estotasku on rakennettu estämään ketään lukemasta luottokorttitietojasi maksun aikana.

Lehmännahka karkealla pinnalla

Tämä lompakkokotelo on valmistettu lehmännahasta. Jos sinua viehättävät pehmeäpintaiset lompakkokotelot, se ei ehkä pidä mieleisesi. Kotelo kuitenkin tekee hyvän parin iPhonen kanssa, ellei räikeä profiili.

Mukavuus parhaimmillaan

Kun kuulokkeen aukko on edessä, sinun ei tarvitse taittaa etuläppää iPhonen taakse puhuaksesi puhelimessa. On niin monia tapauksia, jotka eivät tarjoa tätä mukavuutta, joten aina, kun haluat puhua puhelimella, sinun on pidettävä etuluukku irti. Vaikka äänenvoimakkuuspainike ja mykistyskytkin ovat peitossa, sinulla ei ole vaikeuksia käyttää niitä puhelun aikana.

Tässä kotelossa on näytönsuoja, applikaattori ja puhdistusliina. Se tarjoaa myös yhden vuoden takuun. Saatavana hintaan 29,99 dollaria, se voi olla suuri arvo iPhone 6: lle.

Jos kaikki ominaisuudet ja laatu otetaan huomioon, Truffol näyttää olevan melko vankka tarjous. Saat vaikutuksen sen toimintaan ja sen tarjoamaan rikkaaseen tehokkuuteen lähimaksamisen yhteydessä.

Uusimmat viestit