Guru Maps - Offline Maps -sovellus iPhonelle ja iPadille

Turistit luottavat vahvasti Google Mapsiin. Tai mikä tahansa muu variantti. Yksi Mapsin hienoimmista asioista - joka puuttui melko kauan - on kyky tarkastella karttatietoja myös ilman toimivaa internetyhteyttä.

Offline Maps on ottanut suuren askeleen eteenpäin lukuisilla erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitetyillä sovelluksilla. Oletko epätasaisella peittoalueella? Ei hätää: tässä on kaikki karttatiedot, joita tarvitset päästäksesi lähimpään 7-Eleveniin tai McD: hen tai mihin tahansa.

Guru Maps - Offline Maps -sovellus iPhonelle ja iPadille

Mutta toteutus on ollut pääasiassa puutteellista tai sanotaan vähemmän kuin riittävää. Käyttäjien ei ole ollut helppoa ymmärtää tai käydä läpi oppimiskäyrää.

Luulen, että Guru Mapsin offline-kartat pisteet poikkeuksellisesti. Kun olen käyttänyt vain pari offline-karttasovellusta aiemmin, ajattelin, että tämä vie minut joskus, ennen kuin selvitän, mitä sillä on tarjottavanaan. Mutta se on enemmän tai vähemmän intuitiivista, ja arvaan, että vaikka käytät offline-karttoja ensimmäistä kertaa, Guru Maps olisi erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää.

Guru Mapsin offline-karttojen kehittäjät antavat meidän käyttää sovellustaan ​​kaikkien ominaisuuksien kanssa. Tässä on katsaus.

Tämän arvostelun tarkoituksena ei ole kertoa sinulle, että jos etsit offline-karttaa, Guru Maps on sinulle sopiva, koska se olisi tavallista vanhaa markkinointia (ja todennäköisesti FTC: n sääntöjen vastaista). Mutta annan mahdollisuuden, suosittelen vahvasti, että valitset tämän, varsinkin kun suurin osa muista "kunnollisista" offline-kartoista myydään jo muutaman dollarin hintaan.

Näin sovellus on todella hyödyllinen:

Liitäntä: virtaviivainen, häiriötön ja selkeä

App Storessa on runsaasti sovelluksia, joissa on keskimääräistä vähemmän haastavia käyttöliittymiä. Karttasovelluksen tärkein kohta on antaa sinun tehdä navigointitiedot sujuvasti ja helposti: ei mitään häiriöitä tekstin, ominaisuuksien, vaihtoehtojen ja kaiken muun muodossa. Melko monet sovellukset tekevät sen väärin, muutama niistä osuu härän silmään. Guru Maps kuuluu toiseen luokkaan.

Lukuun ottamatta heidän logoa - joka on muuten varsin mahtava - ei ole muita temppuja tai muotoiluhäiriöitä. Heillä on käyttöliittymä oikein.

Offline-tuki: yksinkertainen, nopea ja automaattinen

Tätä tekevät melkein kaikki muut kunnolliset tai hyvät offline-kartat. Offline-karttasovelluksen perusedellytys on, että navigoit kartalla ja se tallennetaan välimuistiin offline-käyttöä varten. Jos teet kartalla paljon tiedustelua, tiedot tulevat olemaan valtavat melko nopeasti.

Useiden karttojen lähde, muokattavissa

Karttatiedot ovat avainasemassa. Tiedät, kuinka Apple sekoitti karttatiedot ja mihin ne päätyivät. Mistä Guru Maps sitten vetää karttalähteen? Voit käyttää monia lähteitä, ja se on hieno ominaisuus. Guru Mapsin avulla voit piirtää karttatietoja useista lähteistä.

Nyt kun sinulla on useita lähteitä, etsit myös tapoja tuoda omia karttojasi tai muita lähteitä. Muistan nähneeni oletusluettelon ja menen sitten "hei! Miksi et Google Maps? ”

Karttojen tuonti offline-tilassa

Jos olet menossa Pariisiin, ei ole mitään syytä tallentaa kaikki nämä tiedot manuaalisesti kotona ennen matkaa. Tai edes mahdollisuus laatan välimuistiin tallentamiseen ennen matkan aloittamista joka päivä ei tunnu kovin mielenkiintoiselta. Entä offline-karttatietojen tuonti kokonaan?

Tämä on ominaisuus, joka on järkevin matkailijoille. Pyöräilijöille ja seikkailumatkailijoille tämä ei houkuttele kovin paljon, vaikka tämä nopea prosessi tekisi asioista paljon yksinkertaisempia. Guru-offline-kartat antavat sinun ladata ja tuoda offline-karttatietoja suosituista kaupungeista. Karttoja lisätään usein.

Levy + kokoelmat

Guru Maps tarjoaa myös toisen ominaisuuden: voit tallentaa GPS-liikkeesi tai navigointisi ja tallentaa ne myöhempää hakua varten. Tästä olisi hyötyä, jos käytät kirjanmerkkejä paikoissa, joissa vierailet matkalla, tai haluat vain varmistaa, että valitset oikean reitin takaisin kotiin. No, on monia mahdollisuuksia. Ja kaikki tämä voidaan tehdä vain napautuksella. Oikeassa yläkulmassa on pieni tallennuspainike, joka antaa melkein kaiken voiman.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Uusimmat viestit