Etkö voi katsella kopioituja videoita TV-sovelluksessa iPhonessa? Kokeile näitä ratkaisuja

Uusi TV-sovellus sopii erinomaisesti elokuvien tai TV-ohjelmien katseluun. Se on korvannut entisen Video-sovelluksen iOS 10.2: ssa Yhdysvalloissa. Valitettavasti TV-sovellus ei näytä toimivan hyvin kopioitujen videoiden tai DVD-levyiltä kopioidun sisällön kanssa.

Jotkut käyttäjät sanovat, että he eivät voi katsella kopioituja videoita, toisten mukaan iTunes ei enää synkronoi elokuvia tai videoita iOS-laitteeseensa. "ITunes ei voi synkronoida elokuvia tai videoita iPhoneen, koska Videot-sovellusta ei ole asennettu. Sinun on ladattava Videot-sovellus App Storesta, jotta voit synkronoida elokuvia tai videoita. "

Oletko törmännyt samaan ongelmaan, tässä on joitain toteuttamiskelpoisia ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua vianetsinnässä.

Etkö voi katsella kopioituja videoita TV-sovelluksessa iOS 10.2: ssa iPhonessa? Kuinka korjata

"Ennen iOS 10.2: ta pystyin katsomaan videota, jonka olin kopioinut iOS-videot-sovelluksessa. Käytin prosessia videon kopioimisessa ja sitten tuonnissa iTunesiin. Sitten synkronoin iPhonen iTunesin kanssa, ja elokuvani ladattiin ja katsottiin Videot-sovelluksella.

iOS 10.2 ei enää sisällä Video-sovellusta, eikä uusi TV-sovellus salli minun katsella näitä kopioituja videoita. Onko jollakin ratkaisu vai puuttuinko vain jotain? ” - Applen tuki.

Ratkaisu # 1: Ota TV-widget käyttöön iOS 10.2: ssa iPhonessa

Jotkut käyttäjät, jotka olivat kohdanneet tämän ongelman, pystyivät katsomaan kopioituja videoita otettuaan TV-widgetin käyttöön. He voivat myös synkronoida ne iTunesin avulla. (Voit halutessasi tutustua tähän täydelliseen oppaaseen lisätäksesi / poistaaksesi / järjestäksesi widgettejä.)

Vaihe 1. Pyyhkäise vasemmalta oikealle aloitusnäytössä päästäksesi lukitusnäyttöön. (Jos laitteesi on lukittu, herätä näyttö ja vapauta sitten Koti-painiketta.)

Vaihe # 2. Selaa nyt alaspäin ja napauta Muokkaa-painiketta alareunassa.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on vieritettävä alaspäin. Etsi Älä sisällytä -osiossa TV-widget. Napauta “+” -painiketta TV-widgetin kohdalla.

Vaihe # 4. Vahvista napauttamalla oikeassa yläkulmassa Valmis.

Ratkaisu # 2: Päivitä iTunes uusimpaan versioon

Jos iTunes ei anna sinun synkronoida uusia videoita iOS-laitteeseesi, varmista, että se (iTunes) on ajan tasalla. Kun olet päivittänyt iTunesin, ota TV-widget käyttöön iOS-laitteellasi, käynnistä tietokone ja iOS-laite uudelleen ja yritä synkronoida video uudelleen. Sen pitäisi toimia.

Ratkaisu # 3: Vaihda mediatyyppi musiikkivideosta kotivideoksi

Mediatyypin vaihtaminen musiikkivideosta kotivideoon saattaa saada työn valmiiksi. Kun olet vaihtanut musiikkivideon kotivideoksi ja lisännyt ne elokuvien soittolistaan, niiden pitäisi toistaa tavalliseen tapaan.

Ratkaisu # 4: Käytä kolmannen osapuolen sovelluksia

Onko sinulla edelleen ongelmaa, etkä voi toistaa kopioituja videoita tai synkronoida elokuvia iPhoneen? Kokeile kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Infuse tai VLC, saadaksesi muun kuin Apple-videosisällön iPhoneen.

Se siitä!

Toivon, että näiden ratkaisujen avulla voit korjata ongelman. Jos tiedät kätevän ratkaisun tähän ärsyttävään ongelmaan, ilmoita siitä meille kommenteissa.

Et halua kääntää katseesi pois näistä liittyvistä viesteistä, kuten

  • Kuinka käyttää TV-sovellusta iPhonessa ja Apple TV: ssä
  • TV-sovellusten toistohistorian tyhjentäminen iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit